Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXX

• 79 019
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • София
3xi , благодаря за препоръката на "Убийството на Сорая М."  Hug
Харесвам такива филми и сто процента ще ми допадне  Peace

Аз също съм препоръчвала "Убийството на Сорая М." Разтърсващ филм, след който, не помня колко време плаках. Не трябва да се гледа преди сън и аз самата не знам, защо си причинявам да гледам тежки филми вечер и после ги мисля до късни доби   Sad

# 166
Този уикенд само на хубави филми попадам по ТВ - вчера бяха "Изкушение" и "Теория на конспирацията" с любимката ми Джулия Робъртс, а днес "Болни от любов" с другата ми любимка Мег Раян, а сега сме на "Филаделфия"... Не успях да гледам нищо от свалените на компютъра филми, но и така става  Hug

# 167
Някакви отзиви за Albert Nobbs?
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=288564&hit=1
Ако е обсъждан- извинявам се Simple Smile

"Отивам" да гледам J. Edgar

# 168
Гледах Blue Valentine:

http://www.imdb.com/title/tt1120985/

Хареса ми. Много добре направен филм, много реалистично, без излишни дразнещи сълзливо-бозави досадни моменти. Тежък филм, депресиращ. През цялото време имах усещането, че гледам съвсем реална двойка със всичките типични прозаични проблеми, с възходите и спадовете, неизменни за повечето дълги връзки.
Само че не разбрах защо се казва "Синя Валентинка".

# 169
Често се получават разминавки при преводите...

# 170
Само че не разбрах защо се казва "Синя Валентинка".

Предполагам, че от blue -тъжен Peace
Ха, Тина ме е изпреварила Grinning

# 171
  • София
J Edgar
 Sad

дойде момент, когато ще кажа, че Клинт Истууд е направил слаб филм, а Леонардо Ди Каприо - незабележима роля, напъхан в смотан сценарий, където един уж забележителен човек не е представен с нищо особено, но пък за сметка на това всяка сцена ни навира в очите, че е бил хомо. чудо голямо!
скучно, скучнооо.

п.п. гримът е отвратителен!

# 172
Aurora, тъкмо влязох да препоръчвам филма, но след твоя коментар ми се отщя да пиша.  Whistling
Както и да е... Препоръчвам го!  Peace

# 173
  • София
Aurora, тъкмо влязох да препоръчвам филма, но след твоя коментар ми се отщя да пиша.  Whistling
Както и да е... Препоръчвам го!  Peace

защо ти се отщя? с интерес ще прочета позитивни коментари за филма Hug
пък и няма да ме видиш да изливам кофи лайна Crazy, все пак знаеш, че Истууд ми е любимец голям, а Ди Каприо... Heart Eyes

# 174
филмът за Хувър не се е получил особено , а този за Тачър - още по-малко ,
тя е сенилна през повече от половината филм , през другата - част от нея  е като взета от новинарски емисии , оттук-оттам по нещо ,
играта е имитаторска и бутафорна , съсредоточено е вниманието да се докара гласът и мимиките на Тачър , а задълбочеността и емоцията я няма ...

пак се зачудих защо трябваше да се набляга на възрастта й над 80 , вместо на активните й години , сигурно , за да се види как Мерил Стрийп ще я изимитира , а другото е нахвърляно за пълнеж ...

# 175
  • Belgium
Някакви отзиви за Albert Nobbs?
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=288564&hit=1
Ако е обсъждан- извинявам се Simple Smile

По-назад в темата е обсъждан. Много силен филм, препоръчвам го  Peace

# 176
Дж. Едгар Хувър
Започвам с това, че не харесвам Ди Каприо като мъж, а Титаник за мен е един от най-омразните филми, но не мога да не призная качествата му като актьор. Затова и като гледам филм с него се старая да съм безпристрастна и да гледам само играта.
Въпреки, че и аз не съм впечатлена особено от филма го препоръчвам. На фона на всички слаби и лишени от смисъл филми, които ни заляха през последната година, а и не само, филма за Хувър е глътка въздух. Поне за мен.
Това, което на мен, както Aurora, но и ми и не ми хареса е темата за хомосексуалността му. В един момент ми се струва някак разнообразно романтична цялата тази странна връзка между двамата, а в следващият вече ми идва в повече. Но ми хареса това, което Клайд каза като условие, че иска независимо от отношенията и обстоятелствата между тях винаги да вечерят или обядват заедно и особено това, че го спазваха до самият край.
Определено няма да се нареди сред любимите ми филми, особено на Истууд, но и не съжалявам, че го гледах.

# 177
Дж. Едгар : Не ми хареса. Не видях нищо забележително в автобиографичния филм, а мисля, че има какво да се покаже. Можеше да се спестят и доста подробности около романтичната му връзка с Клайд.
А гримът на Клайд...О, просто беше повече от отвратителен.

Albert Nobbs: Обещаващо начало, но поради независещи от мен причини, снощи трябваше да прекъсна гледането на филма, а хич не обичам. Confused Довечера ще продължа.

# 178
Присъединявам се към нехаресалите Дж. Едгар Хувър.Пак не можах да го издържа до края.Атмосферата беше тежка,действието течеше мудно , дойде ми перкалено назидател тона и прекалено документален фима.

# 179
  • София
Аз също съм в групата на разочарованите от J Edgar.
Очакванията ми бяха за биографичен филм с акцент върху професионалната му кариера, политическите игри и прочие. Все пак 48 години начело на ФБР е доста по-интересен факт, отколкото задълбаването в жълтините на личния живот. Да не говорим, че и те бяха представени твърде плоско.

Общи условия

Активация на акаунт