Нова тема, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА навред! Тема 33

• 35 985
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
да се разпишем и ние с едно тичане до Пирогов днес ooooh!

Заек, гуш. Ех, че хубаво за феталната

# 586
Пепинка, и аз завърших руската преди почти 11 години (ужас!  Shocked). Трябва да сме се засекли значи.  Party  Аз по принцип съм много слаб физиономист, но може би в по-детските години съм била с по-ясно съзнание и затова имам някакви спомени.. Пък да не говорим, че градът е малък и ако сме обикаляли едни и същи заведения (, в което съм почти 100% сигурна - Сенсове, Петна и прочие, ако не се лъжа), значи няма как  Hug

Е че как то е ясно, че все някъде сме се видяли, ама защо не сме се надушили  Hug Всичко е поправимо. Колко му е да хванем самолета.
Гуш на Зори и да се оправя вече, че тъкмо ви изпращахме слънце  sun От опита с даването на желязото и аз да кажа, понеже Рая е много буйна и плюе и се бори - малко си е изтезание за всички, но нямаше друг начин - аз сядам на земята и я слагам легнала м/у моите крака и с краката и затискам нейните ръце и крака (ужасно е, направо се мразя всеки път след това), но е за нейно добро.
Не се бях сетила за тази тактика за тоалетната, то и без това вечно заедно си ходим. Мерси за идеята.
За температурата - 37,2 си е температура, но не и за сваляне - така организма си се преборва с нежеланите гости. В случая температурата е "приятел". Естествено, ако не продължава така 5 дена.
Мама Зайка - много ме радваш. Браво, че вече сте добре всички.

# 587
  • sofia
Зайке, мноооого бързо минава бееее.  Hug

# 588
Е че как то е ясно, че все някъде сме се видяли, ама защо не сме се надушили  Hug Всичко е поправимо. Колко му е да хванем самолета.

Много ясно! Чакаме ви с нетърпение!  Hug  (Още ме е яд, че ви изтървах предното лято  ooooh! )
А за хватката - хич недей да се мразиш! С тези упорити хлапета друг шанс няма. Само дето аз май не мога да го приложа, понеже количеството на сиропите е между 2,5 - 5мг и ако е легнала ще се задави. Тя и така се дави, имам чувството, че нарочно го прави...

Како Рали
, какво ви се случи? Добре ли сте?

Мама Зая
, браво на вас! Само здравички вече, никакви болести!  Hug

# 589
kakadaka, ейй, хубаво, че се обади! как сте всички вие, незабравима?

Дани-зай, чувствам, че и второто ще е мъж. мдаа. а ти разказваааай, разказвай  Hug Hug и бъди здрава, хау!

Рал@, защо Пирогов  Rolling Eyes, а сега как сте?

ех, навихте ме да го пробвам и аз тоя сладкиш, препоръчан от Бубето. Simple Smile чета от месеци в нета разни рецепти за микровеле бъркочи - та кекс в чаша, та какво ли не беше и все не можех да се наканя.. мм, от сега облиз  Laughing

# 590
kakadaka, ейй, хубаво, че се обади! как сте всички вие, незабравима?

Реакцията ти ме трогна, не очаквах някой да ни се зарадва така   bouquet. Не за друго, а защото не пиша редовно и някакси не успях да се впиша в групата. Ама си ви следя де, да не изтърва нещо  Simple Smile. Честити ходещи крачета на малко Кате /малко на патерици/. М/у другото много ми харесва името Екатерина  Heart Eyes, но понеже малката исках да я кръстя на майка ми, трябваше да е нещо с "К", пък само Катерина не ми харесва чак толкова и затова стана Карина.
Сега сме добре. Миналия месец бяха болни и двете принцеси. С малката бяхме даже в болница, беше с пневмония, после пък каката беше на инжекции, после разстройство и повръщане  Crazy. Кофти беше и то доста, ама мина. Дано не ни се случва повече.

# 591
  • Пазарджик
Рал,много ми е познат този сайт,може би нещо съм показвала,не знам newsm78Аз на Нелката не смея да купувам обувки от сайтове,че ни е дебело крачето и висок свода.И поради тази причина в момента Нелката ходи с обувки в къщи, в наше село не мога да и намеря хубави пантофки,първите и станаха малки.
Аз и ти ,Буби ,то хем смешно ,хем страшно,че знае за какво служи.Дадох и една клечка/без да вижда куклата/и веднага почна да си търси ухото,слава богу още не може да си го улучи ooooh!
Зайке  Hugчакам снимки на най малкото зайче Heart Eyes
какаРала Hug ,надявам се ,че сте добре  Praynig

# 592
  • В две тъмни очички
И такаааа, не се оказах права! Днес историята със свеки се е повторила. Боби се е скарал с нея, обяснил е, че това не е нашето виждане за възпитание и ЗАБРАНЯВА каквито и да са шляпвания по каквито и да са поводи! Нейното обяснение - че не се усеща... в което аз съм повече от сигурна, че наистина е така, но в крайна сметка това не ме грее!
Уффф как да реагирам ... няма смисъл и аз да говоря утре с нея, Боби е бил достатъчно директен и точен. Явно ще трябва да превъзпитаваме и възпитаваме едновременно две деца.

Момичета радвам се, че рецептата ви е харесала  Hug

Кака Рала Hug какво ви се е случило? Надявам се сте добре!

Заек, да нагушкаш големия зайо и да погалиш малкия  Hug

# 593
Явно ще трябва да превъзпитаваме и възпитаваме едновременно две деца.

Бубе, нали знаеш какво казват, "Възрастните хора и малките деца са на един акъл, с тази разлика, че на вторите ще им дойде акъла в главата, но на първите не."

В тази връзка да споделя и аз, майка ми, свекъра и свекървата не ми се бъркат във възпитанието, но баща ми е станал "специалист". Добре, че са далече и се ограничава само със съвети, които аз успешно игнорирам. Другото което е, че те с майка ми никога не са ни пляскали или удряли. Ние с ММ също не сме пляскали децата. А голямата така ме е ядосвала, че съм си представяла как и отвъртам един шамар, че чак главата и се отмята, и все пак никога не съм я удряла. А прилагам наказания, но не от типа "Отивай в ъгъла и стой там 10 мин.", аз я лишавам от привилегии за известен период от време.

Какадака, радвам се, че сте добре и че се записа  Hug

Още имаше, но вече ми се спи.

Лека нощ, ще лягам, че утре съм на разкрасителни процедури  Mr. Green

# 594
  • бургас
мами,как сте? бебоците слушат ли?
аз вече се чувствам психически изцедена докрай,изтощена и отчаяна съм и незнам още колко мога да понеса... не ям,не спа,не съм на себе си,а мъжото,милия ми, е по-зле..
приятелчето ни още го няма,изписаха всякакви глупости за него... Ние не сме го отписали още,за нас той е жив докато не се докаже нещо друго. той е на 22,просто не е честно
 newsm45 newsm45 newsm45

# 595
  • В две тъмни очички
Клео, разбира се , че ще вярвате, че е жив! Медиите винаги изопачават нещата , само и само да получат "Новина"! То ако вие спрете да вярвате и да се надявате за доброто състояние на Даниел, то кой остава тогава?! А ти, както и ТМ, трябва да сте силни и да се държите, заради Марти! Той има нужда от уравновесени родители.  Hug
Надявам се историята да приключи по възможно най-добри край и то възможно най-скоро  Hug

# 596
Ехоооооооо, здрасти Simple Smile

Малко телеграфно-
Живи и здрави сме, Жана тича като боримече,
 Вяра проходи, но все още предпочита да пълзи(по-бърза е лазешком ), а най-обича да се катери Simple Smile маминото мушитрънче  Heart Eyes
Ядат на майка си манджите с голяма охота Simple Smile разбира се, без месо.
Изследванията им на 1 година бяха перфектни  Peace

# 597
Добро утроооо!   food010

Ееее, Джанче, как се радвам да те "видя"!  Party  Радвам се, че сте добре! Твойте щерки май са от мойта кръвна група, щом недолюбват мръвките  Wink . Мерси за закусчицата!

Бубенце, няма да ви е лесно с Боби, но трябва да правите забележка и все в някакъв момент ще свикне. Тук не трябва да има компромиси. Наистина детето може в даден момент да почне да я копира и да раздава шамарчета наляво и надясно, което не е желателно. Да ви споделя в този ред на мисли на една моя позната щерката е на 2г, свекърва й учи малката да удря всичко, което й пречи или е лошо (от сорта набий го, бабо, столчето, дето те удари, на, на! ) и пр. В резултат на което малката започна да пляска шамари, когато не е доволна и последният път в едно кафе такъв шамар отвъртяла на майка си, че направо й запалила бузата.  Shocked  Понеже са били с мойта най-добра приятелка, тя ми разказа случката и беше шокирана. Чудеше как може толкова агресия в такова малко човече да се събере и то към майка си...  ooooh!

Клео, не изпадайте в такива състояния! Искрено се надявам момчето да е добре, но в живота човек се сблъсква с много житейски трагедии, трябва да сте силни, защото имате детенце, което се нуждае от силни и спокойни родители.

Зори още подкашля сериозно, снощи бая се въртя, имаше и Т, но дано да минава...

# 598
  • София
Клеопатра не се тревожи а вярвайте знам какво ти е преживяла съм го и е много гадно дано всичко да е наред  Praynig

Бубе а пък ти си постъпила много добре не съжалявай за нищо и при мен са подобни нещата но не са го удряли и слава богу че тогава вече ще се избием колкото и леко да е аз винаги казвам който си има деца той отговаря за тях друг няма право да се бърка със съвсем чиста съвест забраняваш и точка това си е твойто дете и ще правиш каквото си искаш поне аз така мисля Naughty

оффффффффф а от това време вече ми се повръща да вземе да се оправя че ще откача вече това седене в къщи ме съсипва то не бяха мъгли, ветрове, снегове, студове сега пак ветрове #Cussing out

# 599
Добро утро!  Heart Eyes
Запознайте се с бубчо шоколадов! Най-сладкото бебе досега  Mr. Green

Ох, аман от този вирус явно всички трябва да минем през него  Tired
Гуш на всички болнички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт