Професионални серии за коса - 29

• 55 954
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
И аз да споделя и похваря  похваля моите добри попадения за коса: измих косата снощи с хидратиращият ш-ан на Афоджии ,чудесен наистина, с него косата става  наистина хидратирана и еластична,  а моята по принцип е доста суха чуплива, след шампоана сложих от рекоструктора на Джовани. Като изсуших със сешоара пръснах от хидратиращия спрей на Лореал и след това  за през нощта намазах с нощтната грижа на Керастасе,какво да ви кажа,превъзходна коса,оформени жилави къдрици... Grinning

# 301
  • Пловдив
Аз я намерих за 25 лв., но става въпрос за гр.Пловдив. Точно до Новотел Пловдив има къща на фризьора (май така се казваше). От там си взех и терапевтичната преса.

# 302
По казуса на sweety - то вярно, че много баби, хилаво дете, ама...  Simple Smile
Интенс рипеър и Нютритив маскентанз за дебел косъм са с почти идентично съдържание и действието им е сходно. Нютритив маскентанз за тънък косъм е по-слаба от Интенс рипеър. Ле витал със сигурност е по-слабо и просто за поддръжка, Фондан термик е малко по-богато, но пък може да дойде тежко за някои тънки коси. Тъй като sweety търси мекота и блясък - Лумино контраст маската на Лореал е с почти идентично съдържание като Крома риш на Керастаз - аз я купих от любопитство именно заради много сходното съдържание - косата ми е с една идея по-непригладена отколкото с Крома риш, но мекота и блясък има. sweety, ако не се притесняваш, влез в няколко салона, които работят с Лореал, и помоли за мостра.

# 303
момичета-да похваля ето това:
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Chroma-Sensitive-Caressing … ansing-Balm-200ml
на моята коса-с тънък косъм ми омазнява, но на майчето --коса с дебел косъм и без особени грижи за нея идва чудесен-- придава мекота и оставя силен аромат по косата

# 304
Моля някой да ми разясни има ли разлика и ако да каква е между чувствителен и мазен скалп? Наскоро ми лепнаха диагнозата "себореен дерматит" при диагностика на скалпа, но предписаните шампоани не подобряват положението(а и аз не помагам особенно с всички бои и третирания)Та си мислех дали има смисъл да купя професионална козметика, а и честно казано не мога да се ориентирам кой продукт ще е подходящ Shocked

# 305
момичета-да похваля ето това:
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Chroma-Sensitive-Caressing … ansing-Balm-200ml
на моята коса-с тънък косъм ми омазнява, но на майчето --коса с дебел косъм и без особени грижи за нея идва чудесен-- придава мекота и оставя силен аромат по косата

Аз го ползвах през лятото, но нещо не останах впечатлена.    newsm78
Понеже е измиващ балсам, очаквах да се пени като на Абсолют, който прави обилна, кремообразна пяна. Нищо подобно обаче. Супер неикономичен продукт.

# 306
  • в 1001-та нощ
kim kardashian     bouquet много интересни впечатления споделяш  Blush , ползвала съм всички маски на Лореал (500 мл) без тази за къдрава коса и доста на Керастаз и изобщо не мога усетя нещо общо .... за мен Керастаз са класи над Лореал  Blush

не оспорвам нищо от споделеното от теб, но някак не мога да ги поставя една до друга (марките  Blush)

# 307
много благодаря на всички за отговорите,пфффф когато искаш да направиш нещо полезно и добро за косата си,да полагаш добри грижи,а не разбираш от тези неща е много сложно  ooooh! тепърва започвам да полагам грижи с проф. продукти които досега ми бяха непознати и затова искам съвети тук,дано несъм досадила Embarassed kim kardashian лореал лумино цонтраст нее ли за руси коси,аз съм с черна newsm78,ще помогне ли  newsm78,   a.l.e.n.a  за съжаление немога да си позволя Керастаз  bouquet

# 308
  • в 1001-та нощ
тя е за коси на кичури, но не съдържа тонер, можеш да пробваш  Peace и ухае прекрасно  Blush

# 309
ами щом става и за тъмни коси ще опитам Heart Eyes

# 310
  • в 1001-та нощ
 Hug какъв ти е бюджетът  Rolling Eyes

DELI22  Hug честито  Hug поздравления    bouquet  най-накрая - желаният ефект, но и ти една артилерия насъбра  Blush

# 311
ами мога да си позволя шампоан и маска  до 50лв двете заедно

# 312
  • в 1001-та нощ
няма да ти вкарвам други предложения, че така става по-трудно - тъкмо се реши, а после като споделиш отзиви ще мислим дали е нужно и друго в перспектива  Peace

# 313
Аз пак наминавам с питанка.   Blush
Отзиви от това?    http://www.feelunique.com/p/Joico-K-Pak-Revitaluxe-Bio-Advanced- … e-Treatment-480ml

# 314
Feeling, това е ново - от есента някъде. Води се по-мултифункционален и по-луксозен вариант на реконструктора - и сила, и овлажняване, и еластичност. Тубата от 150 мл (в черно и златно е дизайнът) беше двайсет и няколко долара в Щатите. Не съм го пробвала, защото имам две опаковки от реконструктора. Може би, напролет.

sweety, моята коса е тъмнокестенява и не е на кичури. Пробвам доста неща, които уж не са предназначени за нея, защото се оказва, че част от тях ми вършат по-добра работа от тези, които са предназначени. Миналата седмица, например, ползвах шампоана и балсама за руса коса на Редкен и нищо не ми стана на цвета. Стига да не е тониращ продуктът, няма страшно.
Между другото, виждам, че търсиш мека и лигава коса. Това го постигам в най-голяма степен с Moisture Extreme на Филип Кингсли. Косъмът ми е тънък, но без този шампоан и балсам рядко оставам вкъщи, защото ми овлажняват косата чудесно. Но на следващия ден след тях обикновено я мия пак или трябва да я прибера в кок, защото става безформена, поради което ги ползвам два пъти в месеца, когато си седя вкъщи. Истината е, че няма един оптимален продукт. Трябва да се пробва и да се редуват поне две неща.

a.l.e.n.a, дълги години съм ползвала ексклузивно Керастаз. Дори не ми хрумваше да опитам Лореал (с изключение на боята Луоколор, с която се боядисвам от години), макар понякога някой от фризьорите ми да е предлагал да взема нещо на Лореал за редуване. Последната година-две пробвах Витамино колор, Интенс рипеър, Сенси баланс, Форс вектор, Абсолют рипеър - мостри или травъл сайз. Витамино колор и Интенс рипеър маски, както и шампоан Сенси баланс си купих след това и стандартни опаковки. Абсолют рипеър със сигурност няма повече да опитам, за Форс вектор не знам, по-скоро не. Лумино контраст маска купих направо стандартна опаковка заради описаните по-горе причини и не съжалявам - няма да я подаря, а ще я използвам, доволна съм. В интерес на истината я ползвам с Крома риш шампоана - редувам я с Крома риш маската и не е чак толкова голяма разликата. Съгласна съм, че Керастаз са по-добри, аз съм последният човек, който трябва да бъде убеждаван в това; за мен по-скоро някои от нещата на Лореал са приятна изненада след години недоверие от моя страна. Но ако човек има ограничен бюджет, Лореал може в част от случаите да бъде добър вариант.

Общи условия

Активация на акаунт