Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 03 -Тема 92

• 37 212
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, запис в новата тема, благодарности на Катето за оформлението.

Четох отзиви в руските сайтове за новия аромат и колието .Не са във възторг нито от аромата нито от бижуто. Цветът на камъка бил черен, само на светлина можело да се види лек лилав оттенък ( често се среща сред Ейвънските бижута)  Изработката също изглеждала зле. Абе с една дума - нищо особенно.

Видях и снимки червеното портмоне на сърца, което още от вчера светеше в сиво. Имах го поръчно предната кампания- не дойде, явно няма да дойде и сега, а забелязвам интерес към него, и защо такив аограничени количества? newsm78 Ейвънска работа

стига дееее Sad аз така му се бях наточила на тоя парфюм ( а за колието нямам нищо против да е и черен камъка), а и много правилно са го определили, че би се харесал на тези които харесват черната рокля - точно така е Wink

ама аз ще си повторя въпроса, защото никой не ми отговори Sad

Къде мога да разбера колко ми е кредитния лимит ( т.е. дали са и го увеличили)

Мисля, че добре е обяснено, че трябва да имаш платени в срок три поръчки и да си регистриран от две кампании минимум.

# 61
Здравейте в новата тема. Вече съм координатор и си търся представители. Нещо много ми харесва тази работа...Въодушевена съм и ми е приятно да продавам красиви неща.

# 62
Поръчах си и комплект от парфюм Perceive,парфюм LBD и пътна чанта.Това е от листовката,за поръчки с натрупване само за представители...ако ме разбрахте,че аз както го обесних.  Grinning Таа... за този комплект нямах никакъв светофар,а цената беше 0.00 лв. Какво ли означава това?  newsm78 newsm78

Туй ще да е за новоназначени, така ми се струва newsm78.

# 63
Честита темичкаа!  Hug На мен в червено ми светеше МОЛИВ ЗА ОЧИ DIАМОNDS ВLАСК IСЕ   newsm78
Поръчах си и комплект от парфюм Perceive,парфюм LBD и пътна чанта.Това е от листовката,за поръчки с натрупване само за представители...ако ме разбрахте,че аз както го обесних.  Grinning Таа... за този комплект нямах никакъв светофар,а цената беше 0.00 лв. Какво ли означава това?  newsm78 newsm78

Къде тая листовка бе муцЕ?Аз пак нещо не съм в час.Или пък е нещо което всъщност не е за мен GrinningVery Happy Ама мен май ме хвана питието че хич не се изразих правилно...ама нищо разбра ме де  smile3525
Mисля, че говори за старото NRDP, аз също ще си го искам в тази кампания Mr. Green Цената ще излезе във фактурата Peace
Съдейки по мострата(пратиха ми 6) Infinite moment не е нищо особено, нетраен е, чиста водица ooooh!

# 64
Честита темичкаа!  Hug На мен в червено ми светеше МОЛИВ ЗА ОЧИ DIАМОNDS ВLАСК IСЕ   newsm78
Поръчах си и комплект от парфюм Perceive,парфюм LBD и пътна чанта.Това е от листовката,за поръчки с натрупване само за представители...ако ме разбрахте,че аз както го обесних.  Grinning Таа... за този комплект нямах никакъв светофар,а цената беше 0.00 лв. Какво ли означава това?  newsm78 newsm78

Къде тая листовка бе муцЕ?Аз пак нещо не съм в час.Или пък е нещо което всъщност не е за мен
 GrinningVery Happy Ама мен май ме хвана питието че хич не се изразих правилно...ама нищо разбра ме де  smile3525
Mисля, че говори за старото NRDP, аз също ще си го искам в тази кампания Mr. Green Цената ще излезе във фактурата Peace
Съдейки по мострата(пратиха ми 6) Infinite moment не е нищо особено, нетраен е, чиста водица ooooh!

То и аз искам ама за мен не важат такива оферти никъде не съм го срещнала някви спирали някви кремчета парфюм и по-грното ниво шал с колие и обеци и толкоз ...

# 65

Къде тая листовка бе муцЕ?Аз пак нещо не съм в час.Или пък е нещо което всъщност не е за мен
 GrinningVery Happy Ама мен май ме хвана питието че хич не се изразих правилно...ама нищо разбра ме де  smile3525

То и аз искам ама за мен не важат такива оферти никъде не съм го срещнала някви спирали някви кремчета парфюм и по-грното ниво шал с колие и обеци и толкоз ...
Е, не се оплаквайте, за нас  newsm27 newsm27, нЕма нищо!

# 66

Аааа и 30 % отстъпка Simple Smile

# 67
Здравейте, запис в новата тема, благодарности на Катето за оформлението.

Четох отзиви в руските сайтове за новия аромат и колието .Не са във възторг нито от аромата нито от бижуто. Цветът на камъка бил черен, само на светлина можело да се види лек лилав оттенък ( често се среща сред Ейвънските бижута)  Изработката също изглеждала зле. Абе с една дума - нищо особенно.

Видях и снимки червеното портмоне на сърца, което още от вчера светеше в сиво. Имах го поръчно предната кампания- не дойде, явно няма да дойде и сега, а забелязвам интерес към него, и защо такив аограничени количества? newsm78 Ейвънска работа

стига дееее Sad аз така му се бях наточила на тоя парфюм ( а за колието нямам нищо против да е и черен камъка), а и много правилно са го определили, че би се харесал на тези които харесват черната рокля - точно така е Wink

ама аз ще си повторя въпроса, защото никой не ми отговори Sad

Къде мога да разбера колко ми е кредитния лимит ( т.е. дали са и го увеличили)

Мисля, че добре е обяснено, че трябва да имаш платени в срок три поръчки и да си регистриран от две кампании минимум.

да, но това сигурно ли е, че вече е станало, да не ми блокират поръчката?

# 68
Може би за всеки случай си я раздели. Щом се притесняваш, значи ти е голяма поръчката и ще имаш възможност.

# 69
  • София
Здравейте момичета, ето ме и мен в новата тема. Миналата ми кампания беше слабичка (слабо казано). Надявам се тази да е по-добре. До момента имам поръчка за около 80 лв. без мое участие (да не повярва човек). Засега всичко свети в зелено, но не бързам да пускам още.
От мини брошурата никой не е поръчал досега. Всички казаха, че продуктите там са ужасно скъпи. Аз съм на същото мнение..

# 70
Здравейте момичета, ето ме и мен в новата тема. Миналата ми кампания беше слабичка (слабо казано). Надявам се тази да е по-добре. До момента имам поръчка за около 80 лв. без мое участие (да не повярва човек). Засега всичко свети в зелено, но не бързам да пускам още.
От мини брошурата никой не е поръчал досега. Всички казаха, че продуктите там са ужасно скъпи. Аз съм на същото мнение..
Зависи от хората, за повечето ми познати също са скъпи, но имам и клиенти, които още от първо разглеждане си поръчаха по 2 неща от уредите. Та мисля тази кампания да ми е от успешните.

# 71
AVON премахва всички такси за доставка и малка поръчка от 6-ти до 13-ти февруари!
Това включва такса HOME - 2 лв
Такса малка експресна от 50 до 90 лв - 1 лв
Такса малка поръчка от 30 до 50 лв - 3.75 лв

Като за поръчките от 06.02 до 08.02. вкл. правят служебно кредитно за вече начислената такса.

Аз имам 2 сторнирани такси HOME.  Grinning

# 72
Добро утро  bouquet
Събудих се с ужасно главоболие пия втора чаша кафе и все още гледам като напушена катерица.Та така излязла ми е фактурата.Грешката е вярна Mr. Green

А относно сумата която мислих че е голяма се оказа вярна,сега виждам че например четката за кса не е на 30% Интимния гел също те са на по 10% , лосиона за тяло т последната страница същ е на 10% и още няколко неща са така.Та значи хората правилно са си ги сметнали грешцита си е била моя..А и по-добре де Simple Smile

ПП Сега видях и това във фактурата,не съм го пускала , но е възможно да съм сгрешила ког ама това възможно ли е очила за 45ст ?Оф от сутринта съм хвърлена в размисли...
3134­4   1 CЛЪHЧEBИ OЧИЛA C KУTИЙKA       3304990000      0.45     0.45                 0.45

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 07:29 от mihailovi

# 73
 Момичета, на тази страница в темата ни има 6 поста като чаршафи, изпълнени с цитати. Преекспонирането на нечии цитати излишно товари темата и не носи качествено нова информация за повечето четящи тук. Мир.  Peace Моля за разбиране. Не се заяждам.

С надежда очаквам да ми дойде поръчката преди 13/понеделник/,засега още няма отразено движение в Проследяването на поръчката,но се появи поне едно SPD,което ме кара да мисля,че може и да се раздвижи пратката ми. Praynig Дано!
 Обмислям да пусна малка поръчка до 13 , нали уж нямало да има такси доставка до дома и за експресни малки поръчки,та да видим...

mihailovi, във всяка кампания/каталог/ има около десетина продукта ,които са с фиксирана отстъпка 10 % , а не с 15,20,25 или повече %. В Панорамата /МАМ/ ги пише с дребни буквички и цифрички.

# 74
Феичке   food010
Извинявам се чаршафите.Няма да се повтори.Права си безсмислено е ама... Mr. Green Mr. Green ще се поправя!  HugХУбав и слънчев ден
ПП и аз се надявам на 13ти да си получа пратката,та да видим.

ПП2 Феичке и това го знам ама кой да седне да прочете?То бива бива русо ама чак толкоз ли съм бе. Joy

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 08:34 от mihailovi

Общи условия

Активация на акаунт