Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 24

• 66 436
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Абсолютно е възможно сайта да си смени собствениците.  Peace

# 646
  • софия
Абсолютно е възможно сайта да си смени собствениците.  Peace
Лелееее, дали госпойцата, която тук се обясняваше ще остане  newsm78 Сега ще я мисля. Толкова отдадена на работата си беше.

След обяд съм на почистване на лице в Jolie. Ще дам отзиви после.

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 10:19 от zvanche

# 647
  • София
http://grabo.bg/sofia/pochistvane-na-litze-plius-masaj-na-litze-za-1290lv-0s2mshd - Отзиви за този салон в Надежда???

Ползвах ваучер в пицария Мамамиа , 6/10 - държаха се грубо , виното имаше много утайка , а картофите бяха изгоряли.Иначе месото и салата беше ОК.

# 648
  • София
Бяхме във Fire&Ice на ул.Триадица. С много смесени чувства сме. Първо много ни хареса - приятна обстановка, спокойно е, любезен персонал, поносими цени и примамливи имена на гозби. После започнаха да пристигат поръчките, но изключително бавно. Едното ястие беше с гарнитура според менюто, но ни го дадоха без. Трябваше да показваме как е написано. В крайна сметка я донесоха, но след като бях изяла основното. В момента, в който видях, че ми носят само месо, преди да прочета повторно написаното в менюто, набързо поръчах картофи, които изядохме всички като десерт  Laughing. Дойдоха след като всички се бяхме нахранили. Бяхме с ваучери от различни оферти и накрая бяха добавили предплатената жива бира в сметката. Ще ми се да са се объркали, но някак остава и съмнението Sad. А е жалко, защото се радвахме, че сме открили "нашето местенце" - много ни е удобно като място, а и първото впечатление беше много добро. По отношение на вкус и количество на храната - нямам забележки.

# 649
  • София
Имам ваучер за коса в студио Енигма (5-те кьошета в София).Включва подстригване, изсушаване, стайлинг, възстановяваща терапия Ленено семе. Няма да го ползвам, купен е за 17 лв,давам го за 14 на който иска.Пишете ми на ЛС  Wink

# 650
  • София
Хайде пак дърво с тези ваучери. Вече ми омръзна! Имам ваучер от Deals.bg за продукти от Pain de Paris и си го взех с цел да го оползотворя на щанда им в Халите. И днес хоп, какво да видя - ами вече го няма там щанда и го трансформират в някакъв друг... ooooh! А другите им магазини са ми доста неудобни като местоположение.

# 651
Момичета, да се срещали скоро някакви оферти за нощувки в Свищов? Налага ни се да отседнем в града 1 нощ, а в хотелите цените все едно си на морето. Whistling
заповядай -http://qki.bg/offer.php?offer_id=534. Не съм посещавала хотела, но съм чела добри отзиви за него. Мястото е извън града в посока гр. Велико Търново. Ако ти харесва и решиш да ходите, може на лични да ти обясня как да стигнеш, защото съм родом от там.

# 652
Мацки, вижте това:

http://bg.kolektiva.net/sofia/celutron-pravilno-hranene-strojno-tjalo.html

5 процедури Целутрон и хранителен режим за 17 лв!

Как ви звучи и имате ли отзиви за студиото?

# 653
  • София
Здравейте 
Включвам с в темата с едно питане  Praynig
Търся детски клуб за рожден ден. В момента от активните оферти откривам само детски клуб Барбарони - http://grupo.bg/sofia-oferta-nezabravim-detski-praznik-klub-barb … a-873?aff_id=119#!offerPhoto[gallery]/0/
Ще се радвам някой да сподели мнение и впечатления, както и други подобни оферти, които не съм открила.
Благодаря на всички предварително   bouquet

# 654
Здравейте,

имате ли отзиви за "Лора - медицински център за жената" и Д-р Марина Семерджиева?
Това е конкретната офрта: http://superdeal.bg/offers/Imate-problemi-s-kozhata-Samo-sega-pa … r-za-zhenata.html

Благодаря предварително!

# 655
  • Sofia
Днес се върнахме от хотел Мурите и не сме доволни. Помолихме за апартамент, а ни настаниха в стая, при условие, че хотела беше празен. СПА центъра работи - т.е включват сауна и парна баня само ако кажеш на персонала, че искаш да ги ползваш. В стаята няма мини бар, сешоар и беше малко мръсна според мен. Добре, че прочетох в нета преди да тръгнем, че халатите в хотела се плащат, за да си вземем наши. Храната е горе-долу, но има и по-добра дори и в 3 звездни хотели.

# 656
vaflichka , ако говориш за "Мурите" ,който е бившия White fir отзивите са ми абсолютно същите! И нас не ни настаниха в апартамент въпреки,че не само,че хотела беше празен,а и бяхме помолили за това един месец по-рано newsm78..В стаята беше пълен студ + това което каза за т.нар."спа" зона (турската баня например дори не функционираше) с предварителното "запитване". Обновяването на хотела явно не е било в насока подобрение на обслужването.. Thinking

# 657
  • Sofia
vaflichka , ако говориш за "Мурите" ,който е бившия White fir отзивите са ми абсолютно същите! И нас не ни настаниха в апартамент въпреки,че не само,че хотела беше празен,а и бяхме помолили за това един месец по-рано newsm78..В стаята беше пълен студ + това което каза за т.нар."спа" зона (турската баня например дори не функционираше) с предварителното "запитване". Обновяването на хотела явно не е било в насока подобрение на обслужването.. Thinking

за същия говоря....според мен сменено е само името на хотела или по-скоро едно пано с новото име в лобито, а на шампоана и душ гела в банята си стои white fir valley....

# 658
Момичета, да се срещали скоро някакви оферти за нощувки в Свищов? Налага ни се да отседнем в града 1 нощ, а в хотелите цените все едно си на морето. Whistling
заповядай -http://qki.bg/offer.php?offer_id=534. Не съм посещавала хотела, но съм чела добри отзиви за него. Мястото е извън града в посока гр. Велико Търново. Ако ти харесва и решиш да ходите, може на лични да ти обясня как да стигнеш, защото съм родом от там.

Благодаря, ще звънна да питам за 1 нощувка. Просто няма какво да правим там повече дни.

# 659

Ето тук ходих днес. Салонът е нов, часовете се спазват, козметичката се постара много, отношението беше професионално, от самото почистване съм доволна; помолих да ми почисти веждите, много хубава форма имат сега. Въобще - смятам ваучера за доста успешен и занапред да
ходя там.

Общи условия

Активация на акаунт