Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 15

• 40 235
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
стелката на УК 3 отворен сандал е 23.5 ако това помага да се ориентираш кой номер ти трябва, аз нося 37 номер и въпросните сандали са ми малки, според мен си отговарят

Gabor - стелка на УК 4 отворен сандал 24.5 - стават ми, а аз нося 37 номер, според мен отговарят

# 61
  • Бг
Ееее, Ронка, тъкмо се зарадвах, че съм спестила някой лев на мъжа ми и ти ми казваш, че са за нормално или тясно краче, а моето е малко широчко  Mr. Green. Нищо няма да ги отказвам пък да видим, най-много да отидат за подарък на някой или да се преместят в другата тема.
Бижу, от кога ти е поръчката, и от английския сайт или не.

# 62
Само моите кикърси ли ги няма newsm78, и те са от 3.02
Между другото, вероятно ще са големи, 11 ще ни трябва, та ако някой има излишна, вземам я. Нашите са 12

Моите обувки са поръчани на 01.02, изпратени на 02.02 и ги няма. Имам лошо предчувствие, че ще се загубят пак  Cry   Cry newsm45

# 63
Ееее, Ронка, тъкмо се зарадвах, че съм спестила някой лев на мъжа ми и ти ми казваш, че са за нормално или тясно краче, а моето е малко широчко  Mr. Green. Нищо няма да ги отказвам пък да видим, най-много да отидат за подарък на някой или да се преместят в другата тема.
Бижу, от кога ти е поръчката, и от английския сайт или не.

Пу за мене ако не ти стават  Blush  Hug

# 64
Какво ще кажете за тези красавци http://www.javari.co.uk/Fly-London-Womens-Biker-P141975000/dp/B0 … U9CA%2CB004TP8VNK
Направо ми изтекоха очите да зяпам трите сайта за ботуши - да са топли, с грайфер, ама и да що годе елегантни. Тия били много каубойски каза мъжкото тяло! Confused

# 65
  • Бг
Суха Мащерка и аз чакам от същата дата и започнах да се притеснявам, че друг път са ми идвали за пет дни обущетата. Дано наистина не са се загубили или някой да си ги е познал в пощата, че много ги искам тези ботушки.
kkk_taralejka, нямаш никакъв проблем, нека дойдат и да видим, пък ще се договорим  Wink.

# 66
Момичета,от мъжките  Hush Puppies и kickers  отговарят ли си на номера?Какъв номер трябва да поръчам ,ако съпруга ми носи от маратонките:ПУМА,АДИДАС.. -UK(11) EU(46).Питам ви защото вече поръчах едни GEOX-№11,5 като се ръководих от  дадената таблицата и се оказаха доста  големи .

# 67
Ей, много бързо пишете:)Ами добър ми е Английския.Но всеки път различен човек ми отговаря,,не отговарят на това което питам, някакви недоразумения безумни .....На края се разбрахме де, след 100 бележки.

А за Габор къде е истината.По таблицата 4=22,5 см, а реално измерени тук то вас 24,5 newsm78

# 68
  • Пловдив
 Embarassed не че знам какво искам, но така - за шопинг спорта: от миналата зима харесвам тези http://www.javari.co.uk/Hush-Puppies-Carmela-Leather-H2609696E/d … 1CZ4%2CB005BP9L9U - някой има ли ги?
 Дайте идеи за кожени ботуши, високи до коляното - около 39 номер  Joy (хресвам тези, но били 4 пръста под коляното http://www.javari.fr/dp/B004T1UASS )

# 69
Magina, дори и да са ти леко големи не е проблем де,не се притеснявай,все пак е ботуш -позволява го! Да,бързичко отговарят! Hug

Banshee , има обувки на Feud,37n, мога да ти измеря стелката по-късно,ако искаш! аз съм 4-ка и са ми добре,леко ми стискат отпред може би(по спомен казвам,че още не съм ги носила Mr. Green ,но все пак са нови и от кожа и ще се опуснат лекичко,но на дължина са ми супер)

Дора7511,моите Габор са пък 24см,но са боти и колкото успявам да стигна до края,няколко пъти ги мерих и все 24 ги изкарвам.с рулетка.

# 70
  • У дома
Разногледа станах, пишете много днес Simple Smile Само отварям странички, гледам , тъкмо да пусна поръчка, пак друга и така Simple Smile

http://www.javari.co.uk/Miss-Sixty-Womens-Gerrie-Q01665-Le9635-G … RZJ8%2CB003RRYC0M

Я ми кажете моля, отговарят ли си миските?

# 71
  • София
Magina, дори и да са ти леко големи не е проблем де,не се притеснявай,все пак е ботуш -позволява го! Да,бързичко отговарят! Hug
Ами аз си поръчах и по-малките. Като дойдат големите ще ги мисля.
Мъж ми тъкмо ме светна, че четири пакета ме чакали в пощата  Mr. Green

# 72
Получих апреските : http://www.javari.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_1_3/275-5499237-6297610 … 22%26pageCode%3Dd
ук 4 -37ми номер. Отговарят си и са много красиви. Оффф, само че височината им не е "мойта". Аз след като ги поръчах се замислих...и сега виждам, че е имало защо. И сега ще умувам да ги задържа ли или не  newsm78

# 73
Суха Мащерка и аз чакам от същата дата и започнах да се притеснявам, че друг път са ми идвали за пет дни обущетата. Дано наистина не са се загубили или някой да си ги е познал в пощата, че много ги искам тези ботушки.
kkk_taralejka, нямаш никакъв проблем, нека дойдат и да видим, пък ще се договорим  Wink.

Ок  Hug

# 74

А за Габор къде е истината.По таблицата 4=22,5 см, а реално измерени тук то вас 24,5 newsm78
таблиците със см. в javari не са верни, това много пъти сме го коментирали, ако УК 4 бяха 22.5 см, то аз трябваше да нося 39 номер обувки според тях, пък аз съм 37  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт