Професионални серии за коса - 29

• 55 950
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
  • в 1001-та нощ
извинявай  Peace добре си го написала, но се разсеях  Peace

какво ползваш след него, като 2 стъпка? кой шампоан? какъв финиш  Rolling Eyes

# 61
  • София
Взех едно Renew C за проба - та да попитам вие колко време го държите, че по упътване 1 минута ми се вижда малко  newsm78  да го ползвам ли на две последователни измивания с ботокса (не едновременно) или няма смисъл - прочетох, че много от вас оприличават действието им

# 62
  • в 1001-та нощ
10-15 мин

те са предназначени за салон, където "времето е пари", но аз у дома се отпускам  Blush

# 63
  • София
10-15 мин

те са предназначени за салон, където "времето е пари", но аз у дома се отпускам  Blush

Благодаря, и аз имах такива съмнения  Simple Smile

# 64
За мен продуктите против накъсване само подобряват вида на косата , но не решават проблема. Ножицата е истината , и не се ли приложи ножицата навреме дължините изтъняват и губят плътността си.

Алена , "студената" ти преса на Кей Про ли е? Мисля от Бюти експерт да я поръчам  newsm78 Като опит от първо лице виждаш ли фрапираща разлика като използваш продуктите с пресата или без ? А също да попитам и колко време се минава косата(намазана със съответния продукт) с пресата ?    bouquet

Значи на лято на една и съща дата ще имаме малки рожденници , да ти е жив и здрав  Hug

# 65
извинявай  Peace добре си го написала, но се разсеях  Peace

какво ползваш след него, като 2 стъпка? кой шампоан? какъв финиш  Rolling Eyes

Ами като начало да кажа,че с него стоя към 30 мин,не мажа скалпа(незнам правилно ли е),защото реших,че косата ми след като се къса надолу,там трябва да клепам  Simple Smile мия се с шампоан на Дулгон(без сулфати,бяха го препоръчали Софи и CI)  и страшно много ми харесва,косата след него е  Heart Eyes както и да е,отплеснах се.След протеина слагам балсам на Глис черния или обикновена маска за коса.

# 66
За мен продуктите против накъсване само подобряват вида на косата , но не решават проблема. Ножицата е истината , и не се ли приложи ножицата навреме дължините изтъняват и губят плътността си.

Не винаги става с ножицата.Аз имам места,на които косата се къса при ухото още.Трябва да се обръсна,за да реша проблема по този начин,затова реших да опитам с реконструктора.По принцип вярвам,че има продукти,които помагат,а дали съм уцелила точния ще видим Laughing

# 67
  • в 1001-та нощ
като сложиш протеина - трябва да изсушиуш косата - правиш ли го  newsm78 и шампоанът трябва да е измиващ  Peace

Chicci, моята е на DAWA - професионална италианска; има и много китайски - други марки  newsm78

някаква ултрафрапираща разлика  newsm78 трудно ми е да кажа, косата ми си беше поддържана и преди да я ползвам  Peace но повече блясък - да  Peace

# 68
ами да,суша със сешоар и после стоя още 30 мин,незнам,може и да е рано за резултат,но едва ли  newsm78 след още 2-3 пъти,ако има промяна ще споделя.

# 69
  • в 1001-та нощ
мисля, че допълнителният престой едва ли допринася за по-висока ефективност

по-скоро - опитай и с по-измиващ шампоан   Peace

# 70
да,ще пробвам и това...ако не стане,последният вариант е косата ми да не е толкова зле,колкото аз си мисля и затова да не й се отразява протеина.

# 71
2 мин. реконструктор го нанасям навсякъде, включително и по скалпа, но не го втривам. Нищо не ми е станало на скалпа.

potrebitel22, първо е 2 компонентен протеин, а не реконструктор. Между двата продукта има сериозна разлика.
Второ, ако косата ти е с тънък косъм няма да усетиш втвърдяване. Това го пиша за стотен път и имаше спор по темата.
Трето, само с протеин косата ти няма да спре да се накъсва. Протеинът ще запълни увредените места по косъма, но според мен, за да спре да се къса трябва и хидратация. Сериозна хидратация, а това не се постига с протеин.

# 72
...
Трето, само с протеин косата ти няма да спре да се накъсва. Протеинът ще запълни увредените места по косъма, но според мен, за да спре да се къса трябва и хидратация. Сериозна хидратация, а това не се постига с протеин.

Абсолютно!   Peace   Само с наслагване на протеин няма да се получат както трябва нещата.
Хидратирането е толкова важна стъпка, колкото и самият протеин.
На първа страница са чудесно синтезирани нещата, другото е само повтаряне от наша страна.   Wink

# 73
  • Sofia, BG
Здравейте! Някой ползвал ли е това - http://zlatnaribka.com/proteinova-maska-za-iztoshtena-kosa-amino … ml-423-3395.html?
Аз съм с изрусена коса и незнам дали е подходящо?

# 74
А може ли някой да обясни как 2 мин р-р на Афоджий премахва замърсявания от косата,както и минерали и тн.т. Това свойство го има протеините или..? Ако ползваме двуминутния нямаме нужда от дълбокопочистващ ш-а?

Общи условия

Активация на акаунт