Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 24

• 66 770
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Ние бяхме двама човека с два ваучера във Фенси и не ни направиха проблем.Готвят вкусно и много ни хареса,само десертите не са достатъчно сладки за моя вкус, но това не ми попречи да изям два  Grinning.

# 586
  • София
Добро утро и честит празник!

Аз си намерих моя фризьор! Благодарение на вас  Hug . Вчера бях при Даниел Драганчев от Капанов на Скобелев. Много ми хареса. Никой не ме погледна лошо за това, че съм с ваучер. Взеха ми палтото, 2,30 часа се занимаваха с мен и съм доволна от резултата.

# 587
  • София
Снощи се възползвахме от ваучера си за пицария Алегра и останахме безкрайно разочаровани Sad .Тук искам да вметна ,че по принцип много харесваме това заведение и често си взимаме пици за вкъщи ,НО :
Първо пицата беше с големината на малка в Дон Домат примерно.Второ вкусът беше ужасен!Особено на тази с пилешкото роле ,личеше си ,че е някакво евтинко филенце ,което едва се яде ,за останалото нямам думи :4 парченца топено сирене пльоснати сякаш в последния момент , малко царевица и няколко колела краставички  ooooh! !Другата пък доста бяха спестили от към плънка  ooooh! .За 2-те парчета торта нАправо нямам думи!Големината им беше смешно малка ,а самата торта .... ами брат ми на 10 години я правеше по-добре  Mr. Green .В обши линии представляваше блатове от бисквити с някакво кремче тип д-р Йоткер  Mr. Green .
Определено ме загубиха като клиент!
Досега винаги съм смятала ,че пиците в Алегра са едни от най-добрите в София ,но след тази излагация с ваучерите им .... нямам думи  #Cussing out .Пълна подигравка с хората  #2gunfire .Собствениците доста криво са разбрали идеята на ваучерите !

супер съм доволна от тази пицария............ Hug

и пак бих отишла и без ваучер, пиците са голями и хубави, тортата беше обикновена, но много вкусна....
Радвам се ,че има и доволни!Явно ние сме изтеглили късата сламка Sad .
При нас проблема е ,че сме клиенти на пицарията от самото й откриване и веднага можахме да направим разлика с това ,което сме консумирали преди.Може би ако не си бяхме взели пиците за вкъщи щеше да е друго...

# 588
  • София
Шехина, когато писах на Групо във Фейсбук, ми отговориха, че на посещение се ползва само един ваучер, и ние така направихме. Но ето че гъбка са ползвали два ваучера, значи може и така. Rolling Eyes

# 589
  • София
Някой да е ползвал тази оферта  http://www.happydeal.bg/Izprati-zimata-i-si-sazdai-tzvetno-usesh … sto-za-30-lv.html
или има впечатления за студиото, как работи маникюристката?

# 590
Гъбка, Sweetkids_mama, благодаря за инфото - ами явно и ние ще си ползваме и двата ваучера, щом може (а и персонала няма да изпита на гърба си гнева на моя много темпераментен половин Mr. Green).

# 591
Снощи бяхме в новия Fancy. Използвахме 2ма души 2 ваучера без проблем.

# 592
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Студио Монк за Юмейхо терапия ноякой ползвал ли е?
Аз ходих миналата година. Интересно е, дърпат те, усукват, освобождават напрежение и схващания.
Хареса ми тогава (отначало ме беше страх, но се отпуснах), но сега нещо не ми се ходи повторно. Замислих се върху офертата като я видях, но може би следващ път ще се възползвам.

Аз също искам да си възползвам от офертата защото безумно много ме боли гърбът. Бях взела такъв ваучер за подарък по коледа, но не се възползваха от него и аз нямам инфо.
Мъж ли е масажиста? Много ли е болезнено? От какво ви е било страх?
Мъж е, не е болезнено. Просто техниката е на изтегляне - хваща ти крака и дърпа, докато щракне ставата; хваща те отзад под мишниците и рязко дърпа ръцете нагоре докато изпука гърба - ей такива работи. Страх ме беше да не се сецна или разтегля сухожилие или и аз не знам какво, като се отпусне човек и масажът има ефект. Но като не си подготвен, в първия момент се панираш и стягаш. Само това е, иначе техниката е ефикасна.

Аз да похваля тортата от Лагуна. Днес я похапнахме - получават се 8 нормални парчета. Вкусът е ясен - за мен еклеровите торти на Лагуна са най-добрите. Тази беше със шоколадов крем и беше супер. За Св. Валентин взехме торта-сърце с баварски крем, също беше страхотна, само плодовете отгоре бяха малини с много семки, та се наложи да ги махнем.
Имам още един ваучер и пак шоколадова торта ще е.  Crazy

# 593
Имам въпросче Simple Smile Имате ли отзиви за тези джаджи - http://dovolno.bg/oferta/523-mp3-player-%D0%B2-%D0%BC%D0%BD%D0%B … %D0%BB%D0%B2.html
Малката иска такова, защото е цветно, но не знам за тези пари дали няма да го хвърля на втория ден! Някоя от Вас да е купувала подобно?

# 594
  • в страната на чудесата
Здравейте!Имам следният въпрос:закупих си ваучер за екскурзия до Истанбул през месец април, но сега ми възникна друг ангажимент и няма да мога да отида.Интересува ме дали може на мое място да отиде някой познат?В понеделник ще звънна на фирмата, но да попитам и тук някой дали е имал същият проблем.

# 595
Мисля,че ще може да отиде друг вместо теб...все пак си си платила Simple Smile

# 596
  • София
http://www.lapni.bg/offer/2263 Има ли някой, който е ходил в този салон? Гледам, че са купени 278 ваучера.

http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=1881&refid=99823  А за тази пицария някакви отзиви?

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 08:36 от Аглея

# 597
  • софия
http://www.lapni.bg/offer/2263 Има ли някой, който е ходил в този салон? Гледам, че са купени 278 ваучера.
Има-няма преди 5 страници е обсъдено и в тази тема. Гледам форумът има и търсачка, която работи перфектно Rolling Eyes

# 598
  • София
В един неизвестен за мен сайт се е появила оферта за синя орхидея. Нарочно няма да показвам офертата, за да не се получи каквато и да е реклама, но искам  да предупредя - в природата няма сини орхидеи (фаленопсиси) както са написали:

Цитат
Синият цвят е най-редкият в природата. Затова много малко хора са виждали тези красиви и уникални растения! Синята орхидея фаленопсис е уникален и оригинален жест за женскя празник! Не са често срещани и определено са много специални.

Въпросните орхидеи са боядисани и са сини само при купуването. При повторен цъфтеж са бели. Някой може да търси ефект само при подаряването, но не е коректно да ни убеждават как е природен феномен и затова са толкова скъпи.

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 11:22 от Тaня67

# 599
  • София

Според мен такава покупка е излишна. С малко повече практика ще постигнеш много по-добри резултати, за много по-малко пари.
Недостатъкът на тази машинка е, че поставя печата винаги в средата на нокътя.
Заповядай в темата за печати на нокти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт