Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXX

• 77 214
  • 735
  •   1
Отговори
# 270

А къде го намери? Много искам да го гледам, но не го открих. Sad
[/quote]

Zаповядай http://kat.ph/intouchables-2011-french-dvdrip-xvid-fwd-t6141802.html

# 271
  • БУРГАС
Здравейте,включвам се с молба!Доста търсих хубави субтитри за филма "Любов:просто съвпадение",но не можах да намеря.Видях в една от предните теми линк за хубав превод,но не мога да вляза в този тракер.Ако някой ги има,може ли да ми ги прати,или да даде линк.Става въпрос не за субтитрите от Замунда,благодаря много предварително.

# 272
  • Belgium
Момичета, пуснали са Hugo в Замунда.  Peace

# 273
  • София
Изгледах "Hugo"
http://www.imdb.com/title/tt0970179/
Препоръчвам. Хареса ми.
Много красив филм визуално, приказен. Малко тъжен, много носталгичен...
Мартин Скорсезе ме изненада приятно, но аз май няма негов филм, който да не съм харесала.

Ако трябва да отбележа нещо доста субективно, обаче, хич не бях в настроение за подобен тип филми и въпреки, че ме потопи в един друг свят едвам дочаках последните минути. Явно нещо напоследък не се разбирам добре с дългите филми.

Забравих да напиша - прекрасно озвучен, допълва вълшебната атмосфера. Току-що видях, че и БАФТА за звук е получил, та мисля, че му е напълно заслужена. 

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 19:42 от Vanya_I

# 274
Момичета, пуснали са Hugo в Замунда.  Peace
Да, и аз това исках да споделя с вас.
Ще го гледам. Peace

Иначе...преди броени часове изгледах за пръв път "Antichrist".
Умишлено или не, го бях пропускала през годините. Е, можете да си представите какви емоции са ме налегнали...
Дори ми е трудно в момента да споделя впечатленията си от "Albert Nobbs", който изгледах преди няколко дни. Confused

# 275
Hugo е много приятен за гледане, иначе като сюжет чак толкова не успя да ме развълнува.
В Albert Nobbs има една сцена на плажа, която ми беше много смешна.
Скрит текст:
Когато Алберт и познатата му/й, която също го раздаваше мъж, се разхождаха облечени в рокли. Толкова нелепо изглеждаха в рокли, горките, че сякаш наистина се разхождаха мъже, преоблечени като жени
Филмът за мен е добър. Няма излишно драматизиране, просто нещата, каквито са, без сълзи и сополи.

# 276
Дори ми е трудно в момента да споделя впечатленията си от "Albert Nobbs", който изгледах преди няколко дни. Confused

И на мен,  Peace но не заради Антихрист (него се отказах да го гледам изобщо). Снощи гледах Алберт Нобс. Много силно ми е въздействал явно, все за филма си мисля. Въпреки, че имам забележки и Миа никак не ме кефи, съм направо погълната от филма. Глен Клоуз е страхотна!
Дано успея да си изразя мислите за този филм.
Препоръчвам го!

# 277
Натали, предлагам ти линк за филма - може да се гледа онлайн. Само субтитри не съм търсила и нямам.
http://www.dailymotion.com/playlist/x1m9tk_kusmet4e_ask-tesadufl … /1#videoId=xiy5g7
Превода е хубав.
Дано съм ти от полза.

# 278
  • София
Vanya_I би ли споделила кой е филмът, в който Helena B Carter играе Ан Болейн? Историята на Тюдорите ми е  много любима, ще ми е интересно да изгледам още един филм свързан с темата Simple Smile

# 279
Vanya_I би ли споделила кой е филмът, в който Helena B Carter играе Ан Болейн? Историята на Тюдорите ми е  много любима, ще ми е интересно да изгледам още един филм свързан с темата Simple Smile

Eто в тази екранизация Simple Smile
http://www.imdb.com/title/tt0382737/

# 280
  • БУРГАС
Shedi,аз пробвах да го гледам оттам,но явно връзката ми не е добра,много ми сече и забива.Затова ми се стори по-добре да попитам за субтитри.Все пак ти благодаря  bouquet

# 281
# 282
И аз сега гледах Хюго. Заради Бен Кингсли. В началото не ми хареса, стори ми се елементарен сюжет, малко се подразних, но това беше само докато се потопя в характера на филма. Колкото повече го гледах, толкова повече го харесвах. В крайна смета един филм не е необходимо да е реалистично представен за да те докосне. Как се казва този похват, при който всичко е преекспонирано? Сега погледнах, че има "Изобретенията на Хюго 3Д" - така е заглавието ли или го има като 3Д филм? Ако го има като 3Д, това до някъде би обяснило преекспонирането.

# 283
  • вятър в маслините, вятър над хребета
"Кешбол" ми хареса много, ще стискам силно палци на Брад за Оскар тази година. Учудващо е как ме грабна този филм, въпреки че грам не разбирам правилата в бейзбола, и не харесвам спортни филми по принцип. И една малка вметка- трансферните правила на американците ми напомнят силно търг на добитък, във футбола може да се харчат милиони и милиарди, но не съм чувала футболист да разбере, че същата вечер ще играе за друг отбор. Това, често казано, ме погнуси.

# 284
  • Belgium
Много ми хареса Hugo Heart Eyes

Прекрасна магическа атмосфера с Дикенсов привкус. Мил реверанс към пионерите на кинематографията.

За мен беше удоволствие да гледам играта на Бен Кингсли, както и да видя Саруман като мил книжар.  Wink Саша Барон Коен също направи много добра роля. Препоръчвам с две ръце  Laughing

Гледайки филма се сетих за видеото на Smashing Pumpkins Tonight Tonight:

http://www.youtube.com/watch?v=NOG3eus4ZSo&ob=av2e

Общи условия

Активация на акаунт