Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 15

• 40 168
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Обувките: Buffalo и Lotus, отговарят ли си на номерата?Аз от спортните нося №6(39).Пак ли на тези номера да заложа?

# 556
Последно относно връщането да питам, после разписката за пощенските как им я изпращам, сканирам и после newsm78

# 557
# 558
  • София
Последно относно връщането да питам, после разписката за пощенските как им я изпращам, сканирам и после newsm78

Аз съм връщала само веднъж за тяхна сметка, в мейла относно връщането им написах каква е стойността за пратка с това тегло (знаех предварително, защото вече ги бях връщала веднъж  Mr. Green) и те ми възстановиха пощенските още на следващия ден. Дори още не бяха получили самите обувки обратно. Иначе една мама в предна тема беше казала, че е сканирала и прикачила бележката като върху нея е написала на ръка стойността в лири за "улеснение", явно понякога се правят на 3.5 Grinning

# 559
yoshko, Aia'    bouquet
Поръчах черни Риплей. Поне да няма изненади в цвета.

# 560
  • Варна
Немското Javari има ли код? За тези се чудя..
И тези ми харесват май.

# 561

Аз съм връщала само веднъж за тяхна сметка, в мейла относно връщането им написах каква е стойността за пратка с това тегло (знаех предварително, защото вече ги бях връщала веднъж  Mr. Green) и те ми възстановиха пощенските още на следващия ден. Дори още не бяха получили самите обувки обратно. Иначе една мама в предна тема беше казала, че е сканирала и прикачила бележката като върху нея е написала на ръка стойността в лири за "улеснение", явно понякога се правят на 3.5 Grinning

Благодаря  Hug

# 562
Благодаря, yoshko!    bouquet
Нема 'те бия, обещавам! Те мене ще пребият първо  hahaha
Те и тези много ми харесват, но ще са ми малки сигурно  Rolling Eyes

# 563
Немското Javari има ли код? За тези се чудя..
И тези ми харесват май.
Laughing НЕма, нЕма, чакат първо да заредим картите и тогава да пуснат...че то къде какво имахме англичаните го прибраха  hahaha

Тони, поне в темата последните дни не се е писало да има, ако се появи със сигурност ще има бол линкове от немското Wink

ели1
Ели, Бъфало имам 1 обувки, но може би защото са леко високи (5 см за мен си е високо) и ми отива малко напред крака, та ми опира, та според мен може би 1/2 номер отгоре биха ми били по-добре.
Поръчани 40, 40 нося по принцип.

newsm78 newsm78 newsm78 В този ред на мисли, че горните обувки са ми от немското, когато пуснаха кода 30 от 70 после от англ пуснаха ли толкова скоро нов код или не??

# 564
А Replay удобни ли са?Чудя се между тези два модела Тези или Тези
А за тези апрески какво ще кажете ?

# 565

Аз си поръчах на Ukala, само че тези
 http://www.javari.co.uk/Ukala%20Womens%20Riley%20Black%20Ukw8001 … VQY212,B005251VWY
Мисля, че са по-добри като се има предвид, че се правят под шапката на UGG

карамелена, Replay за мен са най-удобните обувки, които съм носела на ток, аз аз ходя основно на ток. Явно на мен тяхната извивка ми пасва перфектно на крака

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 21:26 от Aia'

# 566
Пуснах тези прекрасни балеринки http://www.javari.co.uk/dp/B004S59OH8?ie=UTF8&ie=UTF8
и тези ботушки, за които много се чудих  newsm78 http://www.javari.co.uk/dp/B0051147JS?ie=UTF8&ie=UTF8
Дано да ми станат  Flutter
Ако някой ги има, моля да каже дали си струват   bouquet

# 567
  • София/Варна
Точно за тези не мога да дам отзив, но аз си взех много подобни дамски. От 4.02 тропкам с тях почти всеки ден из дълбоките преспи и краката ми са сухи и топли.

Аз пък се колебая какъв номер да си взема от тези. Има един отзив и пише, че са умалени, но не съм много сигурна дали пък 40 няма да са ми твърде големи.

# 568
   Фенси
Рокпорт 5-цата си е твърдо 38, като номер . Аз съм между 37.5и 38 номер, взех си 5-ца.
Леко са ми свободнички, но мисля, че 4 ще са малки. дано не те заблудя, но това са моите впечатления от рокпорта, който имам.
Успех Simple Smile

# 569

Аз си поръчах на Ukala, само че тези
 http://www.javari.co.uk/Ukala%20Womens%20Riley%20Black%20Ukw8001 … VQY212,B005251VWY
Мисля, че са по-добри като се има предвид, че се правят под шапката на UGG

карамелена, Replay за мен са най-удобните обувки, които съм носела на ток, аз аз ходя основно на ток. Явно на мен тяхната извивка ми пасва перфектно на крака

Hug Благодаря, а в номерата как се ориентирате за тях аз сам 38/24см и се чудя 5 или 6  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт