Любители на кучета-26

• 51 894
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
hailie,   bouquet

Не погледнах назад, че толкова скоро е имало дискусия по въпроса. Извинявам се  Embarassed
Отивам да се образовам

# 646
  • Варна
Това е грозното куче дето никой не го искаше, защото било "църнО", а не симетрично шарено ooooh!

Прекрасно пораснало момче  Heart Eyes
По стойка, поглед и изражение толкова прилича на моя кавказец. Аз честно казано на снимки и на живо не успявам винаги да различа кавказките овчарки от БОК...
mariyka, чета темата малко от  преди да се появите с Бъди и много се радвам, че младежа се справи геройски с първите житейски мъки и расте такова красиво куче. Вярвам че ще е прекрасен другар дълго време.
Скрит текст:
Съжалявам за Рита и вярвам че ти е дала толкова любов, колкото е и получила  Hug

# 647
  • София
 Като прочетох последните постове, направо ми стана неудобно, че рядко се включвам Embarassed, а вие помните такива драматични моменти за моите приятели!  animal037 Няма да забравя как ме подкрепяхте докато се борих за живота на Бъди - много ми помогнахте тогава! Благодаря ви!  bouquet

# 648
  • На един клон
Аз не съм била тук тогава,но за моите приятели ,когато  не се обаждат  знам едно - значи всичко е наред.
Вярвам ,че верните  приятели ,дори и виртуални,те разбират,няма от какво да се чувстваш неудобно,радвай се на куча си.
Хубав ден,дамен!

# 649
Аз не съм била тук тогава,но за моите приятели ,когато  не се обаждат  знам едно - значи всичко е наред.
Вярвам ,че верните  приятели ,дори и виртуални,те разбират,няма от какво да се чувстваш неудобно,радвай се на куча си.
Хубав ден,дамен!

Страхотен пост, благодаря ти, стана ми по-ведро! Сори за спама, но не се сдържах.

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 13:20 от Sheepy

# 650
здравеите момичета.Забравила съм вече от предишните кучета обаче днес бяхме на ваксина и то беше едно пищене голям филм ,и днес целия ден квичи и само лежи и гледа тъжно нито играе нищо иначе хапва не е пропуснал нито 1 хранене които скоро е минал през това моля да пише още дълго ли ще е такъв стреснат кога ще се пооправи ? Embarassed

# 651
Оффф, да ви се оплача колко съм тъпа! Днес нямаше как и майка ми купила храната за нереа, взела една кайма ама от най-евтината... викам нищо, айде ще я сготвя, ще направя варени топчета с ориз и така. Та махам я от опаковката и хвърлям в боклука. След малко гледам нереа да ближе хартийката  Confused Много се стреснах, дано нищо да не ѝ стане  ooooh!   #Crazy

# 652
  • На един клон
А какви са опасностите?
Би трябвало да е от проверени животни под ветеринарен контрол все пак.
Би трябвало е ключовата дума тук,подозирам... Може би защото има и вътрешности и е съмнително като състав,така ли?
Аз навремето когато Карло растеше си го хранех със сурово телешко,ситно накълцано,бях убедена че това е най-доброто.Да няма други теории вече?

# 653
  • София
Суровото месо е проблема.

Цитат
Не давайте сурово месо на кучето, защото има голяма опастност от заразяване с различни болести, като болестта на Ауески, предавана със сурово говеждо и свинско месо, която има фатален край, а лекарство и ваксина все още не са намерени.

# 654
  • На един клон
Интересно.Но още се опъвам да се убедя,хаха.Откъде е цитата можеш ли да кажеш?

# 655
  • София
Цитата е произволен, но тук в старите теми имаше
такъв случай, кучо едва се оправи.
Миличкия какво треперене му ударихме, но се оправи.  Hug

# 656
  • На един клон
Признавам ,че не бях чувала за тая болест,но и месото което съм давала в нищо не е отстъпвало по качество на това на нашата трапеза,даже в годините на най-голямата криза  превъзхождаше нашата храна.За ползата от суровото месо за едно особено подрастващо куче съм чела и преди и сега виждам,че по руските сайтове се препоръчва все още,с това уточнение - месото да е проверено.
Предполагам ,че опасенията са именно за разни смеси съмнителни от зоомагазините,съставени основно от вътрешности,кости ,и каквото друго има за изхвърляне и произведени в съмнителни цехове от съмнителни суровини и със занижен,ако изобщо  има,контрол.
Ясно,научих нещо ново,друг е въпроса дали ако си взема куче ще се съобразя,хаха,като за много неща - ползите и евентуалния риск всеки сам си преценява може ли да поеме.

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 21:35 от Кукумявка под прикритие

# 657
Якамоз, споко, едва ли има месо в тая кайма. Laughing Майтапа настрана, ама мисля, че няма повод за притеснение. Hug

Днес бих добичето, много ми е гузно сега, ама имаше нещо като рибешка кожа или друга, бяла на цвят, кой я беше хвърлил не знам... Та я налапа веднъж, изплю я след команда, аз отидох и застанах до тая гадост, играхме и след 10 мин я отмъкна и я глътна. За части от секундата  ooooh!, плеснах я по муцуната, после беше по-ниска от тревата. Сега и аз се чудя какво беше това  Sick
Преди това беше "чела" на мъжо новия максим  ooooh! По неговите думи една страница не е оставила. ooooh!

# 658
  • София
Любознателна е кучинка.  Mr. Green

Аз пък имам подозрения, че моята крадла ми дояде шоколада ...  Embarassed

# 659
Любознателна е кучинка.  Mr. Green

Аз пък имам подозрения, че моята крадла ми дояде шоколада ...  Embarassed
възможно е, наблюдавай я дали няма да стане по-енергична сега  Peace

Общи условия

Активация на акаунт