Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 24

• 66 574
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Заявих си ваучер по тази оферта  http://onfire.bg/offers/2-noshtuvki-sas-zakuski-za-dvama--zakrit-basein-na-polovin-tzena-v-Park-hotel-Bora.html за през великденската ваканция. Гледам, че има над сто заявени ваучера. Ако някой вече е ходил там, моля да сподели впечатления, че трябва да ги платя до 02.03. Hug

Здравейте,
видях в сайта на хотела че цената за двойна стая е 54лв. - къде е намалението тогава?/ползването на басейна - спестяваме 3лв. на човек Shocked
Да и аз сега видях цените в сайта им. Те са абсолютно същите като в офертата. Освен това днес разговарях с някаква жена по телефона, която едва ме разбра какви неща я питам и ми говореше на руски - т.е. в мен остават без отговори някои въпроси.
Абе направо се отказвам.
Някой ако види нещо интересно около Търновско за периода между 09.04-12.04, моля да свирка. Искам да заведа някъде децата по време на ваканцията, а и да го съчетая с гостуване за Великден на бабата и дядото.   

# 496
  • В страната на бурите
Някой ползвал ли е стоматологичен преглед и почистване на зъби - има доста оферти, колебая се доста - клиники Недялков, д-р Нешева, д-р Илиева...

Ще съм благодарна, ако споделите отзиви.

# 497
Момичета, някоя от вас се похвали, че е доволна от ваучер за почистване на лице, ще сподели ли отново кой беше салона?  Hug

Вчера ходих в Памико-Ло. Много съм доволна, лицето ми е почистено и нямам нито едно зачервяване или рана  Peace Peace Peace

# 498
Някой ползвал ли е стоматологичен преглед и почистване на зъби - има доста оферти, колебая се доста - клиники Недялков, д-р Нешева, д-р Илиева...

Това почистване на зъбен камък НЕ го препоръчвам. Ходих за първи път и незнам доколко мога да дам обективно мнение, но цялата процедура отне има няма 15 мин..полиране не усетих и т.нат. Моят ваучер беше от Офертомат, но става въпрос за същата зъболекрака.
http://grabo.bg/sofia/pochistvane-na-zaben-kamak-s-ultrazvuk-i-p … ow-0zfb7w7/more:1

# 499
Аз пак да попитам - някой ползвал ли е услугите на Планета травъл център - туристическа агенция? Имат оферти в Процент.бг  Rolling Eyes

# 500
  • София
Отдавна чаках ваучери за Лъки Банско ,но леко са се оляли в условията-доплащане за дете 2-12 год./с включена вечеря/ - 45 лв. Mr. Green

абе при положение че цените за нощувка са доооста собени пак си заслужава.
 а и обслужването е перфектно. аз вече се запасих с ваучери:)

# 501
  • София
Платих ваучер за ролки Magic Leverag от яки.бг преди 3 дена, изпратих им същия ден мейл с молба доставката да стане до офис на Еконт и инфо за ваучера. Досега не са ми отговорили. Колко време нормално отнема доставката и отговарят ли на писмата, че информацията е получена и поръчката пътува...  Confused

# 502
  • В страната на бурите

Това почистване на зъбен камък НЕ го препоръчвам. Ходих за първи път и незнам доколко мога да дам обективно мнение, но цялата процедура отне има няма 15 мин..полиране не усетих и т.нат. Моят ваучер беше от Офертомат, но става въпрос за същата зъболекрака.
http://grabo.bg/sofia/pochistvane-na-zaben-kamak-s-ultrazvuk-i-p … ow-0zfb7w7/more:1

Благодаря за отзива - аз се замислях и за тази стоматоложка, даже проверявах адреса. А впечатления от клиника Недялков, че са ми най-наблизо?

# 503
Дон Домат си вдигнаха цените, нищо против, но как им хрумна пица с айрян да предложат.

# 504
Дон Домат си вдигнаха цените, нищо против, но как им хрумна пица с айрян да предложат.
Същата оферта е пускана и друг път- не е от сега. Peace
Но пицарията е НОВА- Мадост 1 и явно я представят:) Аз не намирам нищо лошо в офертата всъщност..

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 12:59 от radi86

# 505
Закупих си ваучер за подстригване в Мадейра, по принцип не експериментирам с косата си и с фризьора.Някакво впечатления от там?
Аз от самото подстригване съм доволна, но отначало ме посрещнаха много "на нож" с някакви кофти забележки, както и така ме и изпратиха де, и казаха че съм добре дошла отново, ама този път без ваучер! Много грозни коментари имаше по адрес на другите клиенти и то почти в тяхно присъствие. Не че ми пука особено, обаче съм сигурна, че и по мой адрес е имало такива. Нещо от сорта на "с много претенции за малко пари". В крайна сметка атмосферата се различава коренно от разбирането ми за добро обслужване и все пак приятно прекарване в салона. Като не им изнася, защо пускат ваучери, а после коментират ползвалите ги? Така си правят само антиреклама.

# 506
Същата оферта е пускана и друг път- не е от сега. Peace

Дори и да не е от сега, гледам, на страшна популярност се радва, 4 оферти са закупени от сутрина.

# 507

Мога да кажа същото за почистването на зъбен камък и в клиники Недялков.

Като стана дума за медицински услуги да похваля мед. център "Лора" по тази оферта http://superdeal.bg/offers/Mamografiya-na-dvete-mlechni-zhlezi-E … za-2350-leva.html.

# 508
Започвам с малко спам, но да споделя, че магическите ролки ги намерих в един сайт за китайски джвъчки и др. дреболии buy in coins или подобно, има и тема тук в раздела, с безплатна доставка са и по- евтини. (хаха, а тук безплатна доставка ня- ма  Mr. Green)
И въпросче за салон БИЖУ във кв. Редута? От толкова време търся салон наблизо и заради лошите отзиви за Стил, до мол Сердика си чаках друг. Този е в Редута, някой да е ползвал услугите им? Заявих един ваучер за подстригване+сешоар за 10лв., та се чудя...
И благодарности на мацката, която писа за постановката за пещерния човек. Заявих билети, ще се включа с отзиви  Wink

# 509
Здравейте! Да дам мнение за комплекс "Рибарска хижа" в Родопите - http://www.vipoferta.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-%D0 … D0%B0%22-439.html

Бяхме там миналата седмица, намира се между Стойките и Девин, посредата на нищото. Бяхме приятно изненадани от уюта на стаите (бяхме помолили за тераса) - просторни стаи, големи легла и разтегателни диванчета за деца, телевизор, баня и тоалетна. Ваучерът включва и езда, та моя дечко се наслади на 4 обиколки в конната им база. Включени бяха и закуски и вечери, като за вечеря имаше 2 менюта - салата, основно (едното винаги беше прясна риба) и десерт. Ползвахме безплатния превоз до пистите в Пампорово, сутрин ни караха след закуска и ни прибираха в 16 часа. Единствената ми забележка е, че минералният басейн беше доста мръсен и не позволих на дечко да се къпе, но има сауна, която на мен ми дойде добре след ски. Персоналът е невероятно любезен. Лятото сигурно е още по-хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт