Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 03 -Тема 92

• 37 217
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Какво свети в сиво още от първия ден за експресна, да полюбопитствам?
МАСАЖОР ЗА ТЯЛО -сиво
ЛОСИОН ЗА ТЯЛО БОСИЛЕК И ЦВЯТ ЛИМОНОВО Д -сиво
комплекта с шеа-жълто #Cussing out

# 31
Лелел чак на 3-та страница се записвам и аз Simple Smile

Благодаря за новата тема -   bouquet

Имам питане къде мога да проверя, дали са ми увеличили кредитния лимит?

# 32
Само да помоля тези, които ще си взимат новия аромат Инфинит Момънтс да снимат бижутата Simple Smile))

# 33
А мога ли да помоля някоя от вас да даде,ако има приложението към К03, защото това ми е 1-вата поръчка и няма къде да видя цените на каталозите и мострите, а до утре трябва да съм пуснала поръчка. Предварително благодаряяяяяяяяя!  Kissing Heart lovekiss
[/quote
В сайта можеш ли да влезеш? В Последни новини в средната колонка , най-отгоре!
Кларис, благодаря!  bouquet

# 34
Хм фактурирали са ме ама не ми става ясно защо мострите на кремовете на Solutions 4бр - 3.20лв нали уж 1.60 ? Какво се случва изобщо не съм наясно.

# 35
А мога ли да помоля някоя от вас да даде,ако има приложението към К03, защото това ми е 1-вата поръчка и няма къде да видя цените на каталозите и мострите, а до утре трябва да съм пуснала поръчка. Предварително благодаряяяяяяяяя!  Kissing Heart lovekiss
[/quote
В сайта можеш ли да влезеш? В Последни новини в средната колонка , най-отгоре!
Кларис, благодаря!  bouquet

Не, не мога да си влизам в сайта все още. Нямам номерче, затова координаторката ми ще пуска поръчка вместо мен, докато съберат и последния необходим подпис за алокация. Аз ако можех да влизам, щях да си го видя приложението и нямаше да го искам.Simple Smile

# 36
Хм фактурирали са ме ама не ми става ясно защо мострите на кремовете на Solutions 4бр - 3.20лв нали уж 1.60 ? Какво се случва изобщо не съм наясно.
Shocked какви си поръча?

На мен ми заключиха сайта - 3 пъти съм въвела грешна парола (не знаех че съм на кирилица Simple Smile ) и сега вече 1 час чакам мейл Sad Дали причината за забавянето на мейла не е снегът навън и бедствената обстановка в страната newsm78

# 37
Момичета пуснах поръчка като я набрах ми излезе 216.25лв. След като са сложили 30% отстъпка на сумата баланса ми е 162.25 . ДО тук окей но тази сума 216.25 е изчислена с мостри на солушън 4бр-3.20 + 5бр каталози-седем и нещо... + кремовете за тяло вместо двата да са седем и педесет са сметнати по отделно.Обаждам се аз на координаторката си влиза тя гледа и вика ами не знам.
И аз сега не можах да обясня много добре Sad ама съм толкова изнервена изкормих си числото седем от клавиатурата. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 38
# 39
От сип и интернет офертите нали не се ползва отстъпка?Бе отстъпка ги смятам и каквото и да смятам ми излиза 36лв повече. #Cussing out

# 40
Момичета пуснах поръчка като я набрах ми излезе 216.25лв. След като са сложили 30% отстъпка на сумата баланса ми е 162.25 . ДО тук окей но тази сума 216.25 е изчислена с мостри на солушън 4бр-3.20 + 5бр каталози-седем и нещо... + кремовете за тяло вместо двата да са седем и педесет са сметнати по отделно.Обаждам се аз на координаторката си влиза тя гледа и вика ами не знам.
И аз сега не можах да обясня много добре Sad ама съм толкова изнервена изкормих си числото седем от клавиатурата. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Това във фактурата ли? Или като си ги набрала си и ги пуснала?

# 41
От сип и интернет офертите нали не се ползва отстъпка?Бе отстъпка ги смятам и каквото и да смятам ми излиза 36лв повече. #Cussing out

Честно, не ти разбрах проблема-отстъпката ти ли е малка ,сумата ,която имаш да плащаш , ли ти е голяма? И комбинираните в оферта кремове/лосиони и т.н. се фактурират поотделно- пример давам с офертата 3 за 9,90 от серията "Нейчърълс?- всеки от кремовете е по 3,30 във фактурата.Поотделно са дадени!

# 42
Не виждам все още фактурата!Само набраното.
По мои изчисления всичко с 30% отстъпка трябва да е 130лв като на мострите и на сип продуктите както и каталоите не слагам никаква отстъпка. а баланса ми е 162.25
 newsm78
Обих се от смятане гледане.Чакам да си видя фактурата координаторката ми каза че най ероятно не била напечатана и за това не я виждам.
А и от 1ви каталог имам едно 8лв дето нито душгелове видях нито парите си и сега координаторката като я питах какво става с тия 8кинта ми вика ами аз пак забравих викам ми като си забравила ела сега ми дай тия 8лв и да се приключва не съм за такава сума но ме е яд да ме правят на кифла.че съм руса руса ама чак пък толкоз не съм

# 43
Сумата когато си набрала в сайта поръчката е коренно различна от това което ще ти фактурират. Например когато имаш комбинирани предложения при набиране всяко излиза с индивидуална цена, но във фактурата всичко е ок.

Така може да се окаже, че и отстъпката ти е по малко. А когато си си набрала поръчката не ти е приспадната отстъпката.

Оххх надявам се да си ме разбрала!

# 44
Прекалено голяма разлика, нещо ти си сбъркала. И мен са ме цакали, но с такава сума ,че да се усетиш , не ми се вярва. Я пак кажи какво те притеснява точно, да видим къде е проблема. spoko

Общи условия

Активация на акаунт