Заек, гуш. Ех, че хубаво за феталната
Аз по принцип съм много слаб физиономист, но може би в по-детските години съм била с по-ясно съзнание и затова имам някакви спомени.. Пък да не говорим, че градът е малък и ако сме обикаляли едни и същи заведения (, в което съм почти 100% сигурна - Сенсове, Петна и прочие, ако не се лъжа), значи няма как 
Всичко е поправимо. Колко му е да хванем самолета.
От опита с даването на желязото и аз да кажа, понеже Рая е много буйна и плюе и се бори - малко си е изтезание за всички, но нямаше друг начин - аз сядам на земята и я слагам легнала м/у моите крака и с краката и затискам нейните ръце и крака (ужасно е, направо се мразя всеки път след това), но е за нейно добро.
Всичко е поправимо. Колко му е да хванем самолета.
(Още ме е яд, че ви изтървах предното лято
)
и бъди здрава, хау!
чета от месеци в нета разни рецепти за микровеле бъркочи - та кекс в чаша, та какво ли не беше и все не можех да се наканя.. мм, от сега облиз
. Не за друго, а защото не пиша редовно и някакси не успях да се впиша в групата. Ама си ви следя де, да не изтърва нещо
. Честити ходещи крачета на малко Кате /малко на патерици/. М/у другото много ми харесва името Екатерина
, но понеже малката исках да я кръстя на майка ми, трябваше да е нещо с "К", пък само Катерина не ми харесва чак толкова и затова стана Карина.
. Кофти беше и то доста, ама мина. Дано не ни се случва повече.
Аз на Нелката не смея да купувам обувки от сайтове,че ни е дебело крачето и висок свода.И поради тази причина в момента Нелката ходи с обувки в къщи, в наше село не мога да и намеря хубави пантофки,първите и станаха малки.
чакам снимки на най малкото зайче 
,надявам се ,че сте добре

какво ви се е случило? Надявам се сте добре!

маминото мушитрънче 
разбира се, без месо.

Радвам се, че сте добре! Твойте щерки май са от мойта кръвна група, щом недолюбват мръвките
. Мерси за закусчицата!