Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 15

• 40 143
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Някой има ли нещо на Rockport  доволни ли сте?

# 436
Повече няма да си играя с вас в пясъчника Crossing Arms
Пак пуснах Crazy
Официално закривам сезона......готова съм за пролет/лято Joy hahaha
 Hug
....за пролет/лято...поне до 2015  Mr. Green

# 437
  • София
Пак пуснах Crazy
 Hug

чакай, тепърва очакваме кодове за немското и френското  Joy Joy Joy

# 438
  • София
Пак пуснах Crazy
 Hug
....за пролет/лято...поне до 2015  Mr. Green
Шшшштттт Whistling
Взела съм си подараците до тогава.....за Коледа, НГ, Св.Валентин, Цветница, 8-ми март,  РД, РД на децата, РД на мъжо, на Папата.....Рош /Х/ашана, Шогатсу, Чун Дзие и прочие Mr. Green Hug

Дзвер , сакън! Като се заизнасяхме и мъжо взе че разбра, колко обувки имам  tiptoe Не в нов дом, а в картонена палатка от кутиите ще живуркам Joy

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 22:15 от Ms.Gorgeous

# 439
Пак пуснах Crazy
 Hug
Шшшштттт Whistling
Взела съм си подараците до тогава.....за Коледа, НГ, Св.Валентин, Цветница, 8-ми март,  РД, РД на децата, РД на мъжо, на Папата.....Рош /Х/ашана, Шогатсу, Чун Дзие и прочие Mr. Green Hug

Аз се чудя къде ми изчезнаха повечето неща от кошниците, а то ти си била  Joy Joy Joy

# 440
  • София
Пак пуснах Crazy
 Hug
Шшшштттт Whistling
Взела съм си подараците до тогава.....за Коледа, НГ, Св.Валентин, Цветница, 8-ми март,  РД, РД на децата, РД на мъжо, на Папата.....Рош /Х/ашана, Шогатсу, Чун Дзие и прочие Mr. Green Hug

За първа пролет не си взела подаръка  Joy   Joy
Аз днес си поиграх и снимах малко тези обувки, които още не сме ги носили  Simple Smile, ако някой го интересува нещо да пита. Hug   http://krisiki.snimka.bg/other/obuvki.651945.all

# 441
чакай, тепърва очакваме кодове за немското и френското  Joy Joy Joy
Я стига! Crossing Arms Не ща нито един код повече! Naughty Stop Да не сте посмели да го обявите публично!
 Joy hahaha ooooh!
Два-три пакета с дрешки пристигнаха обаче Party че не е прилично само по обуща. Crazy

Някой има ли нещо на Rockport  доволни ли сте?
Качествена и комфортна марка. Внимавай с номерата, уголемени са (според мен!!). Peace

Криска, кажи за тези. Hug

# 442
  • София
Момичета, снимайте и пускайте албумчета - "Пепеляшкино царство" Laughing
Изпитвам нездрава радост от такива гледки, почти духовно го изживявам Laughing
Спирам със спама Blush Hug

Бижy, аз да кажа за Ню Балнс-а. Страхотни маратонки, мега удобни, отговарят си точно. По удобни обувки за спорт няма! И за свободно време, де Peace

# 443
  • София
А да имате впечатления за тази марка Padders умалени, уголемени /широки тесни харесах едни боти за майка ми но се двоумя  newsm78 или да препоръчате нещо ниско, кожа за по-широк крак  bouquet
http://www.javari.co.uk/Padders%20Womens%20Lucerne%20Ankle%20585 … _3%26pageCode%3Dd

За тези четох отзиви в мрежата, че са умалени с 1 номер и са за тесен крак  Peace

# 444
  • София
А да имате впечатления за тази марка Padders умалени, уголемени /широки тесни харесах едни боти за майка ми но се двоумя  newsm78 или да препоръчате нещо ниско, кожа за по-широк крак  bouquet
http://www.javari.co.uk/Padders%20Womens%20Lucerne%20Ankle%20585 … _3%26pageCode%3Dd

За тези четох коментари в мрежата, че са умалени с 1 номер и са за тесен крак  Peace

# 445
Пак пуснах Crazy
 Hug

чакай, тепърва очакваме кодове за немското и френското  Joy Joy Joy
Не ми се ще да съм лош пророк ,но миналта година февруари -мисля,че имаше кодове само във английското  newsm78-колкото и пъти да проверявах по това време в немското -все ми се струваха доста високи цените Crazy.

# 446

За тези четох отзиви в мрежата, че са умалени с 1 номер и са за тесен крак  Peace
Отивам да отменям поръчката #Cussing out аз пък прочетох че марката е за по-широк крак и ги пуснах!  bouquet

# 447
Ох помогнете откъде се отказваше поръчката- намирам само за връщането  bouquet

Редактирам се -намерих го на 1 стр Hug

# 448
Момичета, снимайте и пускайте албумчета - "Пепеляшкино царство" Laughing
Изпитвам нездрава радост от такива гледки, почти духовно го изживявам Laughing
Спирам със спама Blush Hug

Бижy, аз да кажа за Ню Балнс-а. Страхотни маратонки, мега удобни, отговарят си точно. По удобни обувки за спорт няма! И за свободно време, де Peace
Чудесна информация, благодаря!  bouquet  Искам летни черни(т.е. с мрежа да ми дишат крачката) и мнооого ми харесаха тези! Имам eй такава Puma и е просто прелестна и безумно удобна. Но искам и черни, а тези мнооого ми харесаха!

Една малка част.... ooooh!

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 22:44 от Бижy

# 449
  • София
Бижy  супер са с тях ходя на Зумба  Crazy Леки са, малко подметката им е като лодка, но не много и се свиква бързо с тях.  Дават ги, че топят калории  Whistling

п.п Бижу виждам, че имаш място поне още за 3 кутии  Party Joy

Общи условия

Активация на акаунт