Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 24

• 66 790
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • София-Младост
Изтрито!

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 12:13 от Ала-Бала

# 196
Здравейте,
четох няколко стр. назад, но не намерих мнение за салон Стил, до Мол Сердика. Има оферти за подстригване+измиване и сешоар, но не знам как е услугата. Някой да има отзиви?
Преди бях доволна от Атина, но той май не работи вече...

# 197
Ето една страхотна оферта за спестяване разхода на вода.
http://grabo.bg/spestete-ot-voda-s-aerator-za-smesitelna-bateriia-za-1290lv-0f95t
Е това, ако някой ми обясни какъв му е принципа на работа...И в двата случая наливаме 1л вода, но с този аератор водната струя е по-силна и се състои по-малко вода и повече въздух Simple Smile)))))))
Принципа е ,че ако си миеш чиниите за 3 минути без аератор ще използваш 18литра вода ,а с аератор ще използваш мах 6 литра вода именно заради въздуха
аз имам 2 аератора и откакто ги ползвам сме намалили разхода на вода от 11 на 6-7 кубика.Става въпрос за 4 членно семейство

# 198
  • София-Младост
Здравейте,
четох няколко стр. назад, но не намерих мнение за салон Стил, до Мол Сердика. Има оферти за подстригване+измиване и сешоар, но не знам как е услугата. Някой да има отзиви?
Аз не съм доволна от този салон.
Но днес съм на подстригване+маска+сешоар в Мадейра и после ще дам отзиви.

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 12:47 от Ала-Бала

# 199

Аз ходих миналата седмица по тази оферта, но моят ваучер тогава беше по 11.90. Ами, доволна съм. Момичето се стара почти три часа. Засега лакът си стои. Отлюспи се съвсем малко на единия ми пръст, но това си е изцяло по моя вина.
Искам само да уточня, че за пръв път си слагам гел-лак на ноктите, та не съм много наясно какви изисквания трябва да имам.

# 200
А дали имате отзиви по тази оферта в салон Дамалия (Младост 1)?  newsm78

# 201
  • София
Еее, много се радвам.
Благодаря на всички, които споделиха отзиви Simple Smile

# 202
Здравейте,

Аз ходих по същата оферта преди 2-3 месеца, но при мен имаше и боядисване. Горе-долу беше добре, но не бих отишла там отново. Жената беше собственичката и беше много мила, но по време на боядисването с кафява боя изцапа блузата ми, която беше чисто нова и като се прибрах и го видях, ми стана ужасно неприятно. Опитах се веднага да я изпера, но боята вече беше попила и сега естествено не е изцяло бяла. Чесно казано това никога не ми се беше случвало в друг салон и отначало си мислех, че ако знаех, щях да отида с черна блуза, но всъщност не бих отишла въобще! Не е нормално да се боядисват и дрехите!

А когато ме подстригваше 3 пъти казах, че искам бретонът да ми е по-къс, защото винаги се подстригвам на една и съща дължина и знам как се харесвам. Накрая вече ми стана неудобно да повтарям, реших, че не ме разбира и си тръгнах неудовлетворена. А като се прибрах и видях боята, тогава вече...

# 203
Взех си вчера тортичката от Орхидея - е няма толкова мил човек! Бих си купувала оттам без ваучер!

# 204
Взех си вчера тортичката от Орхидея - е няма толкова мил човек! Бих си купувала оттам без ваучер!

И аз в събота съм за пореден път там:) Много са готини  Laughing

# 205
  • софия
две големи вкусни пици по избор + салата + доставка от ресторант Канея - молуото в офиса са си поръчали. Цитирам: "пицата... не беше зле. салатата не беше кой знае какво... да не кажа, че беше кофти..."

# 206
Искам да се възползвам от някои ваучер, за подтригване . В  салон в района на мола на Стамболийски или в кв.Люлин, някой ако срещне нещо изгодно

# 207
Благодаря ви много за отзивите. Търся нещо + боядисване дори, но засега без успех за района на Гео Милев, Слатина...Има в Арлет всъщност (без боя), в Галакси на Шипченски проход...за там някой нещо?

# 208
Отзиви, за тази оферта или поне за сладкарницата, има ли някой?
http://www.lapni.bg/offer/2320/Фантастична-Детска-торта-правоъгълна-или-кръгла-с-фотоснимка-по-избор-Надпис-за-16.90-лв.-Това-се-казва-сладка-цена

# 209
  • София
Повечето отзиви за сладкарницата са положителни ( включително и моите).  Peace Точно детска торта не съм поръчвала, но мисля, че и за нея имаше положително мнение.

Общи условия

Активация на акаунт