Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXX

• 77 245
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
  • в сърцето на един мъж...
Моля, ако намерите малък релийз, до 1 гб, нека някоя добра душа го качи тук Praynig Ако остане с оригиналния звук и се намерят субтитри, мога да помоля да помогнат с превеждането. На мен лично не ми трябват, но ще е хубаво да има за другите.

# 226
Два много свежи филма (сред морето от драми и филми за извратеняци, пръкнали се напоследък  Mr. Green):  
 The Rum Diary,
 The Lucky Ones

# 227
Препоръчвам горещо филма "Боен кон" - наистина доста силен филм

И горещо НЕпрепоръчвам "Мокри поръчки" - изключително глупав филм, много слаба игра на главната героиня и неадекватен сценарий. Направо се чудя как са излъгали Антонио Бандерас и Майкъл Дъглас да се снимат в него, но техните роли са второстепенни...

# 228
  • София
Два много свежи филма (сред морето от драми и филми за извратеняци, пръкнали се напоследък  Mr. Green):  
 The Rum Diary,
 The Lucky Ones
А къде да намеря субтитри за втория?

# 229

Господи, промениха цялата визия на сайта, лентата със следени теми е постоянно в полезрението и продължавате да се "записвате"  Sick

Извинявам се на активните момичета в темата, но постовете "запис" са ми ужасно дразнещи  Confused

# 230

Този днес го гледах. Много свеж и разтоварващ. Благодаря за препоръката. Ако някой се сети за нещо подобно, че напоследък много се драматизирах вече Crazy

елказелка, в торента в замунда има субове Peace Ако не можеш да теглиш от там ето тук има за DVDRip релийза - http://bg.podnapisi.net/the-lucky-ones-2008-%D1%81%D1%83%D0%B1%D … %80%D0%B8-p385733

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 22:40 от loca

# 231
Аурора, на кино ли го гледа The Vow?

И аз се нареждам с този въпрос.

# 232
  • София

Господи, промениха цялата визия на сайта, лентата със следени теми е постоянно в полезрението и продължавате да се "записвате"  Sick

Извинявам се на активните момичета в темата, но постовете "запис" са ми ужасно дразнещи  Confused

Ами и за астивно пишещите е дразнещо, но освен модератор постоянно да трие друг изход няма. На забележките изобщо не се обръща внимание. По другите теми е по - страшно.
Извинявам се за спама.  Praynig

# 233
Препоръчвам Cambridge Spies -  Има го в Isohunt - http://ca.DMCA-removal-from-Google/download/156542525/Cambridge+Spies.torrent  с английски субтитри в самия торент.
Филмът е от 4 серии по 1 час всяка и е по действителен случай. Става въпрос за британци- руски шпиони по времето на Втората световна война, които са рекрутирани по време на следването си в Кеймбридж.

П.С. Нарочно не съм писала в темите за сериали, защото там се обсъждат такива с по няколко сезона, а тук става въпрос за история, разказана във филм от 4 части ( не е типичния сериал). Но ако е проблем, ще си преместя поста в другата тема. Sunglasses

# 234
Гледах Crazy, stupid, Love , и официално съм голяяяяяяма фенка на Гослинг  smile3521 Heart Eyes Филма беше голяма боза, но заради него го изгледах.
Обаче All Good Things ми хареса.
Сега ще продължа с Fracture , съжалвам , че не видях кой ми го препоръча в предишните страници, но му благодаря Simple Smile

# 235
Изгледах "Да поговорим за Кевин". Много тежък филм, пораждащ много размисли.

# 236

Ами и за астивно пишещите е дразнещо, но освен модератор постоянно да трие друг изход няма. На забележките изобщо не се обръща внимание. По другите теми е по - страшно.
Извинявам се за спама.  Praynig

Информирах модератор и поста е изтрит.
Това е най-най-любимата ми тема в целия форум, толкова съм научила от вас, толкова хубави филми открих   bouquet
Не ми се иска да се цапа с безмислени " записи " и ..... Благодаря ви  Hug

# 237
"Артистът" - http://www.imdb.com/title/tt1655442/
Изящен, нежен, вдъхновяващ... усмихващ до сълзи и натъжаващ през горчива усмивка... просто великолепен!  Peace

Някой друг гледал ли е "Артистът"? След това мнение как да напиша - Какъв е тоя филм, бе Rolling Eyes
Майтапът настрана, едвам изтраях половин час, определено не е мой тип филм. А и музиката ми дойде множко Crazy
Ще ми е интересно да чуя и други мнения Grinning

# 238
Не знам дали някой го е споменал,но аз го препоръчвам "Kites"

"Ранен мъж лежи под палещите лъчи на слънцето в мекскинската пустиня. Това е Джей /Хритик Рошан/, който живее последните часове от живота си. Крепи го единствено мисълта за любимата му Наташа /Барбара Мори/.
Красавицата е отвлечена от друг, но Джей е убеден, че съдбата отново ще ги срещне. Така както ги е срещнала първия път и Наташа е променила живота му завинаги. Не му остава нищо друго, освен да чака…" 
Ето и Трейлър : http://www.youtube.com/watch?v=ekk0G8oa7N4

# 239
  • София
Аурора, на кино ли го гледа The Vow?

И аз се нареждам с този въпрос.

да, на кино.

"Kites" и на мен ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт