Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 75

• 47 535
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Дано на никоя не се случва това, което се случи на Фатмагюл!  Praynig Та да не ни се налага да разбираме от първо лице единствено число защо тя е такава!  Praynig За чужда сметка лесно се правят разсъждения.  Thinking
Яд ме е на кастинг режисьорите! Как можаха да вземат такъв актьор за ролята на Керим?! Сценаристките и те! Направили го ангел небесен!  ooooh!

Скрит текст:

# 601
Мили момичета, току що изгледах първата серия на Облака.

Ох, много тежък, труден за гледане ми се вижда, и тоя налудничав Мустафа! Хубаво де, любов, ама той я пребива, връзва я с вериги, застреля я, пали я, абе луда работа! А Нарин все такава ли остава и по-нататък - тъжна, примирена, грам живец да няма в нея, грам!!! Не знам, това от възпитанието й ли идва, демек "каквото и да става, трябва търпение и подчинение", или става дума просто за апатична и меланхолична жена? И ще има ли някакво чувство и от нейна страна по-нататък към Мустафа? Защото, казвам ви, аз след това начало направо не вярвам да е възможно?

Ох, не знам, ще гледам сега и втората серия, пък да видим... Абе луд човек е тоя Мустафа Булут!!!

p.s. Пуу, най-накрая да му намеря един недостатък на нашичкия - много кофти ушета има, ама нищо, те с новата му прическа не личат! Grinning Ития мустаки не ми удурдисват много, ама нейсе, зимам го и с тях Laughing

# 602
!p.s. Пуу, най-накрая да му намеря един недостатък на нашичкия - много кофти ушета има, ама нищо, те с новата му прическа не личат! Grinning Ития мустаки не ми удурдисват много, ама нейсе, зимам го и с тях Laughing

Ама викаш, sylia, нашето пак си е най-убаво?!

# 603
Е, Cruela, иска ли питане, пак си е чудесен нашия херувим! Laughing

# 604
Здравейте,сладурки! Hug
Я да споделя с вас моите размисли и страсти Peace
Времево до делото остават 4 серии+още 2 в затвора+1 за посрещане и цуни-гуни=7 серии Peace
Значи по мои сметки до сватбата или подготовката остават около 7 серии Peace
Снощи Фатма каза,че в момента,в който я ушие,ще направят сватбата. Heart Eyes
Да видим сметките ми дали са верни Laughing
Хубави постове,море от емоции ни залива-представям си какво ще бъде при следващата дългочакана 62 Peace

# 605
  • Пловдив

sylia, ушетата момчето си ги  корегира между двата филма - облака и вината.

Но дали само аз не видях нещо. Нямаше акцент за срязаната халка. След малко ще изгледам серията отново. Може пък да съм пропуснала този момент.

# 606

Привет! HugНай сетне у дома  Heart Eyes

на тази снимка на Керим белилото много май му дошло  newsm78

Сега и ако ме светнете къде мога да гледам последния еп  Wink

# 607
  • В Града на Липите
Дам, след като сме свикнали с образа на Керим, Енгин в ролята на Мустафа е труден за преглъщане в началото. Аз, когато за пръв път гледах Облака, после си пуснах една серия от този, за да си оправя вкуса.
За 61 серии, само веднъж видях двата образа слети. Мисля, в 28-серия беше, когато Керим се обади на Вурал за да му крещи, че е съсипал всичко. Тогава за миг ми заприлича на Мустафа от Облака, по същия начин блъскаше с ръце по волана и се гневеше. Но иначе е изградил двата образа по съвсем различен начин, никъде не преиграва, и така се вживява в ролите, че няма как да не му повярваш.
Мислех си колко различна е любовта му в двата сериала, едната е съживителна, градивна, всеотдайна, неегоистична... а другата унищожителна, пагубна, луда, разяждаща, обсебваща, нараняваща... Да не ви изреждам още 20 синонима. Енгин много израстна с тези две роли и непременно ще следя и следващите му проекти. Страхотен актьор.

# 608
  • Варна
Рива,благодаря и аз  bouquet

# 609
mariana51, аз доста се взирах и не видях да носи пръстен. Да се надяваме, че нов пръстен ще сложи по някакъв специален начин или по специален повод.  Praynig
dettodorowa, 7 серии са 7 седмици, почти два месеца. Какво ще е това шиене?! Ще бродира ли? То плата беше като, че ли дантела?! Но като се замисля тя пуловера изплете дори за по дълго време. Керим беше три месеца в затвора. Ех, пак сметки! За малката Фатмагюл не можахме да ги докараме, та сега ли?!
Slawena,  welcome

# 610
  • В Града на Липите
Надявам се, да му подари пръстен в следващата серия. Какъв по-добър повод от първият им Свети Валентин.

# 611
Момичета, благодаря за снощната (а и за ежедневната, много е приятно при вас) компания. Специални благодарности и на Lacshi и Sofi_q   smile3525 smile3525 smile3525.
Мустафа не искам да го коментирам, всичко е казано, но постъпката на Хаджер наистина ме изненада. Надявах се, че след като той  й каза, че не му е останало нищо за губене да прогледне, но не би...Дори напротив - стана му съучастник в лъжите.
Относно двамата влюбени - след снощните емоции и пеперуди,наистина се притеснявам, че другия четвъртък може да има има инфаркти  Rolling Eyes  Laughing

# 612
  • Тук някъде.....
Ето, нещо отново вълнуващо - подсказка от Бисена:

Приготовленията за сватбата започват. Сватбата на Кадир и Мерием е на 14 февруари, когато ще е трудно да наваксат с работата. Домакинството е мобилизирано за да се успее с всичко.
Татко Фахретин е царя на детективите и работи. Сега ще говори с Ендер.

Ердоан има нова приятелка, но за целите на бизнеса.

Новобрачната двойка след сватбата ще замине за Сабанка, Керим и Фатмагюл празнуват Св.Валентин.
Почти забравих подаръците ..
Този на ФГ за Керим е пръстенът, който той много иска.
Този на Керим за ФГ ще е изненада.

Св.Валентин няма да е толкова хубав за всички..
Асу най-сетне взима трудно решение . Едно нещо ще направи преди да си отиде...
Браво на нея! ...

Керим и ФГ за пръв път изживяват своя ден . Както и трябва ...
Керим: Здравей, аз съм Керим.
ФГ: Здравей, а аз Фатмагюл..
Керим: Може ли да те почерпя с лимонада?
Фатмагюл: Ще ти позволя, ако искаш, изглеждаш ми добър човек ..

И Мукадес отново прави нетактични изявления.

Мукадес: Както сте разперили крилата си наоколо, може да ги счупите.Какво стана, разкажи ми за вечерта. Погледни ме .... целува ли се, момиче .... или?

Керим и ФГ в Истанбул ... какво правят, докато други са на меден месец (Бисена)

# 613
  • В Града на Липите
Софи, много, много ти благодаря. Явно наистина ще е най-хубавата серия до сега.  Hug

# 614
Sofi_q,  Hug Hug Hug

За четвъртък - 16.02 освен кърпички ще трябват и валидол, валериан, диазепам и целия екип на д-р Хаус! Ще се мре!

Общи условия

Активация на акаунт