Звездни компромати-129

• 52 806
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Гледах я и ми се видя доста симпатична,дори в краката изглеждаше ,слаба от кръста на горе е по едра.Наистина много го обича този Денис,на него му беше малко неудобно да я интервюира

# 616
  • София
Беше много добро предаване! Наталия си е красива, въпреки килограмите. Гледах, че сте ги коментирали по- назад, но помислете, че има и редица заболявания, които повишават теглото. Дебелината не винаги е от мързел и липса на воля.

# 617
  • София
Наистина много го обича този Денис,на него му беше малко неудобно да я интервюира

И на мен ми е неудобно да я слушам...

# 618
Наистина му беше неудобно на Денис, Наталия тръгна прочувствено да му се обяснява в любов, а той не я доизслуша ..
После й подари цвете и нямаше да я целуне, тя го прегърна и целуна
Стана ми много мъчно за нея, когато пя песента за него, личи й, че много го обича

# 619
  • not found
Къде мога да го видя това ?
----
Извинявам се , видях го и аз  Flutter

# 620
  • София
Благодаря за линка с предаването на Денис, изгледах го и аз като Lana, направо се почувствах неудобно като я слушах, много лично беше това нейно извинение към него... Тя много го обича още, той според мен отдавна е продължил напред. А м/у другото да питам - тази в клетката т.нар. Котка / Вики ли е новото му гадже? Нещо такова бях чула някъде май newsm78 А и в предаването каза, че много го е подкарал на Виктории, малко я и клъвна "котката"... та заподозрях : )
 Мъчно ми е за Наталия, съчувствам й искрено, дано да намери нова толкова голяма любов Peace

# 621
  • Варна
И аз гледах предаването, но не го издържах дълго. Денис ми е труден за изтрайване.
Наталия наистина още не го е надживяла. Дано скоро да го преодолее и продължи напред. Тя е  умница и чаровница (нищо, че е напълняла Simple Smile ) и вярвам, че ще успее каквото и да захване.

# 622
  • Бургас
И аз го изгледах почти,знае ли се коя е жената заради,която са се разделили?

# 623
Те са много жени и много години след раздялата им. Неестествена е нейната непресъхваща обич вече.

# 624
Те са много жени и много години след раздялата им. Неестествена е нейната непресъхваща обич вече.

И на мен ми се струва, че трябва да слезе на земята вече. Все пак не е в тийн възраст, за да се залъгва.

# 625
За нея той ще си остане голямата и любов!Разума казва -стоп,но сърцето не е машина.При нея симптомите на отхвърена жена (която не е вярвала ,че ще и се случи подобна нещо) са налице - сама си каза ,че мисли и анализара,иска и се да върне времето,но......дано го преодолее скоро и да продължи.

# 626
  • I want it all and I want it now.
Според мен Наталия ,го е преодоляла. Имат дете и се опитва да имат по приятелски взаимоотношения,заради дъщеря си.  Преди години и тя си имаше приятел.
Денис ми е неприятен, като визия и държания и не му отива на годините да се прави на тинейджър.

# 627
Боже, колко е тъп този Денис.

# 628
  • софия
И аз, както повечето от вас, не мисля, че Наталия е преодоляла Денис. Сутринта беше и в сутрешния блок на БТВ. Говори за него, все едно са заедно. Т.е. тя казва, че са разделени, но усещането ми е, че по-скоро приема това за временно. Спомена и нещо от сорта, че се надява да се съберат, но в момента това не мисли, че ще се случи.

# 629
  • I want it all and I want it now.
Боже, колко е тъп този Денис.
Така е ,обаче има и пари и затова му се лепят всякакви Mr. GreenJoy При толкова млади момичета ,кой ще се върне обратно при  Наталия.

Общи условия

Активация на акаунт