Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 24

• 66 442
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, мами..

Току-що една приятелка "потъна" от Колектива

Купила си от Сушито.бг сет. Ваучерът е валиден до 29 март, но на нея й трябва за честване на годишнина т.е. на конкретна дата 10 март. Звъни в цеха - не можело преди 10-ти никакви поръчки, по не знам си какви причини (междудругото, сушито.бг = енсо?). Но, разбира се, от Колектива не предупреждават за подобен проблем.

Както и да е. Мацката иска да й се върнат парите, цял ден звъни на Колектива, никой не вдига телефоните! newsm78 Ще я питам за развитието, ама... Rolling Eyes .. грозна картинка!

# 631
  • софия
Здравейте, мами..

Току-що една приятелка "потъна" от Колектива

Купила си от Сушито.бг сет. Ваучерът е валиден до 29 март, но на нея й трябва за честване на годишнина т.е. на конкретна дата 10 март. Звъни в цеха - не можело преди 10-ти никакви поръчки, по не знам си какви причини (междудругото, сушито.бг = енсо?). Но, разбира се, от Колектива не предупреждават за подобен проблем.

Както и да е. Мацката иска да й се върнат парите, цял ден звъни на Колектива, никой не вдига телефоните! newsm78 Ще я питам за развитието, ама... Rolling Eyes .. грозна картинка!
Ти защо не я предупреди да пита първо тук? Вече сме ги обсъдили и има и индикация, че са полулегални. Peace

Еййййй, тея от Колектива не се научиха. Сега се зачетох в една оферта за торта. Там пише:
Цитат
Снимки на тортите с вашите  индивидуални поръчки ще се публикуват на страницата ни във facebook: Торти ЕФИ.
Тортата събрала най-много харесвания, ще върне парите собственика си, след приключване на промоцията на 5 юни 2012 г.  
Провежданите по този начин "конкурси" са против правилата на Fb. И ако от фирмата това не го знаят, и имат най-добри намерения, каква е ролята на Колектива? Табло за обяви newsm78

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 16:41 от zvanche

# 632
  • София
Против правилата е, защото с такива куци "конкурси" изкуствено се завишават ФБ групите! Понеже и това се изтъква като индикация за "успех"... Пък то - кухо!

# 633
  • софия
Против правилата е, защото с такива куци "конкурси" изкуствено се завишават ФБ групите! Понеже и това се изтъква като индикация за "успех"... Пък то - кухо!
Да. Точно. Въпросът тук е каква е ролята на сайта, който пуска оферта с подобни условия? Още повече, сайт за Интернет търговия. А хората не са длъжни да знаят правилата на ФБ. Те си купуват торта. Peace
Скрит текст:
hahaha Колектива са и супер негрАмотни. Сега се загледах: табчето е "Торти, праЯзник, подарък, снимка" Joy Joy

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 16:44 от zvanche

# 634
  • София
...
 hahaha Колектива са и супер негрАмотни. Сега се загледах: табчето е "Торти, праЯзник, подарък, снимка" Joy Joy[/spoiler]

Е, поне не е "празДник"...  Mr. Green

# 635
Аз си взех това от Колектива за 5лв намалено от 10. Днес го видях в новия магазин на Lilly за 6лв! (а там даже има 15% отстъпка до 8ми)  Laughing

# 636
  • София
Какво е това?  Rolling Eyes

# 637
Пилинг за тяло и гъба за баня

# 638
Отзиви за тая оферта? 65 купени ваучера, дали някой вече не я е пробвал?
Името на салона (New Style), ми е познато, но явно ми се с сторило,
че е обсъждан тук. Имам сантимент точно към тая козметика и много се изкушавам.

http://grabo.bg/sofia/pochistvane-na-litze-s-frenskata-kozmetika … 0k63n3?affid=6540

# 639
Момичета, да се срещали скоро някакви оферти за нощувки в Свищов? Налага ни се да отседнем в града 1 нощ, а в хотелите цените все едно си на морето. Whistling

# 640
  • София
Аз мислех да не играя клюкарката, но май ще е полезно ако споделя.
В неделя бях на фотоепилация в едно студио дето вече доста време ходя с ваучери от различни сайтове. Момичето, което ми правеше процедурата сподели, че са имали сключен договор и с Колектива за ваучери за април месец, но са им се обадили от Колектива да кажат, че уговорката отпада, защото преустановяват дейност.
Аз за себе си съм решила, че повече няма и да поглеждам техните оферти, достатъчно хора изгоряха  Peace

И да дам отзиви от Pixy SPA Center по тази оферта - 68% намаление за КОЛА МАСКА на ДВЕ ЗОНИ по избор само за 12 лв., … т Pixy SPA Center  - 8/10

Новичко и чисто е, козметичката беше симпатяга, но ме караше да заемам доста странни пози за колата на краката. Оценката е такава, защото ме взеха с 20 минути закъснение. Пак бих отишла, но с ваучер  Peace

# 641
  • София
 Shocked Кой преустановява дейност? Колектива ли?

# 642

http://grabo.bg/sofia/pochistvane-na-litze-s-frenskata-kozmetika … 0k63n3?affid=6540

Аз бях там на маникюр. Много съм доволна  Peace Смятам и козметичката да пробвам, но едва ли ще се разочаровам  Simple Smile

# 643
Цитат
... се обадили от Колектива да кажат, че уговорката отпада, защото преустановяват дейност.
Това въобще не ми се вярва. Въпреки многото неуспешни сделки, са един доста успешен (печеливш) сайт.  По-скоро си мисля, че може собствениците да го продадат,
отколкото съвсем да го закрият. Ще видим Simple Smile

# 644
Цитат
  Re: Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 24
« #643 Ср., 07 Март 2012, 09:07 »   

--------------------------------------------------------------------------------

Цитат на: krasimilo в Вт., 06 Март 2012, 19:24
http://grabo.bg/sofia/pochistvane-na-litze-s-frenskata-kozmetika … 0k63n3?affid=6540

Аз бях там на маникюр. Много съм доволна   Смятам и козметичката да пробвам, но едва ли ще се разочаровам 

Благодаря!  Запазих си час за днес след обяд, момичето беше любезно и адекватно, след телефонния разговор отивам с положителна нагласа. После ще споделя как е минало Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт