Професионални серии за коса - 29

• 55 950
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
  • Плевен
Незнам дали са прекалено силни продуктите на Керастаз, но откакто имам и използвам някои от тях косата ми стои безупречно с дни Simple Smile и то без стилизанти, дори лак за коса не съм слагала.

Преди да започна да чета темата пак си купувах професионални продукти, но без да влагам много размисли, каквото ми дадат фризиорите това взимам, важното е да имам шампоан и маска.
Благодаря ви момичета за съветите и впечатленията, които споделяте Hug  bouquet

За себе си съм решила, да си взема още няколко различни шампоани балсами,маски и ампули , да намеря подходящата за мен  комбинация...с ваша помощ, ако нямате нищо против естествено Embarassed
И сега един въпрос, с кой шампоан комбинирате Ботокс маската newsm78

# 31
На мен пък така и не ме възхити нещо на Керастаз. Разбира се не съм ползвала всичко,но вита цимент,цимент термик,бейн сатен 1 и 2 също опитах,но нищо изключително след тях не видях. Може би само ш-на Хрома Рич и все пак. Може би не съм улучила моментно състояние на косата,но например Афоджий,Чи и Дийп Кеър по ми пасват. А косата наистина ми изглежда еднакво и след реню и след ботокса-поплътна,по-жива и прибрани хвърчащи косъмчета без да се отнема обем.
Опитвам се от одеве да пусна поръчка от рибката с картата на съпруга ми,но все ме отхвърля Mr. Green На картата пише V pay-това Виза ли е newsm78

# 32
Имам нужда от съдействие. Praynig
Страшно ми допада този продукт

изкупих го от всички салони на керастаз,обаче свърши  Crossing Arms
Предложете ми подобен на друга марка. Значи да е продукт без отмиване който придава плътност , да е във вид на крем ,да не е лепкав и със фиксация.Не използвам сешоар и термо-кремчета.

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 10:07 от Ivaila1302

# 33
  • Плевен
sladurka s Vpay няма да можеш да платиш Peace В златна рибка разползнава плащане само с кредитни карти и то само през Мозила, ако се използвна друг експлорер няма да стане. Казвам го от опит, когато пробвах се сварзаха с мен и ми казха какво да направя, но аз избрах наложен платеж Simple Smile

# 34
Моята карта пък не е кредитна,а дебитна и съм плащала с нея. Сега през Мозила пробвах,а и през И-Експлорера ставаше.. Crossing Arms

# 35
  • София
и аз тук ,че изпуснах няколко теми и виждам нови неща

# 36
  • Плевен
Моята карта пък не е кредитна,а дебитна и съм плащала с нея. Сега през Мозила пробвах,а и през И-Експлорера ставаше.. Crossing Arms

От Рибката ми обясниха, че само през Мозила отчита плащането. Аз лично пробвах веднъж, не стана и затова поръчвам само с наложен платеж Peace

# 37
  • София
Анч, благодаря за темата!  bouquet
Да споделя, че определено забелязвам заздравяване на косата след 3седмично използване на шампоан Kerastase Bain de force, маската Kerastase Force Architecte и Kerastase Force Architecte. Редувам с две минутния реконструктор на Афоджий и еластисайзер, както и Лакме Л2. Косата ми е доста жива и еластична. Приемам съвети и за други продукти. Hug
Все още не съм открила и "моя" финиш. Косата ми е тънка руса (боядисвам я). Би ми се искало повече блясък и обем. Не използвам преса и суша със сешоар само, защото ми е студено.  Blush

# 38
  • Бургас
Шампоан на Афоджии ще има до вторник Tired Нямам търпение ве4е да поръчам...

# 39
Някой да е ползвал "нощния" Олеа релакс маската?  Shocked

Аз я ползвам.   Peace   Защо е учудената емотикона?   Blush
Отежняваща е, да, аз слагам много малко и косата е идеално пригладена.   Heart Eyes

Учудена с оглед на това кога се използва. Преди време имах нощния им серум и си го слагах вечер на косата, честно казано не бях особено доволна или недоволна. С него или без него беше все тая. Та затова ми е чудно като е нощна маска вечер ли трябва да си я слагаш и да се измиваш  hahaha Иначе благодаря за отзивите. Предполагам,че на мен ще ми действа както и субстантиф маската... прави ми косата бляскава и плътна, но обема ми го отнема прекалено много.

a.l.e.n.a Благодаря ти за отзивите за Матрикс. Само да попитам, ти първо изми с шампоана и после на измита и подсушена нанесе ампулата или комбинира с нещо друго?  Hug

# 40
Момичета, тъкмо се нацапах с една такава ампула на суха коса, и се чудя сега с какво да измивам. Някакви предложения, че нещо нямам муза  Grinning

# 41
Имам нужда от съдействие. Praynig
Страшно ми допада този продукт

изкупих го от всички салони на керастаз,обаче свърши  Crossing Arms
Предложете ми подобен на друга марка. Значи да е продукт без отмиване който придава плътност , да е във вид на крем ,да не е лепкав и със фиксация.Не използвам сешоар и термо-кремчета.

Аз бях така миналата година с крема в същата опаковка, но от жълтата серия.  Simple Smile Доста продукти спряха Керастаз миналата и по-миналата година, особено от Нютритив серията.
Логично е серумът Fibre Architecte да е най-близък заместител на търсения от теб продукт. Можеш да сравниш съдържанието им:

Substance Constructive: Water, Cyclopentasiloxane, Phenyl Trimethicone, Dimethiconol, Amodimethicone, Acrylates/C-10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aminomethyl Propanol, Diaxolidinyl Urea, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-12, Polyquaternium-39, Quaternium-87, 2-Oleamido-1, 3-Octadecanediol, Cetrimonium Chloride, Butylphenyl Methylpropional, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Limonene, Citronellol, Benzyl Benzoate, Fragrance.

Fibre Architecte: Water, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Alcohol Denat, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aminopropyl Triethoxysilane, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Lactic Acid, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Arginine, Glutamic Acid, Linalool, Benzyl Salicylate, Serine, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, Limonene, Citronellol, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Geraniol, CI 19140/Yellow 5, CI 42090/Blue 1, Fragrance

# 42
Не знам защо спират винаги хубавите продукти и според мен търсени  Thinking

Благодаря за предложението kim kardashian  Hug
Тези продукти си приличат само ме притеснява ,че вторият ще е по-силен ,т.е. по сплескващ обема .

# 43
Chicci, за тази маска питаш, нали?

Ползва се както Noctogenist.   Peace  Малко количество преди лягане. Като крем за лице.   Wink

# 44
Не знам защо спират винаги хубавите продукти и според мен търсени  Thinking

Благодаря за предложението kim kardashian  Hug
Тези продукти си приличат само ме притеснява ,че вторият ще е по-силен ,т.е. по сплескващ обема .

Не мога да съм ти от помощ за тази преценка, защото избягвам завършващите продукти от зелената серия (от година и половина влача една туба Цимент термик) - доста ми изпръхват крайчетата. Щом ходиш по фризьорските салони на Керастаз, би трябвало да ти дадат мостра - при Мърфи, във Вени, в Арлет със сигурност винаги има мостри. Аз почти винаги взимам първо мостра или купувам травъл сайз от чужбина. Този серум е твърде малко количество, което значи, че травъл сайз няма да има, но поне мостра може да вземеш.

Общи условия

Активация на акаунт