Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 75

• 47 635
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Добър ви ден мили дами и емоционален ЧЕТВЪРТЪК!!!

....... Къде сте всички? ..... виждам, че снощи сте се вихрили по късни доби ...... тогава ще застъпя "първа смяна"
 Мариянче, кафенцето ти ми липсва днес...... ето едно от мен

Опс, редакция на поста..... явно при мен е имало "бъг" в системата .... след поста ми се появиха всички постове от сутринта

# 241
Добро утро, мили момичета, пожелавам ви хубав и успешен ден, изпълнен с много усмивки Grinning

Сигурна съм, че всички чакаме с нетърпение довечера новата серия. Мога ли да ви попитам къде я гледате онлайн, в реално време? И тъй като довечера има вероятност да не мога да я гледам, да ви питам, пускате ли линк и в сайта? Благодаря ви  Grinning

Пускаме линкове за канал Д,а който не може да го гледа онлайн,още към 22,00 като излезе първата част в тубето,Мариянка пуска линк Peace

Ривко,привет! Hug

# 242
....... Къде сте всички? .....

Ето ни - аз и Берен!  smile3503

# 243
  • София
....... Къде сте всички? .....

Ето ни - аз и Берен!  smile3503

.... Вие двете винаги сте ми достатъчни ..... е и още някои, може би Joy Joy

# 244
# 245
dettodorowa, благодаря много, ще чакам Laughing

# 246
rivva, прочете ли при рускините за тази снимка? Предполагат, че е новият имидж на Фатмагюл!? Едната половина, другата не вярва. И аз съм от невярващите. Повече ми прилича на Берен.  Thinking

# 247
  • София
sincerita, bunco  thumbsup

didiasp, когато човек чете умни, логични и стойностни твърдения и разсъждения, обема им не се усеща. Оставя у четящия, усещане за удоволствие от четенето.

# 248
Hug

Привет!
Скрит текст:
Трябваше да отида в Германията за да разбера /на колега от тур произход цялата дамска рода гледа сериала/,според него Фатма си го е търсила/роден е в Германия  Shocked а баба му родена в Турция и на стари години отишла да живее при тях е посегнала да го удари за убежденията му Sick #Crazy/ е щях да падна като разбрах

Гледам,че има много нови в темата...няма лошо ,сериала явно набира гледаемост и това което бтв представя на зрителя не го задоволява и той търси начин да гледа напред...

ОООООо, добре ни дошла, душко! Липсваше ни.  Hug Hug Hug Hug
Въпроса ти е много смислен и аз исках даго задам. Много от девойките са започнали да гредат по БТВ, но са изгледали сериала, това какви ги прави - Зайци или Ветерани. Ако са зайци, то излиза, че тук е някаква каста, в която не се допускат просто Нови хора.

# 249
  • София
rivva, прочете ли при рускините за тази снимка? Предполагат, че е новият имидж на Фатмагюл!? Едната половина, другата не вярва. И аз съм от невярващите. Повече ми прилича на Берен.  Thinking

Не съм влизала днес при тях, но пуснах фотото за "разпознаване" появява се само в няколко арабски сайта, но  там нямам шанс да разбера за какво иде реч. Рускините често ги ползват за източник на материали, чела съм при тях(рускините) "разни безобразни"  неща взети от арабите .... моето лично мнение е че арабките са по-големи фантазьорки и сценариски и от нас.

# 250
bouquet  Здравейте и от мен, да се запиша тук, за да следя.
 И аз като повечето от вас, момичета и момчета, съм направо зомбирана от този филм, подлуди ме. Започнах да го гледам след края на 'Листопада', и да си призная, бях малко скептична. Имах чувството. че ще изневеря на листопадците. Обаче, Боже мой, историята на Керим и Фатмагюл ме помете като ураган. Такава Любов...
И така изгледах на един дъх всички серии до 60, ровя за още , не мога да спра, де що има клипове, песни и т.н. из нета. Моите хора вкъщи мислят, че съвсем съм изперкала, но на мен хич не ми пука... Когато гледах и през нощта мойто мило спеше на дивана в хола да не ми развали рахата ...  Laughing, защото както ми каза ме "обичал поне колкото Керим обича Фатмагюл"  Grinning . И като му казах, че започвам да гледам отново сериите, вече ме изгледа с поглед като на Мустафата... Close

Поздрав на всички, успешен ден, ще яакам с нетърпение до довечера ...

# 251
  • В Града на липите
Хубав ден на всички и от мен. Присъединявам се към групата на чакащите.

п.п. Извинявам се на всички на които съм досадила с превъзбудените си постове напоследък  Grinning. Въобще не ми хрумна, че дъвча едни и същи моменти, които сигурно всички знаят на изуст.  Grinning
Имам само едно обяснение : неадекватно състояние, причинено от временна/надявам се/ лудост по едни кафеви очи.

Добре дошла activia. И моя ме гледа от два дни като Мустафа, обаче аз съм на трети тур вече. Не знам след месец, като кого ще ме гледа. Дано само не ми спре нета  Joy

# 252
Хубав ден на всички и от мен. Присъединявам се към групата на чакащите.

п.п. Извинявам се на всички на които съм досадила с превъзбудените си постове напоследък  Grinning. Въобще не ми хрумна, че дъвча едни и същи моменти, които сигурно всички знаят на изуст.  Grinning
Имам само едно обяснение : неадекватно състояние, причинено от моментна лудост по едни кафеви очи.

Въобще не се извинявай-нашето състояние не е по-различно от твоето LaughingМного добре те разбираме Hug

# 253
  • София

......тази снимка пускана ли е при нас??? Аз ли съм я изтървала???

# 254
Ето нещо и от мен на нашите любимци с пожелание за приятен ден. Grinning

П.с няколко дни няма да ме има и после ще пада голямо четене,че вие пишете със скоростта на вятъра(няма лошо в това) Laughing

Общи условия

Активация на акаунт