Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 24

• 66 675
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Ако случайно някой има излишен-ниждая се от един ваучер за тази оферта http://ofertomat.bg/offers/view/675.html
 Praynig Стана объркване и сега леля ми очаква да я водя ,а аз нямам  ooooh!

# 286
Bakerita, защо просто не купиш нов  Rolling Eyes Пише,че още е активна офертата?

# 287
В lapni.bg бавят ли Ви ваучерите, платени с карта?
Редактирам се..поради забавянето си помислих,че не е минало плащането и сега имам 2 ваучера за почистване на лице в Памико-Ло Sad Ако някой иска единия..

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 10:34 от radi86

# 288
Похвалвам р-т Бел Вю с ваучер от Перфектина, 2 лв. за 20 лв.консумация на 50 %. Заведението е за пушачи и не допускат изобщо деца.

# 289
  • София
Похвалвам р-т Бел Вю с ваучер от Перфектина, 2 лв. за 20 лв.консумация на 50 %.

Ние бяхме на спагети от Далавера и също много ни хареса  Grinning. Определено ще ни влезе в списъка за посещение и без ваучери. Цигарите при нас не се усещаха, но бяхме по никое време и нямаше кой да пуши.

# 290
И аз да похваля Бел Вю - ние бяхме по офертата им за ваучер за 10 лв, а консумация за 20 лв. Хапнахме и пийнахме на корем, а сервитьора беше изключително любезен. Давам 10/10.

Взела съм си ваучер и за Фенси и в сряда ще го използвам, а след това ще дам отзиви.

# 291
Браво, така се прави бизнес, и клиентите доволни и търговеца, и след остъпката, бяхме 4-ма човека с 4 ваучера, пак им оставихме 60 лева, ако не бяха ваучерите, надали някога щах да вляза в това заведение.

# 292
  • София
Здравейте ,какви са ви отзивите за това суши http://bg.kolektiva.net/sofia/sushi-12.html ?

# 293
Ох, отдвана не съм писала, но искам да споделя моиоте най-добри впечатление от почивката ни в Банско. Та... взехме следната оферта - Почивка за двама в Бутик хотел Салена, Банско. Цената беше 98лв, което се пада по 25лв на нощувка на човек!

Първо нека започна с хубавите неща:

Хотелчето е чисто, спретнато, наистина изглежда така, както е на снимката. Бяхме настанени в стандартна двойна стая (разбирайте, най-евтината им стая) и въпреки това всичко си беше ок - има телевизор, две легла съединени. Матраците са чудно меки, а завивиките - олекотени. Както се казва - спи се чудесно там! Качеството на телевизията не е кой знае какво, въпреки че е кабелна. Интериора е доста интересен, като цяло евтино изпълнение, но много ефектно. Банята беше с плочки, имитиращи кожа. Отоплението е на парно, което явно е централно някъде в подземието, защото се чуваше едно странно бучене от време на време. Но тък като ние сме свикнали на шума на вентилатори, не беше проблем Grinning Друг плюс е, че хотела е близко до центъра.

Като цяло, хотелчето се намира още на влизане в Банско, ако идвате от Благоевград. Пада се по централната улица, само че е е на втора линия и човек трябва да се озърта , но няма страшно - намерихме го в тъмното!

А сега минусите:

Нямаше климатик в стаята, но все пак беше достатъчно топло!
Стандартните стаи нямат антре, което е проблем. Бяхме настанени в стая на първия етаж, близко до рецепцията и шумът, идващ от хотела се чуваше при нас - дори разбрахме(около 4 сутринта), че от някоя от съседните стаи бяха откраднали бельото Simple Smile
Закуската - от 8 до 10 - блок маса с мандарини, сирене, кашкавал, салам камчия, бекон, масло, сладко, мед, някакви сладки имаше(?)м корн флейкс 3 вида, прясно мляко + кафе... възможно е да пропускам нещо все пак.... Честно казано, от хотела малко се ослушваха да зареждат масата постоянно, но ние си поискахме каквото беше свършило и ни дадоха Simple Smile

Това беше опита ни там и честно казано като цяло оценката ни е положителна - бихме повторили, този път може би в стая на втория етаж:)

За самото Банско мога да кажа, че има някои механи, където гледат да ти отрежат главата срешу нищо - попаднахме на такава. В последствие обаче намерихме (чрез справка в google) Мацуревия хан и там останахме доволни от кухнята Simple Smile

# 294
 Оферта за плетени неща http://www.deals.bg/bg/varna/Komplekt-pleteni-bizhuta-v-podarach … 4528?cat=top-deal  , обожавам плетивата.

# 295
  • София
Някакви отзиви за салон Арлет Енерджи и по-специално за кичури тип балеаж? Rolling Eyes Искам промяна в цвета на косата си и много се изкушавам, но изобщо не намирам отзиви за този салон.Виждам,че са пускали и преди такива оферти и са купени над 160 ваучера,та....се надявам някоя от възползвалите се,да сподели.. Rolling Eyes  Praynig

# 296
Още един положителен отзив от мен по тази оферта: http://vipoferta.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-kushta- … rinishte-787.html
Къщата за гости е много приятна, чисто е, малко прекалено топло за моя вкус, но на другите им беше екстра. Храната беше домашна, прясна и много вкусна. Обслужването беше малко бавно, за което ни се извиниха, но и ние бяхме голяма компания  Simple Smile. Бих повторила, определено!

# 297
Здравейте,
Колко много сте писали. Май преди време имаше мнение за тази пицария  Allegra pizza-restauran  newsm78. Моля за отзиви, ето я сделката  http://www.imasdelka.com/iskam-dve-golemi-pici-kaprichoza-ili-vichentina-i-dve-domashno-prigotveni-biskviteni-torti-za-9-70lv-vmesto-za-26lv-920pu5  Какво ще кажете?
Аз съм супер доволна от заведението от предишния им ваучер и за това си взех и от тази оферта.
Вкусна храна, мил персонал.............
Определено не препоръчвам. Защото... голямата пица в Алегра не е тази голяма, която ти носят с ваучера и това се вижда с просто око като се огледа човек в заведението, тортата е най-обикновена бисквитена торта, с бисквити тип Закуска и нишестен крем с мляко. Персоналът е ужасен. Обслужва ни един... гей.  Joy Нищо против, ама да си върши работата, Sick , ако да ходи да коментира с "управителката" кой какво.
Държа да отбележа, че Алегра ни беше едно от любимите места преди година-две, но последния път много се разочаровахме и повече не бихме отишли там.

# 298
  • Sofia
Bakerita, защо просто не купиш нов  Rolling Eyes Пише,че още е активна офертата?
За съжаление офертата е "активирана " -не е "активна "- срокът за запазване на ваучери е бил до 15 .02 .
http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL29mZXJ0b21hdC5iZy9vZm … xI21zZzIxMTgxNTQx
пак да спомена....-търся един ваучер за тази оферта.
И да похваля офертата за силанизация на детски зъбки- в Интелдент . Стоматоложката много добре се справи със стиснатата уста на моята наплашена щерка и освен силант имаме и 2 пломби! Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 15:48 от Bakerita

# 299
  • София
Някой да е посещавал този салон

Общи условия

Активация на акаунт