МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 45 ТЕМА

• 68 589
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • Австрия
Хляб с пшенично пълнозърнесто и ръжено брашно.

# 107
 Hug

една книга със 70 изпитани и потвърдени рецепти, за съжаление на турски, обаче мисля че няма да е проблем защото  превода на основните продукти са както на снимката

цък върху снимката, ако не се отвори тука е линка към страницата, а книгата е предпоследната от 4те книги

Hug

# 108
  • София
  Нудел ,много пухкаво хлебче!

От мен едни рошави питки!

# 109
  • София

Тайна, страхотно изглеждат рошавите питки.
 Моля те, разкрий техниката на " разрошване" Crazy

# 110
  • София

Тайна, страхотно изглеждат рошавите питки.
 Моля те, разкрий техниката на " разрошване" Crazy
  Накъсах втасалото тесто на приблизително еднакви топчета, загънах всяко много добре надолу и навътре. После ги повъртях на плота с прихлупена длан, без да ги притискам, докато станаха гладки топчета.Накрая с ножа резнах на кръст отгоре и намятах в нагорещената фурна.Отварят се на пластове.

# 111
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ау,много съм ви изтървала.

# 112
  • Пловдив
Днешното ми творение Simple Smile С ръжено и бяло брашно и две яйца .

# 113
  • София
  ivka ♥ 007, много хубаво се е разпукал отгоре! newsm10

# 114
  • Пловдив
  ivka ♥ 007, много хубаво се е разпукал отгоре! newsm10

Мерси Simple Smile Този път я срезнах отгоре с един нож и наистина се получи по-добре.

# 115
Днес правих картофения хляб и стана много хубав...   bouquet   Ползвах грахам и бяло брашно... Следващият път ще го направя само с бяло за да видя разликата във вкуса...

# 116
Пъk аз, нямах си друга работа да питам за други машини и моята се развали, Мулинекса с багетите е. Сега аз се изявявам като бъркалка, т. e. меся на ръка.  ooooh! 

# 117
  • Paris, France
tini-mini, кажи каква машина търсиш и какво държиш да има и какъв капацитет, в нея ли искаш да печеш. Ако само ще меси, купи си направо робот, който меси. Поне не се развалят толкова често.

# 118
и аз да се 'Цопна' в темата  Rolling Eyes

# 119
Nevena, ще се пробвам да ми ремонтират тази, че е ощe 6м. гаранционна. Бъркалките въртят малко и запират, надявам се лесно да я оправят. Но ako ми прави често номера или ако майка ми се навие да й я дам, с радост бих си купила друга по-качествена. Бих оценила ако е по-тиха, най-важното е да прави хубав хляб и да, трябва ми да пече в нея, защото като се върна на работа няма да имам време да й бая. Simple Smile
Мерси за отговора за робота готвач. Наостина е скъп, но сигурно има защо. Мечтая си аз за един кукър, но не знам още какъв и къде ще го сложа и него.
Дайте акъл, моля, как да оформям хляба при печене във фурна и липса на продълговати тави. Имам само кръгли и големи квадратни. Ще се разпльока ли ако сложа продългoват хляб в голяма тава? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт