Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXX

• 77 142
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Меланхолия не го препоръчвам и аз за дърпане  Simple Smile

Значи "Меланхолия" определено ще го пропусна.  Wink

А, сакън  Mr. Green Знаеш ли колко време събирах смелост да си призная, че не ми харесва...Особено след толкова положителни мнения в темата (то аз и затова го изгледах, де).
Майтапът настрани - вкусове разни. На теб може и да ти хареса. По принцип е доста харесван филм  Peace

# 406
  • София
Вчера изгледах "Втората Земя", честно казано не останах особено очарована.

Изгледахте ли вече Die Tur / The Door (2009)? Мнения?

# 407
И аз не съм много очарована от "Втората Земя". Но аз и не харесвам подобни филми, има нещо депресиращо, меланхолично и халюциногенно. И този похват, при който някои сцени са снимани все едно от ъгъла на стаята и като фокусират как героят гледа в нищото продължително време... Не са за мен.
Не разбрах от къде се появи тази планета и какво написа Рода на ръката на дядото, който лежеше в болницата?
"Вратата" се опитах да го гледам, но не можах. Според мен е по-тежка версия на "Втората Земя", но понеже не го изгледах не мога да напиша коментар.
Скрит текст:
Гледах го малко след като двойникът на главния герой уби себе си и реших, че вече ми идва прекалено.

# 408
И аз не съм много очарована от "Втората Земя". Но аз и не харесвам подобни филми, има нещо депресиращо, меланхолично и халюциногенно. И този похват, при който някои сцени са снимани все едно от ъгъла на стаята и като фокусират как героят гледа в нищото продължително време... Не са за мен.
Не разбрах от къде се появи тази планета и какво написа Рода на ръката на дядото, който лежеше в болницата?
"Вратата" се опитах да го гледам, но не можах. Според мен е по-тежка версия на "Втората Земя", но понеже не го изгледах не мога да напиша коментар.
Скрит текст:
Гледах го малко след като двойникът на главния герой уби себе си и реших, че вече ми идва прекалено.
Понеже и на мен финала ми беше с въпросителни, поразгледах коментари за филма.
Най-логично ми прозвуча това:
Скрит текст:
Другия свят си съществува паралелно без да се смесват двете, обаче се случва някакво събитие във вселената (със счупване на огледало май беше сравнено във филма), което нарушава "статуквото"Simple Smile и вследствие на това двата свята се смесват и втората земя взела че се появила до първата.
Forgive май била написала на ръката. Той какъв му беше проблема на дядото (какво е бил направил). Май четох че е казал че му е омръзнало да вижда себе си навсякъде и затова се ослепил, тя също видя себе си накрая, ама тя трябва да е дошла от другата планета, а дядото как?

# 409
Скрит текст:
Аз си го обяснявам, че в момента, в който планетата става видима, вече нищо не се развива паралелно. За това накрая се появява двойничката на Рода, явно успешна, от което следва, че двойничката не е преотстъпила пътуването на композитора и че щом не е депресирана и неугледна, вероятно и катастрофа не е имало в паралелния свят. Но дядото от къде се е взел, не става ясно.

# 410
Скрит текст:

За "Вратата" - ами то малко след това става по-интересно.Аз го изгледах и останах малко със смесени чувства.В началото наистина ми беше малко тегаво.Не бих го сложила в личния си Топ 10,но не е лош филма.Финала определено ми хареса,а и за мен поне беше неочакван.Просто наистина в един момент започваш да гледаш с любопитство какво ще се случи и нямаш никакви предположения.А и филма има смисъл.

# 411
Ех, подлъга ме да го догледам Simple Smile

# 412
  • София
Момичета, има ли го някъде" Артистът"? Blush
Шаферки нещо ме е подминал Thinking

# 413

Аз пък гледах "Контакт",всъщност до половината, че много ми се доспа. Много ми е американски, не ме грабна. Тяхната мания за величие мога да я сравня с македонската.

А "Ябълките на Адам" гледахте ли?

# 414
  • София
Аз пък гледах Албърт Нобс,изумителна Глен Клоуз.Чудно ми е ,как ли пък се е представила тогава Мерил Стрийп?(все още не съм гледала Желязната лейди)

# 415
Е, то от половината нататък става интересното. Не съм гледала още "Ябълките на Адам". Обаче си мисля, не гледам кой знае колко европейско кино, но с изключение на английските филми, в другите европейски, които съм гледала почти задължително присъства опит за самоубийство или самоубийство. От три европейски, препоръчвани от последните страници, които гледах (два и половина де), и в трите присъства опит за самоубийство или самоубийство. Ако и в "Ябълките на Адам" някой иска да се самоубие, изобщо няма да се изненадам.

# 416
Това, което ме накара да се замисля във филма Вратата е (Зелен дух, ако си решила да го гледаш до края не го чети):
Скрит текст:
Всъщност ми беше доста объркващо. Нали главният герой дойде от бъдещето, срещна него си и го уби... След като убива себе си, не следва ли и той да умре, нали това е един и същи човек? И после, майката и дъщерята са връщат 5 годин назад, не стават ли и те "зомбита" като всички ония настървени за нов живот хора? И те ли ще убият "себе си", за да започнат от начало?

# 417
Е, то от половината нататък става интересното. Не съм гледала още "Ябълките на Адам". Обаче си мисля, не гледам кой знае колко европейско кино, но с изключение на английските филми, в другите европейски, които съм гледала почти задължително присъства опит за самоубийство или самоубийство. От три европейски, препоръчвани от последните страници, които гледах (два и половина де), и в трите присъства опит за самоубийство или самоубийство. Ако и в "Ябълките на Адам" някой иска да се самоубие, изобщо няма да се изненадам.

Ябълките на Адам няма нищо общо като замисъл с онези два филма, които си гледала Simple Smile. В него се разказва за силата и вярата в доброто. Малко религиозен, дори забавен, много, много поучителен.
За мен това е филмът в ТОП10. Филм, който ще помня винаги.
Разбира се, всичко е въпрос на вкус. Но аз го препоръчвам горещо!

# 418
  • София

Аз пък гледах "Контакт",всъщност до половината, че много ми се доспа. Много ми е американски, не ме грабна. Тяхната мания за величие мога да я сравня с македонската.

Нищо не си видяла от филма. Изобщо не става дума за американско величие в него.

# 419
Някакъв нов филм "Контакт" ли има?

Общи условия

Активация на акаунт