Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 24

• 66 452
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
търся си оферта за антицелулитен масаж или LPG, ако имате препоръки Simple Smile

# 61
  • София
И аз си взех ваучери за суши-бар "Умай", но нещо ме притеснява. Валидни са от 15.02, а на страницата си обявяват, че са временно затворили. Дано не е заради ХЕИ нещо, защото ще е отвратително...
[/quote]
Аз съм взимала суши оттам с предишни оферти. Винаги са били изключително любезни и внимателни- така че, може да се обадиш и да питаш. Сушито им беше наистина с много сьомга и съм съгласна, че предлагат много добро съотношение цена/качество.
 Преди години фаворити ми бяха Кабуки, но тогава имаше много по-малко фирми, предлагащи суши. Там цената ми е малко по-висока за консумация без ваучер.
Взех и от последния сет на Да–Бар. Бройката наистина е 60, но са от малките и не се сетих да ги претегля, за да видя дали наистина са 1.500кг.

# 62
  • София
Потдадох се... Взех си два ваучера за Алфа Медика. Ми то вие толкова много ги хвалехте...  Heart Eyes

# 63
запис Simple Smile

уфф много ми харесва съботната треска в Колектива, жалко че нямам парите за това изгодно телефонче но се надявам да има и други такива оферти Simple Smile))

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 10:11 от pepsinka91

# 64
Потдадох се... Взех си два ваучера за Алфа Медика. Ми то вие толкова много ги хвалехте...  Heart Eyes

Вчера на път за вкъщи минах през бар Умай, работят си момчета, само че работят само за вкъщи и на доставка, защото имали някакви проблеми с наемодателя...  Не издържах и си взех от новото им суши  и чийз кейк(страхотен е) . Жената си облиза пръстите с кейка, а аз успях да хапна последното парче  от Оши сушито, хмм различно усещане е когато си свикнал да ядеш ролове а то е като тортичка Simple Smile

# 65
Подновявам питането за актуална изпробвана оферта за почистване на лице.

veseto87, заповядай! Актуална е и е изпробвана от мен лично вече два пъти. Една приятелка по моите препоръки също ходи и остана много доволна, а виждам, че и тук в темата похвалиха това почистване. Аз вече открих моята козметичка, много е добра  Peace

# 66
Здравейте, взех си 2 ваучера, за кератинова терапия за коса от студио Милано, бях там с талон за кичури, е......  не останах много доволна, но нали съм си инат, а и фризьорката ми препоръча кератиновата терапия като много успешна реших да пробвам !!! Ще ви бъда благодарна ако някой вече е пробвал тази терапия и сподели отзиви, ако ли не утре, ще я изпробвам на гърба си и ще споделя за резултата! Ох дано да има ефект, че с това изрусяване без коса останах.

# 67
  • София
http://grupo.bg/sofia-oferta-izkusitelno-menu-dvama-bezplatna-do … a-1360?aff_id=119 Тук според вас рибата две порции ли е или една? newsm78

# 68
  • софия
търся си оферта за антицелулитен масаж или LPG, ако имате препоръки Simple Smile
Това http://grupo.bg/sofia-oferta-proceduri-cqlo-tqlo-samo-vmesto-ots … udio-krasota-1352 изглежда много съблазнително.

Мисля, че са две.

# 69
  • София

И аз си мисля, че е количество за двама, но тъй като не са споменали нито брой, нито грамаж, най-добре ги питай преди да купиш. Така и във офертата ще поправят, както се е случвало след мои питания  Laughing.

Да се оплача от ресторант Балито. Продадоха много ваучери, заведението е малко и човек не може да се дореди  Sad. А ваучерите скоро изтичат Sad. Все си мисля, че трябваше да има някакъв лимит, а не да пускат оферта след оферта с продажби в стотици ваучери.

# 70
  • в града на вечния купон
снощи ползвах ваучера за пица Алегра, по добри отзиви дадени тук си взех и останахме много доволни.......................
днес си взех още един ваучер за пици и домашна торта
препоръчвам Peace

# 71
  • София
Помня, че имаше доволни от домашната сладкарница? http://napolovina.com/offer.php?id=1134 За еклеровата торта ли бяха пускали? Или бисквитена? От коя бяхте доволни?

# 72
  • София
Някой има ли отзиви за този турския ресторант на Венелин и за тази оферта?

http://grabo.bg/sofia/opitai-apetitnata-turska-kuhnia-s-meniu-po … -za-1490lv-0z92tr

# 73
  • София
Помня, че имаше доволни от домашната сладкарница? http://napolovina.com/offer.php?id=1134 За еклеровата торта ли бяха пускали? Или бисквитена? От коя бяхте доволни?

Бяха пуснали парчета торта преди Коледа и тогава ги пробвахме почти всички видове. Много вкусни!!! Само една не ми хареса, но тя не присъства в тази оферта.
Мисля, че това е малка торта - 1,1 кг.
Аз ще си взема ваучер, благодаря за линка Simple Smile

# 74
 Ali&Meli  това написах преди седмица "на третото ни ходене с ваучери в ТМ Ресторант много се изложиха-стар хляб,не ни дадоха да си изберем салата,мизерен десерт като количество.Едното основно беше ужасно пресолено,а другото доста странно на вкус.Малките бири там са по 4 лв.Изобщо не бих си купила повече ваучери за там."

Общи условия

Активация на акаунт