Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 15

• 40 073
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, само от тук не сме пазарували  Joy.

Joy Joy Joy Joy Ми да опитаме, а? Joy Joy Луда главо, откъде ги изнамери тез японци Mr. Green

# 661
  • София

Joy Joy Joy Joy Ми да опитаме, а? Joy Joy Луда главо, откъде ги изнамери тез японци Mr. Green
И безлатна ли е доставката Joy
Готова съм вече с избора Mr. Green

# 662

Ей, ще ме вкараш в беля! Ей ся се рових за курса на йената, а и открих, че гугъл преводач поддържа японски... Joy[

# 663
  • Варна

Това така ме развесели  Laughing
hahaha Само дамите с малки крачета, ще се облагодетелстват. Joy

# 664
  • Sofia
Оххх, не вярвах, че ще ми се случи подобно нещо, особено с javari - поръчах си тези ботуши за мокро време http://www.javari.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_0_5/279-3500311-7699415 … _5%26pageCode%3Dd , но днес установих, че пропускат вода, краката ми са мокри, а аз точно за мокро време ги купих. Красиви са, но явно само толкова......Също пише, че са произведени в Италия, а на ботушите пише Босна...Какво да правя сега, аз съм ги носила, едва ли ще може да се върнат, а и ми харесват....ухх защоооооо....писах им ...да видим какво ще ми отговорят.

# 665
Токущо куриер ми донесе http://www.javari.de/dp/B00553RX3E и http://www.javari.de/dp/B005BNH248. Много съм доволна. Обувките са малко тесни /за по-тесен крак/, но на дължина са ОК.

Тези Caprice велур ли са,като на снимката, защото в описанието пише гладка кожа? И като номер отговарят ли, щом са по-теснички. Че аз съм 37,5 на тази марка, ама съм с широк крак.

# 666
  • Варна
bgroza, от велур са обувките. За тесен крак са, аз съм със широчки крачета Mr. Green и малко са ми тесни, но мисля, че ще се отпуснат. Ако си поръчаш 38 едва ли ще е толкова фрапантна разликата в  дължина, че да не стават за носене. Иначе като стъпиш в тях, усещането е като в пантофка на принцеса.

# 667

Миналата седмица се сдобих с боти на тази марка, мисля че беше испанска. Тези http://www.javari.fr/s/ref=topnav_sk__gw/275-3575093-3835554/?on … 23%26pageCode%3Dd , само че от друг сайт и друг цвят. Хубава изработка, отговарят си на номера и са много удобни. За издържливост обаче не мога още нищо да кажа, понеже ги имам от скоро. Peace

# 668
  • На брега

Това така ме развесели  Laughing

Много яко  Joy Joy Joy
И мене, но за всеки случай направих една бърза справка за валутния курс Mr. Green Money!

# 669
  • Бг
Добре, че не съм на ти с японския, че току виж и някой код съм ви изнамерила, и тогава, оххххх, тогава, горките ни мъже  hahaha Mr. Green.
И кой се оплака, че били само за малки крачета, нищо подобно, и тук дамската номерация е до 42.
Ms.Gorgeous, що за риторичен въпрос, все пак това е Javari.
Като гледам има 60% офф на зимна колекция, аз си харесах едни Маноло Бланик hahaha.

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 15:13 от Alexa_a

# 670
  • София
 pipilota_m, Merrell и Timberland имат страхотни модели, но цената им е височка. Иначе можеш да погледнеш Hi-Tech i Columbia.

smile3532 smile3532 smile3532 100 йени са 1.90,сега остава да раберем колко време отнема доставката

# 671
bgroza, от велур са обувките. За тесен крак са, аз съм със широчки крачета Mr. Green и малко са ми тесни, но мисля, че ще се отпуснат. Ако си поръчаш 38 едва ли ще е толкова фрапантна разликата в  дължина, че да не стават за носене. Иначе като стъпиш в тях, усещането е като в пантофка на принцеса.

Велурът се отпуска доста, според мен, няма да ти стягат дълго ! Ако са повече като ботуши - 38 ме устройва,но ако минават за пролетно-есенни - тип "pumps" - трябва да взимам 37,5. При немските марки ,където има половинки ,номера избирам в зависимост от сезонността на обувката.

# 672
  • София
Момичета, някоя дали е поръчвала на  ECCO спортни обувки? Нося 39 и се чудя точно ли да взема или 40?  Praynig
http://www.javari.de/s/ref=land_brand_ECCO?node=344075031&br … _4%26pageCode%3Dd

Ecco си отговарят на номерата. Но ако искаш, иди в някой мол и мери произволна обувка, за да си прецениш 39 или 40. По-удобни обувки от техните досега не съм намирала  Grinning Вече почти всичките ми обувки са техни и въобще не съжалявам.

Само ме яд и то много, че вносителите в БГ не предлагат цялата им колекция и се налага да ги поръчвам от Амазон или тук. А да не говорим, че намаленията им са под всякаква критика!

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 15:28 от Дидито

# 673
  • Варна
bgroza, от велур са обувките. За тесен крак са, аз съм със широчки крачета Mr. Green и малко са ми тесни, но мисля, че ще се отпуснат. Ако си поръчаш 38 едва ли ще е толкова фрапантна разликата в  дължина, че да не стават за носене. Иначе като стъпиш в тях, усещането е като в пантофка на принцеса.

Велурът се отпуска доста, според мен, няма да ти стягат дълго ! Ако са повече като ботуши - 38 ме устройва,но ако минават за пролетно-есенни - тип "pumps" - трябва да взимам 37,5. При немските марки ,където има половинки ,номера избирам в зависимост от сезонността на обувката.
Не са като ботуш. Пролетно-есени обувки, само са малко по-затворени. Стелката на 40 номер е 26,5см.

# 674
  • София
Момичета трябвали да се притеснявам за една пратка изпратена от английския магазин по бг пощи миналия Понеделник? Още не съм я получила,днес беше деня по принцип даден от сайта... някой друг да си е получавал нещата след обявената дата?  Офффф дано не са ги загубили... Кога трябва да пиша на магазина?

Общи условия

Активация на акаунт