Професионални серии за коса - 29

• 55 950
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
  • в 1001-та нощ
...И сега един въпрос, с кой шампоан комбинирате Ботокс маската newsm78

протеинов  Peace

Момичета, тъкмо се нацапах с една такава ампула на суха коса, и се чудя сега с какво да измивам. Някакви предложения, че нещо нямам муза  Grinning

беин волюмактив или друг зелен шампоанан керастаз, ако няма - протеинов  Peace

....a.l.e.n.a Благодаря ти за отзивите за Матрикс. Само да попитам, ти първо изми с шампоана и после на измита и подсушена нанесе ампулата или комбинира с нещо друго?  Hug

измих с шампоана, излязох от душ канбината, ползвах кърпа да подсуша и на влажна коса нанесох ампула (има апликатор в кутийката), след това имах намерение да ползвам подсилващия балсам, но понеже го чакам още - сложих дийп кеър на лакме; добавих и малко от златната тонер маска на редкен; минах с активатора; изплакнах с вода и стилизирах с гела bodyme на осис шварцкопф  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 46
a.l.e.n.a В крайна сметка се измих с (зелен) Bain de Force, а след това сложих амппула концентрат Пикселист  с бустер (зелен) Серамиди, в момента косата ми е мокра още. Чуствам я хем много плътна , хем хлъзгава, ще видим като я изсуша как ще е.

Дийп кеър на Лакме балсам или маска сложи заедно с ампулата? А активатора, с който мина да не е тази студена преса с ифч лъчи , на която и се каня?  Hug

извън темата малко, но видях че синът ти е на 1год 8мес и 1 ден... а моя на 2, 8мес и 1 ден, та да не сте родени на 9ти юни и вие  baby_neutral

# 47
Здравейте! От известно време ви чета и толкова се увлякох, че ми се прииска и аз да направя нещо по-съществено за косата си. За съжаление обаче, като всеки начинаещ се обърквам от многото информация. И ето ме с първия въпрос и молба за помощ. Имам митично олио на Лореал, а от днес и реконструктура Aphogee с кератин и зелен чай. Тези два продукта мога ли да ги ползвам заедно (т.е. един след друг) или по-добре да ги редувам - на едното миене на коса единия на другото другия? Ако има някакво значение - косата ми е тънка, мия я през ден, винаги суша със сешоар, а после използвам  стилизиращи продукти. Не е боядисвана. Целта е косата ми да е по-твърда, обемна и устойчива. Благодаря предварително за оказаната помощ.

# 48
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a В крайна сметка се измих с (зелен) Bain de Force, а след това сложих амппула концентрат Пикселист  с бустер (зелен) Серамиди, в момента косата ми е мокра още. Чуствам я хем много плътна , хем хлъзгава, ще видим като я изсуша как ще е.

Дийп кеър на Лакме балсам или маска сложи заедно с ампулата? А активатора, с който мина да не е тази студена преса с ифч лъчи , на която и се каня?  Hug

извън темата малко, но видях че синът ти е на 1год 8мес и 1 ден... а моя на 2, 8мес и 1 ден, та да не сте родени на 9ти юни и вие  baby_neutral

о, да  Blush на 9 юни  Heart Eyes  bouquet

ползвах маската дийп кеър, принципно балсами не купувам, ползвала съм на лореал витамино колор 750 мл и сега поръчах този на матрикс, но уви не дойде - ще чакам още  Confused

активаторът е именно "студената преса"  Peace

# 49
Здравейте! От известно време ви чета и толкова се увлякох, че ми се прииска и аз да направя нещо по-съществено за косата си. За съжаление обаче, като всеки начинаещ се обърквам от многото информация. И ето ме с първия въпрос и молба за помощ. Имам митично олио на Лореал, а от днес и реконструктура Aphogee с кератин и зелен чай. Тези два продукта мога ли да ги ползвам заедно (т.е. един след друг) или по-добре да ги редувам - на едното миене на коса единия на другото другия? Ако има някакво значение - косата ми е тънка, мия я през ден, винаги суша със сешоар, а после използвам  стилизиращи продукти. Не е боядисвана. Целта е косата ми да е по-твърда, обемна и устойчива. Благодаря предварително за оказаната помощ.
Моят съвет е да пробваш продуктите първо отделно един от друг и след това да направиш комбинация и от двата. Мисля, че така ще прецениш най- добре как да ги ползваш.
Можеш и да ги редуваш, и да ги комбинираш заедно, като реконструктора да бъде първи продукт.
Все пак маслото и реконструктора са много различни един от друг.
Да споделиш кое как ти се отразява.  Wink

# 50
Много благодаря Анч bouquet Точно така ще направя и с удоволствие ще споделя резултатите. Като начало да споделя приятната изненада от олиото. Първоначално мислех, че е голяма грешка и абсолютно неподходящо за моята коса - тънка и мека. То обаче ми се отрази много добре - слагам една помпичка - не ми омазнява косата, разресва се лесно и на втория ден, косата ми изглежда някак по-свежа, пръхкава и по малко мръсна/смачкана. Прическата ми е с форма, подредена. Харесва ми. Но да отбележа, че след като го сложих издухах със сешоар и оформих с лак за коса, както правя винаги. Т.е. ако се остави само на олиото, тънката коса няма да изглежда добре и ще загуби от обема си.

# 51
Докато се наканя да пиша, вече не само има нова тема, но и 4 страници са изписани от нея.
Аз съм на вълна грижа за скалпа; убедена съм, че той е в основата на хубавата коса, а и вероятно ми поомръзна това, че напоследък се бях съсредоточила предимно към обгрижване на дължините. Направих следния експеримент: третирах скалпа с Clarins Lotus Face Treatment Oil. Това е масло, предназначено за лице, но понеже е много икономично, твърде бавно се хаби и вече започна да ми писва, реших да го изразходвам върху главата.
Също така поръчах ето тези три неща:
Fushi Really Good Hair Oil - http://www.feelunique.com/p/Fushi-Really-Good-Hair-Oil-100ml
JASON Thin to Thick Hair Scalp Elixir 59ml - http://www.feelunique.com/p/JASON-Thin-to-Thick-Hair-Scalp-Elixir-59ml
Phyto PhytoNeutre Rebalancing Cream Shampoo (струва ми се обаче твърде малко като грамаж) - http://www.feelunique.com/p/Phyto-PhytoNeutre-Cream-Shampoo-200ml
Ще докладвам за резултати като пристигнат.

# 52
  • София
Днес си взех продуктите от златната рибка и четох че реконструктора се слага и на скалпа  newsm78 Вие слагате ли?

# 53
  • Велико Търново
 2 мин.реконструктор ли? Аз преди питах,ако е за  него, защото това и прочетох на етикета,но реших да не рискувам -опасявах се да не ми се омазни по-бързо косата,и нанесох само по дължините Simple Smile

# 54
  • София
2 мин.реконструктор ли? Аз преди питах,ако е за  него, защото това и прочетох на етикета,но реших да не рискувам -опасявах се да не ми се омазни по-бързо косата,и нанесох само по дължините Simple Smile
Да,точно за него питам.

# 55
  • Велико Търново
 По-принцип можело и да се нанася по скалпа,но без интензивно втриване,но както ти споменах,аз не посмях Wink

# 56
Влязох да споделя за 2-компонентния реконструктор  Laughing Ползвах го вече 4 пъти и разлика в косата никаква.Рано ли е? Нито ми става твърда(само по краищата),след като я измия си е мека като перушинка.Косата ми продължава да се къса,уж трябваше за 6 седмици(тоест 6 пъти) да има ефект,пък досега нищо ooooh! Да го спра ли,аз не виждам смисъл да го ползвам,макар че може би действа,дори и не видимо.

# 57
Аз нищо не втривам в скалпа,освен продукти за косопад Peace С цел да не го раздразня Peace
Влязох да споделя за 2-компонентния реконструктор  Laughing Ползвах го вече 4 пъти и разлика в косата никаква. Да го спра ли,аз не виждам смисъл да го ползвам,макар че може би действа,дори и не видимо.
Ако е много накъсана косата според мен няма спасение. Само ножица. От собствен опит казвам. Peace

# 58
  • в 1001-та нощ
тези 6 седмици не се ли отнасят за силния протеин  Rolling Eyes (двустъпковия  Rolling Eyes)

# 59
Не,не е много накъсана.Има някакви малки кичурета проблемни,но като цяло косата ми изглежда добре.Целта ми беше само да спре да се къса,но досега не успявам Rolling Eyes

алена,да,аз него ползвам,но му казвам двукомпонентен Laughing

Общи условия

Активация на акаунт