Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 24

• 66 518
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Като казахте Дон Домат- вчера си взехме за вкъщи две големи пици от ресторанта в Младост  Rolling Eyes Явно попаднахме на кофти пицар на смяна- отдолу бяха пепеляви и изгорели, направо се отлепяше изгорелия пласт от пицата и не бяха толкова вкусни  Tired
 Взела съм още ваучери и се надявам следващия път да нямаме този проблем  Rolling Eyes

А, точно. И при нас се получи така с едната пица - направо горчеше /оплаках се вече по-напред/.
Ама кой да се сети да ги проверява дали са изгорели.  Rolling Eyes

# 136
Леле, много съм изпуснала, признавам.
Включвам се набързо да кажа, че ползвах няколко ваучера от:
1. Добро - доволна,
2. Бел Вю - доволна,
3. Блъш бюти - гелиш - доволна,
4. утре ще си взема тортичката от Орхидея - но мисля че и там ще остана доволна)

O, да - и да ПОМОЛЯ за ваучерчета за БЕРЬОЗКА, отвориха нов магазин на Дондуков, и ми е точно под носа))) ще съм много доволна, ако успея да се вредя за нещо оттам да пробвам.

# 137
Хапнахме по един десерт с кафе в Пастарията на Софарма и двата бяха ужасни- крем брюлето не беше сладко добре ,че поне е поръсено със захар че да прилича на десерт ,а тирамисуто е някакво смачкано нещо в глинена паница.Много се изложиха,а на това отгоре като чуха ,че сме с ваучери ни оставиха да си висим 20 мин на празна маса.

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 14:15 от гъбка

# 138
Аз пък съм много доволна от LaPastaria  в Софарма и десертите им. Опитахме крем брюле,да наистина не е много сладко,но за моя вкус ми хареса,а аз навсякъде почти саmо брюле ям и имам база за сравнение. Другият десерт,който опитахме беше домашно приготвен пай с ябълки и ананас,също ни хареса. Кафето също  Peace

Имам още два ваучера, но в ресторанта им в Лозенец  Peace

Не съм усетила различно отношение,за това че сме с ваучер

# 139
Имам питане за Дон Домат, тъй като новите им оферти вече не дават пиците за вкъщи, а трябва на място да се консумира, и един ваучер важи за един човек. Т.е. като отида и им кажа 4-ри малки пици, изям си едната, а другите 3, какво ги правя? Дали ще ми ги опаковат за вкъщи  newsm78

# 140
  • София-Младост
Имам питане за Дон Домат, тъй като новите им оферти вече не дават пиците за вкъщи, а трябва на място да се консумира, и един ваучер важи за един човек. Т.е. като отида и им кажа 4-ри малки пици, изям си едната, а другите 3, какво ги правя? Дали ще ми ги опаковат за вкъщи  newsm78
Я дай линк към такава оферта...няма начин да е за един човек, дето да изяде всичко на място Simple Smile))))

# 141
# 142
 Вчера си хапнахме лазанята от МаммаМиа по Романтичната им оферта. Доставката дойде точно на минутката. Вкусно беше, въпреки че лазанята със сирената ми се стори мааалкко по сухичка, а пък тирамисуто доста напоено. Доволна съм.  Peace

# 143
  • София-Младост
Значи можеш да си заведеш семейството и да хапнете, но може да ползваш само един ваучер. Т.е. ако отидете компания от 10 човека и ти си купила 3 ваучера ще можеш да ползваш само един...дали го обясних добре  Embarassed Иначе никой не те кара да ги ядеш сама...а като са писали за консумация на място...може и да откажат да ги сложат в кутия недоизядените.
320 грабнати ваучера...дано после да няма много недоволни, че не са им ги дали за вкъщи Sad

# 144
  • София
Ние отидохме с 2 ваучера 4 възрастни и 3 деца и никакви проблеми нямахме Simple Smile
Какво пречи двете семейства да дадат по един ваучер? До сега никога не са ни отказвали да ни дадат остатъка за в къщи. Ходили сме 2-ма с малката на 4 малки пици, едната си остана неопитана, сложиха ни я в кутия и никакъв проблем не сме имали.

# 145
Да де, и аз така си го тълкувах, че отиваме с мъжа и детето и си взимаме 3 пици, но детето като не си изяде неговата, защо да ми откажат да ми я опаковат за вкъщи? Това никога не ми се е случвало (е може и заради статуса "ваучер" newsm78) ... ясно е че го правят за да не минеш само с пицата, а да консумираш и още неща... но... на детето във врата няма да му пъхна недоизядената пица, а да им я оставя - грехота да се хвърли пицата. Ясно че вариянта е да си поръчаш 2 пици и детето от на мама и тате да хапва, но... ако наистина не дават за вкъщи при все че и друго консумираш - това не е политика по привличане на клиенти определено.

450 това звучи добре! Дано е така!

# 146
Хубава оферта за книжки: http://grabo.bg/knigi-s-do-72-otstapka-08m94g малко сме позабравили четенето Simple Smile

# 147
Оферта за фотоепилация в Пловдив   
http://grabo.bg/1-ili-5-protzeduri-ipl-fotoepilatziia-na-intim-i … qkv2q8?affid=6540
5 процедури за 65 лв.За заслужаването-заслужава си,но незнам колко процедури трябва да се направят за цялостно и трайно обезкосмяване.
Ползвала съм ваучери на Грабо за един фризьор в Гранда(Димитър Георгиев),даже в момента пак имат,и съм много доволна.

# 148
  • София
За Дон Домат - пише за консумация на място, защото с ваучери не можело да си поръчаш доставка за вкъщи. Но може да отидеш на място и да си вземеш всички пици за вкъщи. Аз вече няколко ваучера ползвам по този начин. За кутиите не са ми искали пари и са изключително любезни Peace
Така че мисля, че няма да има проблем да се консумира на място и да си вземеш остатъка.

# 149
За офертата в Младост не пишеше за консумация на място и вчера минах, поръчах си две големи пици и си ги хапнахме вкъщи. Имаше още двама, които изчакваха и взеха за вкъщи, не знам дали са били с ваучери. Найстина за тях е по-добре там да консумираш, за да си поръчаш и салатка и пийване, нещо за десерт, но ако и за Младост така го направят няма да вземам толкова много ваучери, признавам си  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт