Професионални серии за коса - 29

• 55 950
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Много съм доволна от хидратиращия шампоан на Aphogee  Grinning
Образува много пяна, измива добре и в същото време не пресушава и не заплита косата. Миризмата му също ми харесва - мирише ми на ябълка  Simple Smile
Все още чакам да си получа шампоана  за изтощена коса на Aphogee  Rolling Eyes - предполагам, че той няма да ми хареса. Някой ползвал ли го е?

# 481
  • в 1001-та нощ
и аз предполагам, че няма да ти хареса  Peace по-измивен е някак и може да имаш оплитане, особено в комбинация с протеин на последователни измивания

когато за първи път ползва шампоана форс вектор, след който пресушаващият ефект за мен е в пъти по-силен имах следната тактика

1. първо измиване - форс вектор - косата е добре измита
ако няма да правя протеин след това+>
2. второ измиване - бейн сатин 2 или друг изглаждащ шампоан

така, че можеш да експеприментираш в това отношение  Peace

днес да споделя ползвах една пяна на Редкен - е може би това е най-силната пяна, която някога съм ползвала

вярно, че "по грешка" сложих 2 пъти повече от нужното, но преди сушенето направо трудно прекарвах пръсти през косата и леко лепнеше, а след сушенето - все едно няма сресване

сега, когато остатъчната влага е излязла, положението е идеално  Peace удачна е за прехидратирана коса  Peace ; държи обем  Peace

# 482
  • Пловдив
При мен от шампоана на Афоджий за изтощена коса не се получава заплитане. Мирише малко странно.

# 483
  • София
Здравейте. Искам да попитам, как познавате че една коса е прекалено хидратирана? Аз винаги след 2 минутния реконструктор ползвам и хидратиращ балсам или маска и косата ми е много плътна и жива. Иначе без хидратацията много ми хвърчи, а нали уж 2 - минутният сам по себе си е хидратант? Иначе съм с тънка коса, склонна към омазняване. Та въпросът ми е основно, какви са признаците за прехидратирана коса?

# 484
Спор се е завихрил гледам, няма лошо в спора се ражда истината. Peace
aiki_ira хмммм казваш , че ако косата е здрава няма да се втвърди и изпръхне. Ако правилно съм те разбрала, то ако е изтощена би следвало обратното. За моята коса това не важи. Изтощене е от изрусяване и при редовно ползване на протеин се е втвърдявала само веднъж ( ампула вита цимент на две поредни миения)В останалото време не съм имала нито изпръхване, нито втвърдяване Peace
Dysty_wind, мисля че не си ме разбрала съвсем правилно – ще опитам да се поясня. Hug
Мисля, че една здрава коса,(понятието здрава за мен включва нормално хидратирани дължини и краища на косата) не би следвало да усети силно протеина, т.е. нормално е да няма изпръхняли и по-сухи краища и това се дължи на факта, че няма толкова липси в косъма, които протеина да е нужно да попълни – затова и разликата с това, което би усетила една силно изтощена коса няма да е толкова осезаема. Уплътняване, блясък, повече тежест – това   пак ще следва да се усети при по-добре поддържаната коса.

При една изтощена коса липсите в косъма са доста по-големи и, ако ударно се направи протеиновата терапия тогава (както в случая ти си приложила ампулите вита цимент на поредни миенета)  косъма ще натрупа протеин прекалено бързо и няма възможност  да се овлажни качествено, затова ефекта е бил втвърдяване, предполагам по дебел и сух косъм с усещане, че може да се счупи.
Като цяло от отзивите тук си мисля, че втвърдяване евентуално може да има само при дамите с по-дебел и сух косъм. При мен и дами с тънка коса понятието „втвърдяване“ ми е съвсем неудачно – затова споменах за моите опити с протеина и какви маски съм слагала след това. Ефекта след по-хидратираща и по-протеинова маска беше съвсем различен.
Ако съм ползвала по протеинова маска след протеин –  натрупвам бързо протеин и косъма става по сух към краищата, по остър стои при мен – за твърд не бих казала, защото е тънък. Твърд моя косъм може да стане ако напръскам със силно фиксиращ лак за коса. Mr. Green

За себе си намирам за удачно да прилагам след протеин по-хидратиращи маски докато махна изрусеното от косата си и косъма стане доста по хидратиран, след това съм почти сигурна, че дори след протеина да сложа по-протеинова маска няма да страдам от такава сухота, но на този етап още не мога да си го позволя и наблягам на хидратирането.
 Flutter

# 485
Проблемът на косата ми е, че отскоро е някак безформена- губи лесно обем, пречупва се в краищата и не запазва форма. Не е боядисвана от почти две години вече, с дебел косъм съм, гъста и чуплива. Ползвам сешоар за издухване и няколко пъти в месеца преса.

Доскоро всичко беше добре, но явно нещо не правя както трябва в поддръжката.

Мисля сега да мия с шампоана на ApHogee, после Форс вектор маска за 5-10 минути в банята и преди изсушаване реконструктора със зелен чай. Удачно ли е като комбинация и мога ли да нанасям крем/коприна след спрея със зелен чай?
Не знам дали маската на Форс Вектор е подходяща след хидратиращия шампоан.  Rolling Eyes По- скоро не, поне от това, което съм чела като отзиви във форума.  Аз бих ползвала маската Абсолют или тази с маслина на Ейвън. Можеш да ползваш след реконструктора със зелен чай и коприна, да. Имаше момичета, които споделиха, че е много удачна комбинация дори. Мисля Feeling беше една от тях. Виждам, че си с дебел косъм- с реконструктора на първо ползване не прекалявай, защото може да ти втърди и пресуши косъма.  Wink

Много съм доволна от хидратиращия шампоан на Aphogee  Grinning
Образува много пяна, измива добре и в същото време не пресушава и не заплита косата. Миризмата му също ми харесва - мирише ми на ябълка  Simple Smile
Все още чакам да си получа шампоана  за изтощена коса на Aphogee  Rolling Eyes - предполагам, че той няма да ми хареса. Някой ползвал ли го е?
Hug Имам и двата шампоана в момента. Мисля, че този за изтощена няма да ти хареса. На мен ми се заплита косата след него, няма нищо общо като действие с хидратиращия. Но шампоана за изтощена може да си го ползваш преди протеина.
Току- виж пък си ни изненадала с положителен коментар от този шампоан, а?  Party На мен той ми мирише на цитруси.  Crazy
И друго да вметна, вчера пак измих с шампоан за обем и косата си остана с хидратирани дължини като след хидратиращия шампоан на ApHogee, та явно действието му не се свежда само от миене до миена, а остава заключен в косъма.  Heart Eyes Не завинаги разбира се.  Laughing

Здравейте. Искам да попитам, как познавате че една коса е прекалено хидратирана? Аз винаги след 2 минутния реконструктор ползвам и хидратиращ балсам или маска и косата ми е много плътна и жива. Иначе без хидратацията много ми хвърчи, а нали уж 2 - минутният сам по себе си е хидратант? Иначе съм с тънка коса, склонна към омазняване. Та въпросът ми е основно, какви са признаците за прехидратирана коса?
При мен при прехидратиране, косата ми става много мека и непокорна, дори с преса не мога да и придам форма. Аз също съм с тънък косъм.  Wink

# 486
  • София
Проблемът на косата ми е, че отскоро е някак безформена- губи лесно обем, пречупва се в краищата и не запазва форма. Не е боядисвана от почти две години вече, с дебел косъм съм, гъста и чуплива. Ползвам сешоар за издухване и няколко пъти в месеца преса.

Мисля сега да мия с шампоана на ApHogee, после Форс вектор маска за 5-10 минути в банята и преди изсушаване реконструктора със зелен чай. Удачно ли е като комбинация и мога ли да нанасям крем/коприна след спрея със зелен чай?
Не знам дали маската на Форс Вектор е подходяща след хидратиращия шампоан.  Rolling Eyes По- скоро не, поне от това, което съм чела като отзиви във форума.  Аз бих ползвала маската Абсолют или тази с маслина на Ейвън. Можеш да ползваш след реконструктора със зелен чай и коприна, да. Имаше момичета, които споделиха, че е много удачна комбинация дори. Мисля Feeling беше една от тях. Виждам, че си с дебел косъм- с реконструктора на първо ползване не прекалявай, защото може да ти втърди и пресуши косъма.  Wink

Мерси, Анч. Тъкмо тествах комбинацията- единствено не сложих коприна след реконструктора с чай. Ефектът е добър, косата ми е мека и блестяща. Шампоанът ми хареса много, страхотна хидратация.
Очудващо няма никакво втърдяване, сякаш леко уплътняване на допир  Rolling Eyes Еххх, преди купувах продукти и коприни, за да я омекотя някак, сега пък обратното  Rolling Eyes Laughing Crazy

# 487
Мисля, че е заради шампоана, наистина хидратира доста. Другият път ще пробваш с повече реконструктор.  Wink

# 488

Не знам дали маската на Форс Вектор е подходяща след хидратиращия шампоан.  Rolling Eyes По- скоро не, поне от това, което съм чела като отзиви във форума.  Аз бих ползвала маската Абсолют или тази с маслина на Ейвън. Можеш да ползваш след реконструктора със зелен чай и коприна, да. Имаше момичета, които споделиха, че е много удачна комбинация дори. Мисля Feeling беше една от тях. Виждам, че си с дебел косъм- с реконструктора на първо ползване не прекалявай, защото може да ти втърди и пресуши косъма.  Wink

Анч      bouquet

Доста често пиша за тази комбинация напоследък, но явно не се чете.   Peace

# 489
За нищо.  Hug Аз пък чета всичко и попивам, попивам.  Laughing

# 490
здравейте
да споделя  че съм супер доволна от ето този шампоан на Шварцкоф,по време на измиването прави косата хлъзгава,като гланцирана усещенето
http://www.feelunique.com/p/Schwarzkopf-Professional-ESSENSITY-M … ure-Shampoo-250ml
и ето от този на Алфапарф ,от който също съм много доволна,вчера се снабдих и с него,понеже в момента съм на вълна хидратиране на косата и вземам само такива продукти
http://angelcosmetics.mymall.bg/products/Alfaparf-Nutri-Ultra-Mo … %D0%B0-250ml.html  Grinning

# 491
  • в 1001-та нощ
Честито  Hug напОмни ми, че от серията Schwarzkopf Professional ESSENSITY имам една маска за пробване  Blush Heart Eyes

# 492
  • Велико Търново
  Да споделя и аз моят опит досега с ползването на проф.серии Wink
  Купила съм си еластисайзер,ботокс -серум,2 мин.реконструктор,балсам без отмиване на Афоджий/на мен нещо обаче  не ми допадна Confused/, както и р-ра с кератин и зелен чай.Еластисайзъра още не съм го ползвала Blush ботокса-само веднъж,но или нанесох малко,или не стоях достатъчно време.... не почувствах някакво уплътняване Thinking По себе си, за моята коса, усетих,че колкото по-малко продукти й слагам наведнъж,толкова - по-добре Peace Вчера се измих с шампоана за обем на Керастаз/маската,която имам в момента не ми харесва Confused/, после на влажна коса нанесох р-ра със зелен чай,малко изсуших и сложих кристали Peace Втори ден косата  ми е плътна и подредена Peace Ще ми се да слагам и някакъв спрей за блясък с UV защита Wink преди време ползвах такъв на Рене Фюртерер,но вече го няма в мрежата.Препоръчайте ми нещо Hug

# 493
Ще ми се да слагам и някакъв спрей за блясък с UV защита Wink преди време ползвах такъв на Рене Фюртерер,но вече го няма в мрежата.Препоръчайте ми нещо Hug

Hug
http://www.exceptionn-elle.fr/wp-content/upLoads/kerastase-Huile-Celeste.jpg

# 494
  • Велико Търново
 Feeling   bouquet
  Изглежда страхотно,но за съжаление не го намирам в Златна рибка Confused дано го пуснат скоро и там...

Общи условия

Активация на акаунт