Професионални серии за коса - 29

• 55 950
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Протеинът на ApHogee може ли да се ползва с техния шампоан за хидратация или не е особено уместно? Как мислите  newsm78 Без да искам си обърках поръчката, но в крайна сметка косата ми не е особено изтощена, за да поръчвам шампоана за изтощена коса. Искам и аз да благодаря за консултациите в избора на продукти, много помагате  Hug Косата ми е във видимо добро състояние Simple Smile Винаги има какво още да се изисква, но като начинаещ с професионалните продукти, досега не съм имала гаф. Да споделя и за протеина Simple Smile Не ми действа втвърдяващо и не ми е изпръхнала косата след него. Като цяло съм мн доволна от продуктите на ApHogee, само нещо с реконструктура със зелен чай не се разбираме особено, но скоро ще му дам отново шанс.

# 406
  • в 1001-та нощ
Според мен не е най-удачният вариант  Peace

Шампоанът за суха и изтощена коса е измивен и добре подготвя косата за протеина, а хидратиращте обичайно изглаждт косъма, филмират го, поради което не са най-подходящи за успешна терапия от този тип  Peace

Ти с кой шампоан ползва протеина? възможно е и да не си ползвала достатъчно или пък маската след него да е била много хидратираща  Peace

# 407
  • Пловдив
Използвах го няколко пъти с Vichy противокосопадния, няколко пъти с CHI Deep brilliance, като след това с хидратираща маска под шапка и затоплям със сешоара, като седя към 20тина мин. А и това са ми наличните шампоани в момента + един на Лореал с маслина, мисля че по-назад в темата питах за него, чакам и този на ApHogee утре да пристигне.

# 408
  • в 1001-та нощ
според мен прехидрастираш след протеина и затова не можеш да го усетиш

а и тази маска с шапка и нагряване - вероятно сваляш и от натрупания протеин Peace

пробвай с измивен шампоан и  протеинова маска след него без нагряване Peace

# 409
  • Пловдив
Този на Vichy ми се стори доста измивен, от едно натъркване и косата ми "скърца", но ще пробвам както каза;) Мисля че ще има в пъти по-голям резултат. Мерси  Hug

# 410
  • София
Ох голяма зарибявка ,след като си видждам косата колко различно може да изглежда след като са положени правилни грижи за нея и само се чудя с какво да се наклепам още и още. Laughing
 Тъкмо измих Форс Вектора от косата си и докато го слагах се чудих с какво още да се мазна  Laughing Ужас!!!
Двуминутният реконструктор е страхотен,ще ми се на всяко миене да го ползвам.Прави косата много мека,нооо приятно мека и жива.Проблемът с мекотата ми идваше от това че я чувствах като перушина,но след реконструктора е някак си подредена и приятно мека,нещо като след употребата на Renew C ампулката тя също ми омекотяваше,но приятно.

# 411
  • в 1001-та нощ
Този на Vichy ми се стори доста измивен, от едно натъркване и косата ми "скърца", но ще пробвам както каза;) Мисля че ще има в пъти по-голям резултат. Мерси  Hug

да  Peace на виши е много измивен, защото е енергизиращ (за скалпа), на мен направо ми сваляше боята  Peace

ползвай го, но с маската - както уточнихме  Peace

# 412
  • Пловдив
 Добре Hug  bouquet

# 413
  • в 1001-та нощ
а като грижа без отмиване - как завършваш  newsm78

# 414
*Bubble*, какъв е проблема да ползваш реконструктора на всяко миене? Rolling Eyes

Хидратиращият шампоан на Афоджий според мен също не е подходящ за протеин. Ползвах го три поредни пъти, а вчера измих с шампоан за обем, ефекта от хидратиращия шампоан се запази въпреки, че измих с друг шампоан.

SilviyaN, кое не ти хареса на реконструктора със зелен чай?

# 415
  • София
*Bubble*, какъв е проблема да ползваш реконструктора на всяко миене? Rolling Eyes

Подстригах се след като си го поръчах и вече не ми е изтощена косата,ползвам го като превантивна грижа.Мисля си че не е удачно да го ползвам всеки ден,или пък през ден,аз много често си мия косата

# 416
А сега колко често го ползваш? Аз не мисля, че е проблем, но ти си решаваш. Ако ползваш сешоар и преса често си е много подходящ продукт дори.

# 417
  • Пловдив
Завършвам за сега с вода+оцет разтвор, чакам и Л2, и след като поизсъхне малко слагам кристали Deep Care.

За реконструктора- самото усещане не ми допада, предпочитам нещо мазно да сложа след като изляза от банята, затова ползвам и кристали, а и се зарибих повече от необходимото по другия им реконструктор. Чувствам я доста изпръхнала и суха(въпреки че след него си слагам пак кристали), но следващия път ще го пробвам без да суша със сешоара, пък да видим, не ми се иска да си стой в шкафа.

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 14:39 от SilviyaN

# 418
Без да искам си обърках поръчката, но в крайна сметка косата ми не е особено изтощена, за да поръчвам шампоана за изтощена коса.

Когато/ако объркам поръчка или пропусна да поръчам нещо, звъня, за да се реагира на момента.   Peace

Feeling благодаря за съветите  Hug ще ги поръчам и ще споделя ефекта  Crazy
А този ботокс, за който пишете  за тънка коса ли е ?

Ботокса е разработен в две линии - за тънък и за плътен косъм.   Wink
http://zlatnaribka.com/category/fiberceutic-br-botoks-za-kosa-247.html

# 419
  • София
Ооо сешоар ползвам на всяко миене,не мога да не се изсуша.Ето ми я косата след ботокс и реконструктор,накрая завърших със small talk на Tigi.Не е кой знае какво на фона на косите които сме виждали в темата,ама за моята коса този вид си е някакво постижение  Joy
http://prikachi.com/images/82/4425082m.jpg

Общи условия

Активация на акаунт