Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 15

• 40 229
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • Бг
Rusalka:) това не е зле.
А ето тук можеш да видиш всички височки и да си харесаш.

# 76
  • Бургас
Лелеее големи фурии сте ooooh!, много бързо пишете, изкупихте ботушите.
И да зарадвам някой от Бургас в пощенския клон в Славейков видях два кашона с ботушки от Жавари и 2 от Амазон.
Аз пък си поръчах тези http://www.javari.co.uk/dp/B004WNAS3A?ie=UTF8&ie=UTF8, не ми начисли ДДС, може би защото поръчах УК6 и кода автоматично извади - 20% без да въвеждам Shocked. Очаквам ги другата седмица.

# 77
http://www.javari.fr/Eliane-Lena-Effel-Ballerines-fille/dp/B004F … p;nodes=367664031

Eто ви още едни. Само да не си изкарам за беля. Ако не ви станат не нося отговорност. На дъщеря ми са й точно.

# 78
Разногледа станах, пишете много днес Simple Smile Само отварям странички, гледам , тъкмо да пусна поръчка, пак друга и така Simple Smile

http://www.javari.co.uk/Miss-Sixty-Womens-Gerrie-Q01665-Le9635-G … RZJ8%2CB003RRYC0M

Я ми кажете моля, отговарят ли си миските?

Отговарят си - нося 37 и си взимам 4 УК

# 79
Бижу, от кога ти е поръчката, и от английския сайт или не.
От английското е всичко. Немските ми ги донесоха с DHL  в неделя. Получих детските бели Кикерси, които са изпратени на 3.02 и ето тези мокасини, но в черно. Те са от 6.02.
А имам детски апрески, боти за мен и мъжките Emu, които са съответно от 1.02 и 5.02. Къде са ми?! Rolling Eyes

# 80
Момичета, да се похваля, получих първата си поръчка http://www.javari.co.uk/dp/B0055FH8YQ?ie=UTF8&ie=UTF8      Crazy
Много съм доволна, отговарят си на номера, даже има мегдан за много дебел чорап, високи са до коляното. Поръчах ги вчера към 17 часа, днес към 15 куриера ми го донесе  Crazy Направо се изумих. Най-после имам гумени ботушки в цвят, който искам  newsm53  От радост прецапах два гьола, набухах се в снега да ги тествам, не пропускат  Laughing

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 17:26 от Lorraine In The Rain

# 81
  • Бг
Бижу и моите изпратени на 01 Февруари някъде се губят.
Ронка, тъкмо и аз щях да поствам същите, че одеве като поръчах се изчерпаха, сега гледам, че пак ги има.

# 82
  • София
Разногледа станах, пишете много днес Simple Smile Само отварям странички, гледам , тъкмо да пусна поръчка, пак друга и така Simple Smile

http://www.javari.co.uk/Miss-Sixty-Womens-Gerrie-Q01665-Le9635-G … RZJ8%2CB003RRYC0M

Я ми кажете моля, отговарят ли си миските?

Отговарят си - нося 37 и си взимам 4 УК
Crazyмного са сладки

# 83
  bouquet за новата тема...търся аз къде е темата, а то 6 стр изписани от нова  Mr. Green

Взех сандалките белите на Кикърс..уууу мн сладурски, ама като ги меря 2 пръста са по-големи  ooooh! Crazy Crazy Crazy не знам какво да правя, дали има шанс да и израстне крака на малката за лятото/пролетта  Tired
На ширина пък са и ок в момента, няма да ги загуби...
С10 е 18 см стелка от край до край....

# 84
Anny по пощата или по куриер ги получи ?

# 85
Снощи пуснах едни сандалки от френското, а днес гледам, че ги няма налични. В акаунта ми пише това - Date de livraison prévue : 13 févr. 2012 - 17 févr. 2012 Какво значи, че ще ги пратят чак тогава ли?

# 86
  • Пловдив
Момичета,от мъжките  Hush Puppies и kickers  отговарят ли си на номера?Какъв номер трябва да поръчам ,ако съпруга ми носи от маратонките:ПУМА,АДИДАС.. -UK(11) EU(46).Питам ви защото вече поръчах едни GEOX-№11,5 като се ръководих от  дадената таблицата и се оказаха доста  големи .

Моят носи № 11 спортни обувки, а и елегантни - винаги този номер вземам
Онзи ден дойдоха едни Hush Puppies № 11 - малко са му големи, но ще ги носи, не е фрапантно - явно са уголемени с около половин номер

Ох, аз чакам около 8 пакета, добре, че не всичко е за мен  Mr. Green

# 87
При първа поръчка от сайта блокират ли ви някаква сума преди блокирането на сумата за самата поръчка? Забелязах, че ми се загуби някаква сумичка по трасето след като пуснах първата си поръчка от английското джавари и преди да си блокират същинската сума, но имах и други блокирани пари и не разбрах колко точно. Днес вече, след като са ми изтеглени всички блокирани суми от знайни и незнайни сайтове  Mr. Green, виждам и точната сума - 4.79 лв. От банката ми обясниха, че някои сайтове имат практика при първа поръчка да блокират някаква сума, за да верифицират картата, която в последствие не се осчетоводява и съответно се освобождава от банката. На мен лично не ми се е случвало досега, пък не е като да не пазарувам онлайн  Laughing Та, такъв ли е случаят тук или да скокна до банката да видя за какво иде реч, че по телефона ми отказаха информация?

и на мен ми се случи веднъж. от джавари си признаха, че го правят. след няколко дни си ги бяха върнали по картата

# 88
При първа поръчка от сайта блокират ли ви някаква сума преди блокирането на сумата за самата поръчка? Забелязах, че ми се загуби някаква сумичка по трасето след като пуснах първата си поръчка от английското джавари и преди да си блокират същинската сума, но имах и други блокирани пари и не разбрах колко точно. Днес вече, след като са ми изтеглени всички блокирани суми от знайни и незнайни сайтове  Mr. Green, виждам и точната сума - 4.79 лв. От банката ми обясниха, че някои сайтове имат практика при първа поръчка да блокират някаква сума, за да верифицират картата, която в последствие не се осчетоводява и съответно се освобождава от банката. На мен лично не ми се е случвало досега, пък не е като да не пазарувам онлайн  Laughing Та, такъв ли е случаят тук или да скокна до банката да видя за какво иде реч, че по телефона ми отказаха информация?

и на мен ми се случи веднъж. от джавари си признаха, че го правят. след няколко дни си ги бяха върнали по картата

Обикновено повечето сайтове го правят - блокират по 1 евро при първоначалната регистрация на картата. После  освобождават парите.

# 89
  • София
и на мен ми се е случвало, но не ги осчетоводяват, само блокират и после сумата се разблокира, т.е не ги плащаш.

Общи условия

Активация на акаунт