Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXX

• 77 019
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Аз ще помоля някой за спойлер, за тази сцена с колелото на филма One Day, че съм го приготвила за довечера и не искам после да не мога да спя.

# 16
  • Пловдив
Последно гледах A Dangerous Method,но не ме впечатли.

# 17
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз ще помоля някой за спойлер, за тази сцена с колелото на филма One Day, че съм го приготвила за довечера и не искам после да не мога да спя.
Скрит текст:
Блъсна я камион, докато си караше колелото Confused

# 18
Мерси, Джой  bouquet!

# 19
Няколко дена подред гледаме с дъщеря ми поредицата Resident Evil.
Тя е на вълна филми, в които апокалипсис /зараза, вулкан, земетресение .../ затрива цялото човечество и остават шепа оцеляващи.
В тази връзка моля да ми препоръчате подобни   Praynig
Снощи гледах един италиански по действителни събития . Свалих го от Замунда и мисля, че е качен там, точно във връзка с наводнението в с.Бисер. Безотговорността е повсеместна!
  " Vajont - La diga del disonore "

# 20
  • София
Гледах Albert Nobbs (2011) - великолепна игра на Глен Клоуз. Заслужава Оскар за тази роля! 
Има ли някъде качен вече "The Invention of Hugo"? - http://www.imdb.com/title/tt0970179/

# 21
  • Стара Загора
Благодаря за филма One day... страхотен

# 22
Гледах One day  - хареса ми bowuu.

И новите мускетари изгледах - ако се абстрахирате от книгата си е хубав филм Wink.

One day чака включване на компютъра. Само да излезе подходящо време и първо него ще пусна.

Новите мускетари и ние ги изгледахме. Не очаквах такова режисьорско решение, но го изгледах с интерес. На всичкото отгоре, това ми дойде като добър повод да взема да препрочета книгата / в месец за препрочитане на книги съм/...  Hug Имам 100 - тина страници от "На изток от рая" и минавам на вълна Александър Дюма  Grinning, може би още тази нощ  Laughing   

# 23
Току що гледах The Iron Lady.
Мерил Стрийп ме накара да започна да харесвам Желязната Лейди с една идея повече. Много силна роля. Напълно заслужава Оскар по мое мнение. И филмът като цяло беше добър. Харесаха ми идеята с кратките връщания в миналото и разговорите със съпруга й. Младата актриса, която играе Маргарет също много ме развълнува и уникално приличаше на оригинала.
Чувствам се обогатена с нови знания, емоции и прозрения след този филм. Препоръчвам.

# 24
Гледах Crazy, Stupid, Love и въобще не ми хареса.
Тоолкова тъп филм аз не бях гледала скоро  ooooh!

На мен ми хареса, но не е нищо особено.

# 25
  • София
И аз гледах The Iron Lady/ Желязната лейди, но съм с малко смесени чувства. Мерил Стрийп е божествена, просто се слива с образите си, както е писала и buttinsky много е добра и младата актриса. Препоръчвам и аз, дава поле за размисъл, но аз честно казано не разбирам защо са избрали точно такава гледна точка към портрета й :
Скрит текст:
Като доколкото знам първият биографичен филм за Маргарет Тачър щеше да е хубаво да покажат хубавите и силните й дни. Някак ми идва в повече ровенето в сегашното й състояние, много се набляга на деменцията, а това ми се струва, че би трябвало да е по-лично, особено имайки предвид, че е все още жива... Тя има много богат и интересен живот, има много какво друго да се покаже  и разкаже за нея. Интереснен и различен поглед към нея, наистина, но за мен е малко в повече Peace  

The Descendants - хубав филм, препоръчвам - приятен и смислен. Факт е, че ако не участваше Джордж Клуни едва ли някой щеше да го забележи, но се радвам, че го гледах. Клуни според мен е много добър в ролята.

Moneyball - не е моят филм, просто нищо не ми разбира главата от бейзбол. Стана ми интересно на 2-3 места, но това беше. Брад Пит прави силна роля, но според мен е имал и по-добри.

Речта на краля - каня му се от сигурно година, но по-добре късно:) Хареса ми много, напълно заслужен Оскар за главна роля Peace

Някой да е гледал The tree of life - чудя му се, но май ще започна с One day, след тези препоръки Peace

# 26
Дървото на живота съм го гледала. Особен филм е. Не смея да го препоръчам с лека ръка. Но ако имаш време, гледай го. Ще ми е интересно да споделиш мнението си после.

# 27
  • София
Аз го започнах в интерес на истината, но изгледах много малко, 10-тина минути и нещо не ме грабна... Ще го догледам тия дни и ще пиша пак Peace

# 28
И аз изгледах току що One Day, благодаря за препоръката. Много хубав филм!

# 29
Има ли някъде качен вече "The Invention of Hugo"? - http://www.imdb.com/title/tt0970179/
След малко ще го гледам. Утре ще споделя качеството на лентата и впечатления от филма.

В предишната тема бях препоръчала един естонски филм "Klass". Сега разбрах, че има продължение на филма, което много искам да гледам, но не мога да намеря субтитри:
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=36feacdb4935e4f25 … &comms#expand

Някой може ли да ми помогне, или да ме насочи как и къде мога да си "поръчам" субтитри, ако наистина никъде няма такива. Hug

Общи условия

Активация на акаунт