Нова тема, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА навред! Тема 33

• 35 957
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Това ми е фаворитът:

Когато влизахме в ритуалната зала на ул. Леге, вместо Менделсон, от другата стая се чуваше саундтрака на "Междузвездни войни". Оженихме се през август, аз бях в 6м., цялата отекла, краката ми бяха като на слонче и дишах тежко точно като Вейдър...  Mr. Green Голяма забава!!!

smile3532

# 76
  • София

Клеч (Диди), цепиш вятъра с тоя пост, много се смях  Hug

Hug

Честит рожден ден, careener  Hug   bouquet newsm67

Елч мнооого хубаво яке, бравос  Hug

Сори, ако съм пропуснала нещо, но преди малко се събудих и ме цепи главата, защото сестра ми е играла на 50 см от главата ми Angry Birds и сега не знам къде се намирам  #Crazy

# 77
добър вечер вече на спокойствие, мъжете нахранени, единия приспан, другия с новините, а аз с вас  Wink

Честит ден рожден Веси! Бъди жива и здрава и все така духовита!  Hug Heart Eyes

Пепитка, адис мацки благодария ви за включването с възглавничката  Peace  Hug

Жоржи аре бе мацка уелкъм бек  Heart Eyes

Мелона, Рал_Р благодаря и на вас за включването по належаштия въпрос за пустите ясли.....Мелонче пуснах в темата запитване, тъй като имаше подобен случай описан във въпроси и отговори на сайта на ИСОДЗ - ( да не спамя темата, моето запитване е на 7стр. от актуалната тема за Страстите в ИСОДЗ ) освен да пусна едно питане и в обратната връзка....а мисля, че е напълно подходящо да пуснем децата с предния набор, след като са почти набори, то все едно да правим разлика м/у Дианка и Адриан с Тервел и Ивка, родени през Декември...а пък и от друга страна те децата имат по-голям стимул, когато са сред по-големи и някак си по-бързо схващат и научават нещата...(лично мое мнение де, не натрапвам)

Елч много яка фейшън шубичка  Peace

какоР@л@ един от най-любимите филми на мен и мм, мм защото е в този бранш, а пък аз съм от романтичната страна.... а утре да се поправите за излизането с мм, ако искаш ще дойда да те накъдря качествено  Mr. Green

ами имаше и още, но и аз избиагвам паралелния....

П.С.  Hug Hug за всички болничета, бързо да се оправят Калинката, Викчо, ...и който го пропускам да ме прощава  Embarassed

# 78
careener, честит рожден ден, мила! Пожелавам ти мъдрост, за да изживееш утрешният ден по най-добрия начин и любов, за да обичаш начина, по който живееш!  Heart Eyes Hug ( родена си на един ден със малката ми сестричка  Heart Eyes )

Люба, той всъщност е от Бяла Черква. Laughing Не го познавам, но нали знаеш как е. На един приятел на ММ е приятел  Laughing

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 22:37 от Грозното Пате

# 79
Да живеят паралелните реалности  smile3535

# 80
  • Пловдив
Запис от нас   bouquet

Децата вече нямат температура, само сополи.
С двете в къщи е забавноооо  Crazy

# 81
Буби - не знам как се разяде. Ей така - то рогат инат можеш ли да накараш да направи нещо насила Joy Сипвам си на мен, правя се, че не я забелязвам и тя малко по-малко се присламчва и от любопитство - аз си оставам гладна ... но щастлива  Mr. Green На Зори може да и е минало това с къпането, но сега Рая е в истерична криза. Колкото обичаше да се къпе, сега толкова се ужасява. Все едно къпя котарака -  дере с нокти и зъби и драпа по мене. Два дена не я къпахме и едва, едва само дупето с ревове.
Клече - и аз си мисля, че е до дете това с приспиването. Аз съм изпробвала какви ли не схеми и рев с дни, ако щете ми вярвайте не става при нас. От инат вчера докато се дереше пак погледнах какви ги върши, а тя вече се катери по пръчките като по въже - оплела краката и до кръста виси, а кошарата е висока - само главата и рамената и се подават.
Careener - честит прекрасен ден на който си се родила  baloni
Честито и на литъл Кристофър, че вече ходи - все напред юначе.

# 82
  • В две тъмни очички
Оххх вие говорите за кариери, а аз съм в чуденка с какво да се захвана  ooooh! Трябва да си търся нова работа, нямам опит или то поне не в хубави позиции, та не знам даже до къде ще я докарам. Гледам обявите - навсякъде искат стаж в областта - разбира се минимум 3 години... Искам да се развивам, развивам, развивааааааааааааааааааааааааааааааам!!! Ама как въобще да започна е въпросът!
Решила съм , само малко да се опаричим, да започна курс по английски, че да си го подобря. Нивото, в което съм в момента не ме удовлетворява.

Агент Hug честити ходещи крачета

Careener, честит рожден ден мацка. Много здраве, щастие и късмет

# 83
И аз тук  Simple Smile,  мерси за темата  Hug

kleche и аз борих разстойството с Хидрасек и чай от шипки.

Момичета на какъв размер памперси сте? Теодор е мокър всяка вечер и поне по веднъж го преобличам, минахме на размер 5 на Памперс но пак е мокър. Дали да не мина на друга марка?

За работа и аз не знам дали ще се върна на старата, ако се разберем за работното време, че е много дълго и до късничко.

# 84
Среднощен привет!

Мона се събуди с мрънкане от зъбки и след малко намазване с Бочко сега спинка, а лудата й майка се сети за някакви работни неразбории и започна да мъдри световните проблеми посред нощ и няма заспиване...

Пак запомних малко и то предимно последните постове...

Кате, за възглавницата, ние взехме от Икеа. Мона започна с постепено нападение на нашите големи възглавници като спи при нас преди 2-3 месеца и открих, че с възглавница заспива в полет. Батко й беше същия. Та на Мона взехме една с гъши пух средна като размер, нито много ниска, нито висока.

Бубе, проверявала ли си програмата "Аз мога повече", по която можеш да кандидатстваш за ваучър по европейска програма и можеш безплатно да вземеш 3 нива на език в избран от теб езиков център, който работи по тази програма. В бг-мамма има специална тема за това. Няма проблем, че си в майчинство, стига да си осигурена.

Ейвълин, Мона също се будеше винаги мокра. Смених няколко марки памперси, но сега сме с Либеро и се родихме, винаги сутрин е суха.

careener, честит рожден ден! Много здраве и наздраве!  Hug

Честито на всички проходили мъници. Все напред!

Много здраве на всички болнички и стиснати палчета скоро да са във форма!

Отивам да опитам да си доспя... Tired

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 04:55 от wondergirl

# 85
И аз тук  Simple Smile,  мерси за темата  Hug

kleche и аз борих разстойството с Хидрасек и чай от шипки.

Момичета на какъв размер памперси сте? Теодор е мокър всяка вечер и поне по веднъж го преобличам, минахме на размер 5 на Памперс но пак е мокър. Дали да не мина на друга марка?

За работа и аз не знам дали ще се върна на старата, ако се разберем за работното време, че е много дълго и до късничко.

По колко мл течности изпивате? Явор все беше мокър но той пиеше по 3 шишета от 260мл.↲
wondergirl ,Мона как е с говоренето и посочването? Тея само сочи и мучи.

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 07:41 от Бебешондел

# 86
Абе хора, какво ни става на всички тази сутрин, да няма пълнолуние. И аз съм кукнала посред нощите, лежа и си мисля някакви неща тая нощ......
Заек, виждам те, че си на балкона, не се крий. Не ми харесва това дете с тая температура вече 3ти ден, ходихте ли на лекар
Бубе, аз затова ти обяснявах преди известно време за кризата на растежа. В такава възраст си, много е трудно- и с работа, и с приятелства и с всичко. Но знам, че няма смисъл да ти обяснявам, за съжаление трябва да минеш сама през тези неща си ги израстеш.
Но както виждаш всички дърти сме налице и сме оцелели Peace

Иначе за " Аз мога", което ти е дала Гери като идея, и то много добра, ако решиш трябва да се запишеш по-отрано, защото почти винаги са изчерпани квотите или няма групи и много се чака Peace Иначе с английския и аз съм така, всичко разбирам, по-трудно говоря, но като ми се наложи да пообщувам по-дълго с англоговорящи се отпускам и ми идват някакви невероятни словосъчетания Laughing Така, че споко
Аз пък вече 20 години боря немския и не мога да го преборя

Бебеш, не съм wondergirl, но на мен ми се струва повече от нормално да не говорят, много са малки още.
Мартин нищо смислено и съществено не казва и като се опитвам да го науча нещо ми дърпа носа, опитва се да ми набута бибероната в устата и се залива от смях. Някой беше казал, че детето му казва "икам папам", това направо ми прозвуча като висш пилотаж, то си е направо за предучилищна това дете

Отивам да пия кафенце

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 08:21 от kak@r@la

# 87
Някой беше казал, че детето му казва "икам папам", това направо ми прозвуча като висш пилотаж, то си е направо за предучилищна това дете
Joy  Joy  Joy
 Ивайла също нищо смислено не казва, опитва се да повтаря някакви неща, от време на време, но трудно се разбира.

какорали, аз некога не съм учила немски, но вчера във фейса попаднах на нещо от сорта, "живота е твърде кратък, за да учиш немски" и се зачудих, но явно има защо  Simple Smile
 Тези програми са много хубави, една приятелка скоро ми казваше, че са й се обадили, след няколко месеца чакане, така че явно човек трябва да се зареди с търпение. А пък същата тази приятелка ми обясняваше, че записала детето, което е на 6г. на курс по англ., два пъти седмично по 1ч. и 1/2 и това за сумата от 800лв. за учебнагодина, като това излизало по евтино, масовото било по 40мин. два пъти седмично за същата сума  ooooh! то аз че не бях в час как вървят цените на курсовете не бях, ама нещо доста ми се видя...

Бубе, тя кака го е казала добре, всеки минава през този етап, само не се отчайвай, и не спирай да търсиш и да опитваш  Simple Smile

# 88
МарияП, Какче, мама зайка, как са дечица днес? Дано са по-добре.

Агентче
, честито прохождане!

Буби, с бялата рокля и бялото цвете, това ли си ти? Страхотна снимка, винаги ми е харесвала, а сега като разбрах, че си ти, още повече.

eivalin, ние сме си на четворка Памперс. Почти всяка вечер си се преобличаме, но не мисля че е от памперса. Пием доста вода през нощта.

Онзи ден в най-големия сняг правих прощъпулник и раздавах пита добре че имаме сериозна кола. Петър най-напред хвана едни клещи, които бяхме нарочили за инженер, веднага след това хвана един гребен, който баща му сложи в последния момент за фризьор, упс - за коафьор. Трети ден вече не съм му простила за тоя гребен #Cussing out

Втора нощ се опитвам да му спра водата през нощта. Буби, Бубе, мерси за съветите. Имаме някакъв успех. Най-трудно е в първите часове на съня. Но снощи например  към 22:30 се успокои и спа непробудно до 3:00. Продължаваме борбата.

# 89
  • sofia
Адис, такива са цените. Ирен ходи във Фарос, плаща се на два мес по 200лв

Аз пък си спах много добре.
Добро утро.

Общи условия

Активация на акаунт