Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 24

• 66 709
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
Какви бяха отзивите за салон Алма Морел? Има добра оферта за мезотерапия ,та се чудя newsm78

Не се чуди-аз съм много доволна от тази процедура!
Hug

# 436
  • София
Писах преди малко, сега ми няма поста. Странно, ако са го помислили за реклама.
Нищо, ще повторя без да давам линк- похвалвам маникюр в салон Пепина Дианабад. Момичето се постара много, ноктите са добре оформени, има голям избор от лакове. 10/10.

# 437
  • Sofia
Някакви отзиви от този салон и по-специално
http://bg.kolektiva.net/sofia/fotopodmladqvane-ili-lechenie-na-akne.html
Bakerita, къде е тази мезотерапия, че ме интересува и мен да погледна?
Офертата е в ozo.bg -мезотерапия с хиалуронова киселина и със стволови клетки -звучи магично направо Simple Smile. Миналата година си направих само 2 процедури (вместо 4 както препоръчват,а и някаква друга беше мезотерапията ) ,но  имаше ефект!

# 438
Здравейте на всички.. въпросът ми може да ви се стори странен или дори досаден, за което предварително се извинявам... за първи път си поръчвам ваучери и се чудя има ли проблем, ако са принтирани с цветен принтер, тъй като черното мастило ми е свършило, а не ми се търси книжарница... Благодаря предварително   bouquet

# 439
  • София
Не мисля, че ще има проблем. Важен е номерът на ваучера  Peace

# 440
  • София
Какви бяха отзивите за салон Алма Морел? Има добра оферта за мезотерапия ,та се чудя newsm78

Ради, точно от този салон ли си доволна или от мезотерапията по принцип? Че и аз ходих миналата година на 3 процедури /в друг салон/ и изобщо не останах очарована - нито имаше ефект, нито хигиената беше на ниво.

# 441
Здравейте на всички! За първи пъти пиша в този подфорум-лошото е, че ще се оплача, а и също  да ви предупредя ако случайно излезе оферта на SPF Груп ЕООД-не купувайте. През м.01/2012г. закупих ваучер за 850,00лв. за холна гарнитура от Колектива http://bg.kolektiva.net/sofia/holna-garnitura-3.html, която и до днес не съм получила, не ми дадоха и договор да подпиша. От фирмата се оправдаваха-първо че прохода Юндола е затворен, защото фабриката им била в Ракитово, а от началото на тази седмица /нали времето се затопли/, че Колектива не са им превели всичките пари. От Колектива отричат. В понеделник от Колектива ми изпратиха мейл и ми искаха декларация с обяснение по случая. Преди малко говорих пак с тях и ми казаха, че ще ми върнат парите, но трябва да чакам SPF Груп ЕООД да им ги преведе /не мисля, че на  Грабо някой им върна парите за Малдивите/. Направо побеснях. Моля, ако и други потърпевши четат /би трябвало да са 5 човека/ да пишат, какво мислят да правят. Момичета, моля за съвет да чакам ли или да пускам жалба в КЗП. Благодаря Ви предварително!
Здравейте Стефи,
изчакваме още няколко дни да получим декларации от всички наши клиенти (остават още 2-ма), които не са получили гарнитурата. В момента, в който получим такава декларация от всички, ще ви уведомим писмено в какъв възможно най-кратък срок ще ви възстановим парите.
Започнали сме съдебна процедура за неизпълнение на договора от страна на доставчика.
Моля да ни извините за причинените неудобства.

# 442
Имам 2 ваучера за 50% намаление в "Пей СЪрце", които така и няма да мога да използвам Sad Sad
Изтичат на 1.03, ако някой ги иска - подарявам ги направо, поне да не изгорят напразно

# 443
Ето ги, бе момичета! От кога ги чакам?! Невероятните лечебни превръзки! Едвам ги доживах, една таква нейонизирана!  smile3532
кхахахахах, вижте как се казват само Grinning

# 444

Ради, точно от този салон ли си доволна или от мезотерапията по принцип? Че и аз ходих миналата година на 3 процедури /в друг салон/ и изобщо не останах очарована - нито имаше ефект, нито хигиената беше на ниво.

От процедурата в същия салон съм доволна. Миналата година си направих един курс и сега ходя от време на време.И аз ходих на още 2 места, но самите процедури и ефектът нямат нищо общо.

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 10:03 от radi86

# 445
  • София
Добро утро и успешна седмица!  bouquet

Оферта от Go Pasta, за паста + супа за 4.20 лв.

# 446
# 447
Ммм, добро и вкусно (утро) и от мен!

http://niesme.bg/team.php?id=WRMzY5Ng== - Килограм понички от Стела

Lapni.bg - Конски суджук на скара + Карнъ Салад + Магданозени кюфтенца + 2 чаши Вино за 11.50лв. ИЛИ Патица рост + Зелена салата + Магданозени кюфтенца + Две чаши вино от Изба „Вила Любимец” за 12.50 лв!

Нях, нях.. (облизвам се) Laughing

# 448
  • софия
Kashmir, мерси за отзивите, аз още не съм си ползвала ваучера, но виж, пак са пуснали:http://www.ozo.bg/offer_803
Hug Ти направо ми направи деня!  Ще си взема и ексфолианта . Юпииии! newsm44

П.П.  Tired Този път е само за сапуни. Ще си помисля, че имам 3.  Crazy
Може и:
Цитат
200 гр. ръчно изработен и изцяло натурален сапун по избор + натурален балсам за устни

newsm44

# 449
  • София
Някакви отзиви от този салон и по-специално
http://bg.kolektiva.net/sofia/fotopodmladqvane-ili-lechenie-na-akne.html
Bakerita, къде е тази мезотерапия, че ме интересува и мен да погледна?
Офертата е в ozo.bg -мезотерапия с хиалуронова киселина и със стволови клетки -звучи магично направо Simple Smile. Миналата година си направих само 2 процедури (вместо 4 както препоръчват,а и някаква друга беше мезотерапията ) ,но  имаше ефект!

много благодаря Hug, мятам се  направо с 4, пък ще разказвам

Общи условия

Активация на акаунт