Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 15

• 40 213
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
аз пазарувам с карта от ОББ,Мастеркард.не съм имала проблеми Peace

# 166
Аз пуснах в неделя едни обувки от Амазон с безплатна доставка и все още ги няма на адреса на Габко Thinking.Имате ли впечатления за колко време горе-долу пристигат по този начин на английски адрес ?!
От къде знаеш, че ги няма на адреса на Г.?
В темата за доставките се коментираше, че напоследък не се отразяват пратките, пристигнали на английският адрес. Някой беше говорил с Г. и отговорът им беше, че знаят за проблема и работят по отстраняването му, а също че имали много пратки и гледали всичко да натоварят за БГ и понякога нямали възможност да опишат пратките.
И аз имам пратки, които би трябвало да са там, но нямам мейл.

# 167
  • Варна
A тези Miss Sixty някой да ги има? Отговарят ли си на номера?

# 168
Здравейте,
на 7.02 пуснах първата си поръчка с карта VISA на ОББ и вече трети ден ми излиза това съобщение:
Important Message
Before we can proceed with your order, your credit card's issuing bank requires you to do one of the following:
* Retry the credit card you entered.
* Update the expiration date on the credit card you entered.
* Choose an alternate credit card from your account.
* Enter a new credit card number.

Какъв може да е проблема?
В картата има пари.
tedi_to И аз имах същия проблем с кредитна карта на ОББ. Започнах една кореспонденция с джаварците... Казват, че банката не оторизира плащането, от банката казват, че от сайта не са им предоставили CVV кода и така си прехвърлят топката. Преди това опитах всичко: въреки че няма грешка в данните от картата, които съм въвела, се опитах да я вкарам наново - без резултат. После пробвах с друга карта на ОББ - пак не може. При първата ми неуспешна поръчка си мислех, че проблемът е в картата, но вече при втория ми опит да поръчам от френското джавари ми стана ясно, че проблемът е при тях. Два пъти им писах, че няма грешка в данните на картата, още повече, че не съм я въвеждала като метод за плащане в техня сайт, а тя излезе като метод за плащане по подразбиране, предполагам защото съм я използвала в немския и в английския сайт. Писах им също така, че не искам да въвеждам нова карта. И двата пъти получих един и същи отговор, който казваше, че поради съображения за сигурност, когато е въведена една карта може да се смени само датата на изтичане и ако мисля че съм въвела грешно данните да въведа картата като нова. Накрая им написах един гневен е-мейл да ми обяснят къде е проблема и защо не могат да ми чарджват картата. Този път ми се обадиха по телефона, сравнихме последните 4 цифри на номера на картата и датата на изтичане и ми казаха да направя поръчка или само да пробвам и после да я анулирам и че не би трябвало да има проблем. Но така и не съм пробвала.

# 169
  • София
Момичета,трябва ми за подарък на девойка втори клас елегантна балеринка или някакви сладурски  обувки.Трябва ми 36 или 3 номер.Предпочитам да са ест кожа,но и на друга ще клекна.Търся от вчера нещо на приемлива цена ,ама все няма точно този номер.
Моля за малко помощ.Харесах това   http://www.javari.co.uk/Almarino-Youth-Ballet-Bianco-11565/dp/B0 … ;asins=B0030MH5V2,обаче няма нашият номер.
Тези, който си избрала са изкуствена кожа отвън. 
На мен тези ми харесват повече, но са по-скъпи
http://www.javari.co.uk/Froddo-Youth-413073-Beige-Casual/dp/B004 … U99S%2CB004AP937M
Децата ми имат обувки и на Алмарино и на Фродо, определено Фродото са много по-добри  Hug

# 170
  • Бг
renydent, държиш ли да са бели. Тези тук не са лоши и има номера, който търсиш. Естествена кожа са, но не знам дали цената ще те устройва.
Погледни моделчетата на Фродо, както и emy_emy ти е дала линк, сега ги разгледах, имат страхотни моделчета.

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 10:52 от Alexa_a

# 171
Момичета, знаете ли, когато пише, че вътре е кожа, дали има нещо топличко, като при тези ботушчета например http://www.javari.de/Bronx-33273-B3-BX110-33273B3-Damen-Stiefel/ … p;sizes=536903031|536904031|536905031&node=547241031&sort=price&page=14&nodes=547241031

# 172
Момичета,трябва ми за подарък на девойка втори клас елегантна балеринка или някакви сладурски  обувки.Трябва ми 36 или 3 номер.Предпочитам да са ест кожа,но и на друга ще клекна.Търся от вчера нещо на приемлива цена ,ама все няма точно този номер.
Моля за малко помощ.Харесах това   http://www.javari.co.uk/Almarino-Youth-Ballet-Bianco-11565/dp/B0 … ;asins=B0030MH5V2,обаче няма нашият номер.
Алексче, имаше тук едни балеринки с една голяма сребриста джуфка, много смладки, даже в последните страници някой беше от неиздържалите и поръчал ги. Laughing Колчем ги срещнех из темата, все ме хващаше яд, че не мога да ходя на равна подметка и имам едни Габорки ей тъй за да имам и такъв модел обуща. Много сладки бяха. Сега ще разровя назад, дано ги открия. Някой, ако се сеща, да помага, белички със сребърна джуфка, на страни се падаше някак.

Иначе DUNE са качествени и тези са на добра цена.

И тези са сладки, но са с отворени пръсти.
Още едни, от френско.

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 11:05 от Бижy

# 173
Момичета,трябва ми за подарък на девойка втори клас елегантна балеринка или някакви сладурски  обувки.Трябва ми 36 или 3 номер.Предпочитам да са ест кожа,но и на друга ще клекна.Търся от вчера нещо на приемлива цена ,ама все няма точно този номер.
Моля за малко помощ.Харесах това   http://www.javari.co.uk/Almarino-Youth-Ballet-Bianco-11565/dp/B0 … ;asins=B0030MH5V2,обаче няма нашият номер.
Алексче, имаше тук едни балеринки с една голяма сребриста джуфка, много смладки, даже в последните страници някой беше от неиздържалите и поръчал ги. Laughing Колчем ги срещнех из темата, все ме хващаше яд, че не мога да ходя на равна подметка и имам едни Габорки ей тъй за да имам и такъв модел обуща. Много сладки бяха. Сега ще разровя назад, дано ги открия. Някой, ако се сеща, да помага, белички със сребърна джуфка, на страни се падаше някак.

Бижу, туй не съм аз, туй гаджето Рени!  Mr. Green Нали си ходим сериозно с нея...  hahaha

# 174
Banshee , има обувки на Feud,37n, мога да ти измеря стелката по-късно,ако искаш! аз съм 4-ка и са ми добре,леко ми стискат отпред може би(по спомен казвам,че още не съм ги носила Mr. Green ,но все пак са нови и от кожа и ще се опуснат лекичко,но на дължина са ми супер)

Ще ти бъда благодарна - мисля, че от тези, на които съм се спряла /засега/  към тях ме влече най-много и ще трябва бързо да решавам, за да се включа до 12.02

А някой има ли хабер от DHL за пратките от немския сайт?

# 175
Рени, и това дамско можеш да погледнеш.

# 176
Емииииииии, Бижу сега се събудило и още гледа на оверлог, ма ти си му в сърцето! Crazy Heart Eyes
 ooooh! hahaha Ама съм застреляна...

# 177
А някой има ли хабер от DHL за пратките от немския сайт?
[/quote]

Моята пратка,която от 01/02 стоеше в немско вчера след обяд я отразиха в БГ.Силно се надявам днес да си я получа.

# 178
Вчера получихме и ние белите кикърски -7( малки са ни, но ще видя за подарък да ги оставя за детенце на приятелка№, чакаме и 8.5- те със сигурност ще са ни ОК, добре поръчах и тях.Но тогава тях пуснах до превозвач и ги чакам другата седмица , заедно със сандалките пак 8.5
Иначе ми дойдоха и ботушите Манфийлдhttp://www.javari.co.uk/dp/B0066JCB5Q?ie=UTF8&ie=UTF8, но са уголемени 39 номер са , но отговарят на 40. Ако някой си ги познае , да пише. Излезнаха без пари- 11,20 Паунда. Вътре са с топла вата, отгоре са с връзки и стават и за по-широк прасец.
Търся си и хубава черна дамска чанта -някакви добри попадения или идеи?

# 179
  • Пловдив
Емииииииии, Бижу сега се събудило и още гледа на оверлог, ма ти си му в сърцето! Crazy Heart Eyes
 ooooh! hahaha Ама съм застреляна...
Бижу , не предизвиквай семейни скандали. JoyТакива обяснения в любов поне не пред мен,че почва ревността да ме гложди. Hug
Мама Мравка мерси -сега ще огледам

Общи условия

Активация на акаунт