Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 24

• 66 520
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
За Дон Домат - пише за консумация на място, защото с ваучери не можело да си поръчаш доставка за вкъщи. Но може да отидеш на място и да си вземеш всички пици за вкъщи. Аз вече няколко ваучера ползвам по този начин. За кутиите не са ми искали пари и са изключително любезни Peace
Така че мисля, че няма да има проблем да се консумира на място и да си вземеш остатъка.
Подкрепям. Не търсете под вола теле. Дон Домат са били изключително коректни и са на пазара от много години.  Peace
Поне за Младост винаги е било така.

# 151
За Дон Домат - пише за консумация на място, защото с ваучери не можело да си поръчаш доставка за вкъщи. Но може да отидеш на място и да си вземеш всички пици за вкъщи. Аз вече няколко ваучера ползвам по този начин. За кутиите не са ми искали пари и са изключително любезни Peace
Така че мисля, че няма да има проблем да се консумира на място и да си вземеш остатъка.

Да, няма никакъв проблем - ние с любимия винаги вземаме остатъка, кутии не сме плащали Peace

Момичета, някоя от вас споменаваше Fancy по-назад в темата - споделете отзиви за ресторанта, храната, изобщо за всичко? Колебая се дали да не взема ваучери за там, че скоро се очертава празнуване в нашето семейство Wink

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 17:46 от Шехина

# 152
Значи можеш да си заведеш семейството и да хапнете, но може да ползваш само един ваучер. Т.е. ако отидете компания от 10 човека и ти си купила 3 ваучера ще можеш да ползваш само един...дали го обясних добре  Embarassed Иначе никой не те кара да ги ядеш сама...а като са писали за консумация на място...може и да откажат да ги сложат в кутия недоизядените.
320 грабнати ваучера...дано после да няма много недоволни, че не са им ги дали за вкъщи Sad

И всичко това, за да си направя още една-две регистрации в Грабо ли е? Защото предполагам, ако купя от друг акаунт, ще може да ги ползваме заедно с приятели? Или пък ще ни сложат на различни маси, щото сме с два ваучера  Rolling Eyes  ...
И аз винаги съм била доволна от заведението, но не и от Грабо и допускам, че това е по-скоро някаква тяхна измишльотина

# 153
  • София-Младост
Значи можеш да си заведеш семейството и да хапнете, но може да ползваш само един ваучер. Т.е. ако отидете компания от 10 човека и ти си купила 3 ваучера ще можеш да ползваш само един...дали го обясних добре  Embarassed Иначе никой не те кара да ги ядеш сама...а като са писали за консумация на място...може и да откажат да ги сложат в кутия недоизядените.
320 грабнати ваучера...дано после да няма много недоволни, че не са им ги дали за вкъщи Sad

И всичко това, за да си направя още една-две регистрации в Грабо ли е? Защото предполагам, ако купя от друг акаунт, ще може да ги ползваме заедно с приятели? Или пък ще ни сложат на различни маси, щото сме с два ваучера  Rolling Eyes  ...
И аз винаги съм била доволна от заведението, но не и от Грабо и допускам, че това е по-скоро някаква тяхна измишльотина
Не е до регистрацията според мен.
Аз до сега от друг сайт съм взимала , даже имам и още един ваучер за Дон Домат. Взимала съм 2-3 пъти, грам оплакване нямам. Просто в другите оферти си пишеше, че ваучерът не важи за доставка по домовете, но може да се вземат на място.

# 154
аз поръчах днес това за хапване http://grupo.bg/sofia-oferta-izkusitelno-menu-dvama-bezplatna-do … a-1360?aff_id=119 и съм много доволна. Hug

# 155
Рядко се включвам, но да дам мнение за два от последните ваучери, които ползвах:
1. Антицелулитен масаж в салон Хриси 108 - доволна.
2. Пълен ехографски преглед в медицински център Биви - доволна

# 156
Днес бяхме в LaPastaria Лозенец, ядохме тирамису и Шоколадов Фач Кейк с Домашно Семифредо беше вусно особенно фъча. Персонала много любезен, обслужиха ни бързо и приветливо.

# 157

Момичета, някоя от вас споменаваше Fancy по-назад в темата - споделете отзиви за ресторанта, храната, изобщо за всичко? Колебая се дали да не взема ваучери за там, че скоро се очертава празнуване в нашето семейство Wink[/color]
[/quote]

Шехина,аз много харесвам ресторанта и като храна и като интериор. Почти цяло лято там хапвахме пици на половин цена с ваучерите,които бяха пуснали,но съм ходила само в The mall . Сега съм взела 2 ваучера и мисля да ги използвам за новия им ресторант. И пастата ми харесва,може да пробвате и новото меню всеки месец

# 158
Хъм за предните оферти съм съгласна за Дон Домат, отивах на място и си ги взимах за вкъщи. Винаги са били много любезни, нямам оплакване. Но пък на тези пише - само за консумация на място, т.е. ще процедирам така - ще отида да си взема на място пиците и ще помоля за вкъщи, ще си поръ4ам сос, нещо за да не е само пицата и дано нямам проблем. Защото последния път в Дон Домат на Дондуков, беше ужасно задимено, отваряха прозорци - студ... за дете - абсурд!

# 159
аз поръчах днес това за хапване http://grupo.bg/sofia-oferta-izkusitelno-menu-dvama-bezplatna-do … a-1360?aff_id=119 и съм много доволна. Hug

И аз да споделя, че и на нас много ни хареса бялата рибка Simple Smile
Беше вкусна и успяхме да я поръчаме за след един час (но с вземане на място от пицарията, не с доставка)

# 160
  • София
Момичета, някоя от вас споменаваше Fancy по-назад в темата - споделете отзиви за ресторанта, храната, изобщо за всичко? Колебая се дали да не взема ваучери за там, че скоро се очертава празнуване в нашето семейство Wink[/color]

Днес обядвахме в новия им ресторант срещу Руската църква (в сградата на бившия Минерал-сувенир) и ни хареса. Добро обслужване, приятна обстановка, добре приготвена храна. Ще отидем пак, за да ползваме ваучера за намаление ( валиден е от 22.02) Wink. Добри впечатления имаме също и от заведението в The Mall. Според мен си заслужава да вземеш.  Peace

Трябва ми още един ваучер за подстригване в салон Деа. Ако някой не смята да го ползва, моля да ми пише! Hug

# 161
Мнение за този салон и тази оферта бихте ли дали?Благодаря предварително    http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=1715&refid=23574&webid=67

# 162
  • София

Момичета, някоя от вас споменаваше Fancy по-назад в темата - споделете отзиви за ресторанта, храната, изобщо за всичко? Колебая се дали да не взема ваучери за там, че скоро се очертава празнуване в нашето семейство Wink

Ние ходим почти всяка седмица - много харесвам храната, обстановката, както и обслужването. Ако имате повод, бих ти препоръчала новия ресторант срещу Руската църква- най- много ми допада обстановката, макар да са подобни.  Peace

И да кажа, че шоколадовата торта- сърце от Орхидея беше не само красива, а и много вкусна.  Grinning

# 163
Момичета, имате ли отзиви за този козметичен салон?
http://www.lapni.bg/offer/2296/

# 164
Здравейте всички, вчера реших да се възползвам от ваучера си за ресторант Пей сърце и да изненадам милото с доставена топла храна. Да, ама не....!!!! Те нас ни изненадаха, неприятно. Доставката закъсня с .... 1 час !!!  Толкова съм разочарована и това ми е достатъчно за да ме откаже от услугите им.

Общи условия

Активация на акаунт