Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 24

• 66 558
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Студио Монк за Юмейхо терапия ноякой ползвал ли е?
Аз ходих миналата година. Интересно е, дърпат те, усукват, освобождават напрежение и схващания.
Хареса ми тогава (отначало ме беше страх, но се отпуснах), но сега нещо не ми се ходи повторно. Замислих се върху офертата като я видях, но може би следващ път ще се възползвам.

# 571
  • София
Студио Монк за Юмейхо терапия ноякой ползвал ли е?
Аз ходих миналата година. Интересно е, дърпат те, усукват, освобождават напрежение и схващания.
Хареса ми тогава (отначало ме беше страх, но се отпуснах), но сега нещо не ми се ходи повторно. Замислих се върху офертата като я видях, но може би следващ път ще се възползвам.

Аз също искам да си възползвам от офертата защото безумно много ме боли гърбът. Бях взела такъв ваучер за подарък по коледа, но не се възползваха от него и аз нямам инфо.
Мъж ли е масажиста? Много ли е болезнено? От какво ви е било страх?

# 572
  • Варна
 От кога я търся тази тема! newsm53

# 573
Аз пък съм много доволна от пицария Алегра. В началото на седмицата ходих там с ваучер за сач и пържени картофи. И двете бяха страхотни, много вкусни. Картофките бяха истински, а не бланширани. Ходих (пред това) и с ваучера за пици. И от тях бях много доволна. Бяха големи и вкусни. Вярно е, че тортата е савсем обикновенна торта с бисквити (нишестен крем) и парчетата от нея не са голями, но лично на мен това не ми пречи, защото отивам заради пиците. Тортите не ме интересуват много.
Пак бих си взела ваучери с удоволствие.

# 574
Поръчах от колектива двете торти, т.е. обадих се в сладкарския цех на Двете фукли, питаха ме само за Името, и това е. и каква да е тортата, с околадова заливка, бяла(някакъв крем май споменаха, незпаомних) или комбинирана от двете. Но така всеки дето се вика може да се обади и да каже имам 3 торти, имам 5 торти... и те какво ще си правят 1000 торти ли newsm78 странна работа така. Ама явно са си преценили минусите от това.
Дано се окажат пресно и вкусни...

# 575
  • София
Някой възползвал ли се е от тази оферта за силиконови часовници http://www.hitceni.bg/offers/OFERTA-NA-DENYa-Moderen-Silikonov-C … -480lvvmesto-12lv
Коректни ли са? Или както имаше преди едни часовници дето пристигаха след около 1 -2 месеца

# 576
  • София
 Хайде да се включа и аз за Колектива. Днес имахме време за губене след училище и преди друго занимание. Кипих ваучер за 1 лев за Плейграунд за 4Д кино, на ваучера пише важи от 1ви март, когато отидохме, казаха че има грешка и е от 7 март. Колектива били пуснали офертата ... и така нататък.  Вече е поправено, но ние се разкарвахме напразно.

# 577
Моля за отзиви от кола-маската в козметичен салон Студио Ес 5 (на Раковски 145). Доста често пускат оферти  и аз все не взимам от страх да рискувам, но сега съм си харесала тази оферта  bouquet

Не зная дали ти отговарям на време, но те съветвам изобщо да не припарваш в тва студио! По-мърляво, нехигиенично и отвратително място не съм виждала никога! И това не е преувеличение. За първи път ми се случва да се разочаровам от ваучер в сайтовет за групово пазаруване. И то думата "разочаровам" е много мека. Бях отвратена ...

# 578
  • в града на вечния купон
Снощи се възползвахме от ваучера си за пицария Алегра и останахме безкрайно разочаровани Sad .Тук искам да вметна ,че по принцип много харесваме това заведение и често си взимаме пици за вкъщи ,НО :
Първо пицата беше с големината на малка в Дон Домат примерно.Второ вкусът беше ужасен!Особено на тази с пилешкото роле ,личеше си ,че е някакво евтинко филенце ,което едва се яде ,за останалото нямам думи :4 парченца топено сирене пльоснати сякаш в последния момент , малко царевица и няколко колела краставички  ooooh! !Другата пък доста бяха спестили от към плънка  ooooh! .За 2-те парчета торта нАправо нямам думи!Големината им беше смешно малка ,а самата торта .... ами брат ми на 10 години я правеше по-добре  Mr. Green .В обши линии представляваше блатове от бисквити с някакво кремче тип д-р Йоткер  Mr. Green .
Определено ме загубиха като клиент!
Досега винаги съм смятала ,че пиците в Алегра са едни от най-добрите в София ,но след тази излагация с ваучерите им .... нямам думи  #Cussing out .Пълна подигравка с хората  #2gunfire .Собствениците доста криво са разбрали идеята на ваучерите !

супер съм доволна от тази пицария............ Hug

и пак бих отишла и без ваучер, пиците са голями и хубави, тортата беше обикновена, но много вкусна....

# 579
  • София
Не зная дали ти отговарям на време, но те съветвам изобщо да не припарваш в тва студио! По-мърляво, нехигиенично и отвратително място не съм виждала никога! И това не е преувеличение. За първи път ми се случва да се разочаровам от ваучер в сайтовет за групово пазаруване. И то думата "разочаровам" е много мека. Бях отвратена ...

Да, навреме е- така и не си взех ваучер. Grinning Ще знам за в бъдеще, защото почти непрекъснато пускат разни оферти.

Доволна съм от сапуните на Cozy Place и ваучера за намаление в ресторанти Фенси. Peace

# 580
Здравейте! Бих искала да ползвам ваучер за намаление на нощувка в Боровец, скоро намерих тази тема и ще се радвам да ми помогнете. Знам само за грабо, далавера и колектива, но няма за Боровец оферти.

# 581
Доволна съм от ... ваучера за намаление в ресторанти Фенси. Peace

Sweetkids_mama, в крайна сметка изясни ли ти се проблемът с броя допустими ваучери на поръчка? Мъж ми отсега се е заканил, че ще пусне в ход юмруците си Laughing, ако не ни приемат и 2-та купени ваучери при една поръчка Mr. Green В крайна сметка, това е важно уточнение и е много неприятно, ако като мен си купил 2 ваучера на името на двама души и няма как да си ги ползваш - все пак не смятаме да ходим 2 пъти Crossing Arms

# 582
Здравейте! Бих искала да ползвам ваучер за намаление на нощувка в Боровец, скоро намерих тази тема и ще се радвам да ми помогнете. Знам само за грабо, далавера и колектива, но няма за Боровец оферти.

Заповядай :
http://eha.bg/dPlo

# 583
Според вас това нещо струва ли си въобще? http://www.zadrujno.bg/1898/print-mashina-dizain-nokti-shabloni-lak.aspx_6

# 584
В Зефир фотоепилацията е гола вода. Претупват те  и ефект никакъв.

Подкрепям това мнение. Не знам дали козметичката е една и съща винаги, но при мен беше една навъсена жена. Претупа ме набързо и преди да успея да попитам каквото и да било се лепна за телефона си и я чаках 5-6 мин. да свърши разговора си. Не знам дали отношението им към хората с ваучери и другите им клиенти е еднакво, но ми направиха много лошо впечатление. Гледат да те разкарат колкото може по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт