Професионални серии за коса - 29

• 55 950
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
  • София
И аз мисля че би трябвало да стане Peace

След малко влизам в банята да изпробвам хидратиращия шампоан на  Афоджий, който толкова похвалихте Crazy

# 331
sweety, ти спомена, че те притеснява омазняване в корените напоследък правилно ли съм разбрала?  -  Това беше най-вече повода аз да се включа като ти пиша, да събереш още отзиви, а не да поръчваш серията абселют-защото тя още повече би отежнила положението с омазняването, без да допринесе за по-зрав вид на косата.
Мисля си, че омекотяването на косата би го постигнала с маската интенс, която вече имаш, ако вземеш допълнително лумино контраст (която аз по-принцип много харесвам) ще имаш две подобни маски, но въпроса с омазняването в корена ще си стане. Предлагам ти да пробваш да използваш друг шампоан, но по-лек, аз маската интенс я ползвах с шампоан витамино колор и ми беше много добре - ти можеш да харесаш друг, само давам пример, но просто пробвай маската и шампоана да ги разделиш. Ако ползваш маската да бъде с лек и неутежняващ шампоан, а когато ползваш шампоана да слагаш след него по-лека маска. След няколко такива измивания ми се струва, че ще усетиш дали нещата са се оправили и дали имаш нужда от друго. Хубаво е да имаш няколко маски и шампоана, но аз гледам моите да бъдат с различно дейтвие, защото нуждите на косата са различни и се променят дори и от сезона допълнително - не е нужно да са много скъпи - по-важно е да са за нуждите, които има косата. Желая ти успех! Hug
                                                                                                                                                     маи така ще направя,ще комбинирам маската интенс с друг шампоан,но се чудя дали да е витамино колор,или лумино контраст(виждам че и за двата има добри отзиви,но нали трябва да е по лек доколкото разбрах)да взимам ли друга маска на витамино колор или лумино контраст,която да редувам освен интенса? много благодаря за съветите,много ми помогнахте  bouquet Hug

# 332
  • в 1001-та нощ
за мен витамино колор е по-лек от лумино контраст

и е хубаво с интенса да ползваш и по-лека маска (редуване)

# 333
за мен витамино колор е по-лек от лумино контраст

и е хубаво с интенса да ползваш и по-лека маска (редуване)
                                                                                                                                                            значи и маската на витамино колор е по лека,правилно ли разбирам или греша newsm78

# 334
  • в 1001-та нощ
поне за мен да  Peace

# 335
благодаря ти a.l.e.n.a  Heart Eyes Hug

# 336
  • в 1001-та нощ
а ако искаш да е още по-леко - направо вземи балсама  - витамино колор - чудесен е за редуване с тежка маска  Peace

и шампоанът е чудесен  Peace

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 14:03 от a.l.e.n.a

# 337

За мен също е по-лека.

Днес ще пробвам Schwarzkopf Repair Rescue Smooth Express, но се чудя с кой шампоан.   newsm78

# 338
в такъв случаи ще взема шампоан,балсам и маска витамино колор,и ще ги комбинирам по следния начин: шампоан интенс +маска витамино колор,следващото миене редувам шампоан витамино колор +маска интенс,нали така?

# 339
  • Бургас
Здравейте момичета,най-накрая дойде и моята поръ4ка,бях приятно изненадана от малък подарък-пяна на лореал 50 мл.
Та утре ще се боядисвам имали проблем да ползввам след това р-ра на Афоджии,за еластисайзера про4етох,че не може.
На мирис всички неща много ми допадат,освен коприната на chi,нямам търпение ве4е да ги пробвам.

# 340
  • в 1001-та нощ
sweety Simple Smile  Peace така, но пробвай и шампоан витамино колор с балсам витамино колор

според мен малко се обезсмисля да се взема и балсам и маска на една серия, ако ще вземаш 3 продукта вземи - шампоан и балсам витамино колор и маската лумино контраст

после => 2 пъти ползваш балсам витамино колор и следва маска лумоино контраст, пак 2 пъти балсам витмино колор и след това маска интенс  Peace - т.е 2 пъти балсам и на третото измиване маска, като редуваш маските

ти ще усетиш как ти е най-добре  Peace

# 341
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета,най-накрая дойде и моята поръ4ка,бях приятно изненадана от малък подарък-пяна на лореал 50 мл.
Та утре ще се боядисвам имали проблем да ползввам след това р-ра на Афоджии,за еластисайзера про4етох,че не може.
На мирис всички неща много ми допадат,освен коприната на chi,нямам търпение ве4е да ги пробвам.

реконструктора може, коприната също може, за еластисайзера - изчакай малко  Peace

# 342

Напоследък наистина ни изненадват супер приятно с подаръчета.   Grinning
По мое мнение, няма проблем да ползваш реконструктора, напротив - ще пази донякъде косъма след боядисването, както и цвета, заради дозата кератин, която ще получиш.   Peace

# 343
Днес си получих поръчка от рибката,бях поръчала ампули ботокс и 2 мин р-р пак. Обаче за мен подаръче нямаше Cry,а бях писала и за мостра на някой термозащитен или финиш продукт на Керастаз. А и едната ампула почти докрая ми се е изляла в кашончето. Confused Добре е и тях да ги запечатват,както реконструктора беше запечатан наистина. Малко съм разочарована,.

# 344
Днес си получих поръчка от рибката,бях поръчала ампули ботокс и 2 мин р-р пак. Обаче за мен подаръче нямаше Cry,а бях писала и за мостра на някой термозащитен или финиш продукт на Керастаз. А и едната ампула почти докрая ми се е изляла в кашончето. Confused Добре е и тях да ги запечатват,както реконструктора беше запечатан наистина. Малко съм разочарована,.

Пиши им или се обади задължително.   Peace
На фактурите, които пращат, има телефон за рекламации. Аз бях звъняла веднъж, когато получих ампула Renew C  със счупено връхче и изтекло съдържание. На следващия ден получих нова ампула с куриер, за тяхна сметка, разбира се.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт