Звездни компромати-129

• 52 907
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
КАРЧЕВА, за мен това не е буйна коса. Смятам, че има толкова много пяна или гел, толкова време е мачкана, подреждана, тупирана и лакирана, че трудно някой може да си вкара пръста.  Laughing
Е да де, аз затва и не посмях Laughing.
Ама как да не буйна пък ти, остави пяните и лаковете по нея...глей и пак...тя пяната е с цел оформяне на къдриците, щот сигурно на места стои малко като вълна.

# 646
Николета все едно не е тя. Горната устна реших, че и е пробита и се виждат отдолу зъбите  Laughing

Но ризата е страхотна  Crazy
То това е фотошопа..  ooooh! Mr. Green

# 647
  • в Кошера
Наталия е много интелигентна жена, с добър изказ, с премерени думи. Никога нищо от нейната уста не ми е прозвучало заядливо, злобно или просташки.  Peace
Но визията й е покъртителна. Ако се вземе в ръце, мисля, че не само Котката ще си подвие опашката.  Laughing

КарчеваPeace

# 648
Не ми става ясно с какво Наталия и Денис ви провокират чак такъв интерес ,че да ги обсъждате няколко страници вече ...
На мнението на тонкабонка съм.
И ми е странно,че този вид на Наталия ви се вижда нормален за жена на 42-43 .То не са само килограмите -цялата изглежда повехнала и подпухнала.Ако е болна е простено,повече ме съмнява да не са дълги разговори с чашки и /или капсулки...
Не само е обсебена от Денис ,направо до психично отклонение е стигнало при нея...По-скоро бих я посъветвала да потърси професионална помощ  ooooh!
Абет -не е въпрос на добри отношения с бившия,който е баща на детето.Наталия отказва да приеме ,че Денис вече не я обича и се държи така сякаш са влюбени тийнове,които леко са се сдърпали за глупости,ама пак ще се съберат.Имат и спор за някаква къща,ама не си спомням подробности.Май била на Денис,а Наталия отказвала да я напусне...
Гледала съм интервю с него-добре говори...ама иначе ми е мега неприятен...

Абет -то това на снимката не е Николета бе ,това е неин виртуален двойник -нарича се УФСЪ -ултра фотошоп съчинения и ЪПсурди  Mr. Green

Ева Лонгория и Рикардо Шавира
Клюката е,че двамата изглеждали като хора,които са се влюбили,ама още не си дават сметка  Laughing

Брад и Анжелина в Берлин

# 649
ето я Николета без фотошопа. пак изглежда добре според мен Peace

http://life.dir.bg/news.php?id=10536092&nt=5

# 650

Не харесвам Николета, но не може да се отрече, че момичето е хубаво. Дори и като бременна.  Peace

# 651
Ветерани, това Карлос ли е ?

# 652
  • в Кошера
'Карлос Сулис', да  Peace
Сладка двойка са на екрана.

# 653

За момент ми заприлича на Ивана Mr. Green

# 654
Фахрадин и съпругата му разделени?
Някой знае ли и fb-a?
А Николета изглежда учудващо добре без грима тип ПАНДА.

# 655
Брей, Николета може да изглежда като красиво младо момиче
Много хубава бременна жена е

# 656
  • София
Разгледах снимките на Николета, добре изглежда...аз каква бях свиня  Sick.

# 657
  • София
Е, не може да и се отрече на Никито- хубава е. За моя вкус е твърде ниска и циците и са твърде голями, ама кой ме пита  Joy

Аз да попитам- по колко страници се разрешава да се обсъжда някой  newsm78 Тъкмо клюката се разгорещи и хоп се скара някой  Blush

# 658
Е, не може да и се отрече на Никито- хубава е. За моя вкус е твърде ниска и циците и са твърде голями, ама кой ме пита  Joy

Аз да попитам- по колко страници се разрешава да се обсъжда някой  newsm78 Тъкмо клюката се разгорещи и хоп се скара някой  Blush
hahaha hahaha Но пък ни вкара в правилния коловоз -Николета

# 659
Много е свежа и добре си е подбрала роклята  Peace (Николета)

Общи условия

Активация на акаунт