Звездни компромати-129

• 52 879
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
 Между другото вчера през деня щях да пускам тези снимки на Уитни, но после реших, че не е добре да я виждаме така.

# 421
  • софия
Между другото вчера през деня щях да пускам тези снимки на Уитни, но после реших, че не е добре да я виждаме така.
Да. Аз за това и не исках да уточнявам, че са последните й Sad Изглежда неадекватна.
Много жалко, че не е успяла да се справи със славата! Толкова е прекрасна, царствена и талантлива!

# 422
Мисля си, че ако беше бременна, щеше да се знае. Все пак папараците ги дебнат, нямаше да бъде ненаучно до сега.

RIP Whitney. Един ненадминат талант. Много ми е тъжно  Sad

# 423
Мария в Модерно
http://vbox7.com/play:ma98871ed1

Поклон пред Уитни!  Cry

Хареса ми "одеалото" с което е облечена  Rolling Eyes Embarassed и ..косата й Flutter Но много се надува брее..

аз гледах 5 минути, повече не мога да я изтрая, но не разбрах кога по-точно тя се е пренесла при голямата любов и защо са купували столче за хранене и кошче за дъщеря й, която не е ли на 3?!

# 424
  • София
 Flowers Rose Flowers Rose  Kiss
За Уитни!

# 425
  • Lost in a fairytale ...
Антония Петрова, с рижава коса в Станция Нова.
Подчертано е крокодилското и излъчване.  Rolling Eyes

# 426
 Антония ми прилича на Джери Хол малко с тази коса.

# 427
  • софия
Антония ми прилича на Джери Хол малко с тази коса.
Аха. Малко. Има отвратителен маникюр. Не съм я заглеждала до сега - очевидно си е правила уста и бюст (не отрича за него.)
Оххххх.... Устата й е ....

# 428
  • София
Нищо не казвате за Ромина Андонова.
На мен много ми хареса  Peace Много естествена  Heart Eyes

# 429
  • In The Middle Of Nowhere
Антония изглежда много възрастна с тази коса. И изобщо цялостната й визия не е добре замислена и изостря чертите й. Устните също я загрозяват.

За Уитни  Flowers Rose

# 430
  • Cyprus, Пловдив
Антония изглежда много възрастна с тази коса. И изобщо цялостната й визия не е добре замислена и изостря чертите й. Устните също я загрозяват.

Да,но Жени й каза колко много подчертава красивите й черти  Mr. Green Laughing

# 431
На мен цветът на Антония ми харесва. Устата е потрес, а Мая е непоносима водеща. Включих го, за да се възмутя. Mr. Green

# 432
Антония Петрова, с рижава коса в Станция Нова.
Подчертано е крокодилското и излъчване.  Rolling Eyes
Laughing "Дребна душица такава" как може така да я наричаш...
 Laughing Laughing Laughing и аз обаче в този отбор, ми не ми харесва и това си е  Sick
Права е в едно, че красотата е субективна, но пък защо все за нея съм чела и чувала, че не я харесват хората  newsm78
Жени примерно ми е безкрайно симпатична от време оно, тази Румина, не я знам, само сигурно съм чувала/чела нещо за мис-иството, но и тя ми изглежда мн земна и нормална.

# 433
Жени:"Тя е много, много учено момиче" ooooh!
Баба ми, лека и пръст, така се изразяваше.

# 434
  • Русе/София
но не разбрах кога по-точно тя се е пренесла при голямата любов и защо са купували столче за хранене и кошче за дъщеря й, която не е ли на 3?!
Ей това и аз не го разбрах.Защо и е кошче и столче?Дали Марая не използва още и памперс при тези условия? #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт