Професионални серии за коса - 29

• 55 950
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
  • в 1001-та нощ
Глезокоски, имам въпрос. Ще се радвам да си кажете мнението за поредната ми идея  Grinning Купих си ампули на Алфапарф. Едната е затоплящ се серум към който ще добавя термичен разтвор. Ето тук ги има http://christian-of-roma.com/files/catalog_2011.pdf, на 14 стр.
Чудя се дали да ги ползвам самостоятелно, като ги мина с ултрасоника или в/у тях да сложа и 2 мин р-р.

Полина-Малина, честито. Дано това са твоите продукти.

смесваш затоплящия серум и разтвора, нанансяш, минаваш с уреда, после нанасяш 2 минутния р-р (без да отмиваш разтвора)  и пак минаваш

може и предварително да ги смесиш трите, ако не ти се занимава  Peace

# 556
Здравеите Hug,току що си направих поръчката (шампоан и маска витамино колор,ампулата и маската от серията ботокс за коса за която четох толкова добри отзиви и несе сдържах Embarassed Grinning,коприната на ЧИ и и един гланц за коса на Лакме)нямам търпение да пристигнат smile3508,само че имам един въпрос,нещо неми е ясно за ботокса,ампулата се впръсква на измита коса измива се и тогава се нанася маската или несе измива а върху нея маската(извинявам се за тъпия въпрос но неми е ясно),а някои има ли впечатления от този гланц на Лакме?наи накрая искам да изкажа искренна благодарност към вас затова че няколко дни се занимавахте с мен в търсене на подходящите за мен продукти,че сте толкова мили и отделяте от времето си за да помогнете на всеки които има нужда,страхотни сте момичета още веднъж благодаря Hug  bouquet Heart Eyes,скоро ще споделя и отзиви newsm51 newsm51 newsm51
Ботоксът не се измива, маската се нанася върху него и тогава отмиваш само с вода.

# 557
  • в 1001-та нощ
Момичета, включвам се с един бърз въпрос....Може ли за по-добър ефект, да се смесят Еластисайзер-а и рициново масло и да престоят цяла нощ на косата? Тъй като края на седмицата ми предстои сериозно третиране на косата и искам максимално да я подхраня преди това...Удачно ли е според вас или не е добре специално Еластисайзера да престои толкова време? Съвет? Praynig Hug
Искаше ми се и протеина да си сложа,ама няма как всичко наведнъж ooooh! В събота сутринта ми е часа Tired
П.С. Охх,сега прочетох, че не се препоръчва използването му 3 дни преди и след химическа процедура.. ooooh!  Sad

не е хубаво да стоят цяла нощ  Rolling Eyes какво е третирането  newsm78 може би протеин е нужен преди него  newsm78

Да ви попитам какво е мнението ви за L'Oreal Serie Expert Lumino Contrast  и най-вече сравнен с L'Oreal Serie Expert Vitamino Colour , защото съм фенка на втория.  Praynig

първата е по-маслена  Peace

Алена , благодаря за бързия отговор. Ще погледна продуктите. По отношение на стилизирането - сешоара ще ползвам най-много за подсушаване ( ще е сведен до минимум ) Искам да постигна ефект мокри къдрици или просто начупена коса без да я горя със сешоар- нито ще имам време за него, нито желание. Като грижа съм подготвила един крем солар сюблим и един спрей от същата серия. Тях ще прилагам ежечасно. За шампоан и маска се замислям дали да не взема серията архитект и евентуално да редувам с интенс. Лошото е , че не мога да помъкна всичко. Миналата година постъпих по сходен начин с грижата ( пак бях със зелената серия на керастас и пак дадох почивка на сешоара ). Косата пострада минимално, но не го отдавам толкова на грешно подбрани продукти, колкото на това че багажа ни дойде със закъснение от 3 дни и дефакто се къпах с някакъв елсев и 3 дни се пържих без каквато и да е защита Twisted Evil

при това положение - едва ли пяна е най-доброто  Peace огледай финиша от слънчевата серия  Peace маската е много лека  Peace

# 558
sweety Simple Smile като си измила косата с шампоан, нанасяш ампулката, изчакваш няколко минути (аз съм стояла и 15-20, но не е нужно кой знае колко) и отгоре, без да си отмивала слагаш маска. Това е. Hug

По принцип към серията има запечатка, която се слага и е разделена за два типа коса ето тази е за тънка коса: http://zlatnaribka.com/zapechatvashta-maska-loreal-fiberceutic-z … -ml-247-1550.html и е различна от маската, която е в по-малка кутийка.
Ако си поръчала тази маската за домашна употреба: http://zlatnaribka.com/botoks-maska-za-tynka-i-fina-kosa-loreal- … -ml-247-2434.html, можеш да я ползваш през другото време, но тя не е запечатка. Naughty

С нещата, които ти имаш (по мой спомен) аз бих ползвала шампоан Витамино колор, после ампула (аз започвам от краищата на косата и насям нагоре докъдето стигна, масажирам косата, за да разнеса навсякъде, ако преценя че може разресвам с гребен, който е с широки зъби), след това стоя извесно време и отгоре бих сложила маската витамино колор.
Успех и да кажеш после каккъв е резултата Hug

Анч
, много си бърза Hug

# 559
# 560
  • София
Ами, изсветляване на косата..Ще ми я перат с някакво уж специално олио,което било щадящо,но моята коса е доста тъничка и се притеснявам да няма поражения..Бих сложила протеина,но я усещам някак суха в момента и мисля,че ми трябва хидратиране първо.Или да мажа протеина директно? Фризьорката каза,че цял ден ще си отдели за мен... Rolling Eyes Имам да свалям черна боя, трупана от дооста годинки Simple Smile

# 561
  • в 1001-та нощ
ами не, тогава действай с еластисайзера и маслата и ударно протеин след третирането  Peace

ако имаш време да отидеш на парна баня - направи коктейла и влизай вътре - стой колкото можеш, излизаш да се охладиш и пак вътре - колкото издържиш - чудеса прави - за сваляне на цвета  Blush

можеш да повториш и след римувъра

много успех ти желая  Peace

протеинът ще вбива нежелания цвят - затова след процедурата  Peace

# 562
  • София
Ааа, значи довечера само маслата, а протеина да е след процедурата.Веднага ли след изсветляването мога да сложа протеин или да изчакам след няколко къпания? Rolling Eyes Много ти благодаря Алена за препоръките! Ще ги спазя! Hug

# 563
  • София
a.l.e.n.a , благодаря ти! Ама аз к'ва съм патка  ooooh! - питам за шампоаните от серията. Та да разбирам, че Колорът е по-мазен ли?  newsm78

# 564
  • в 1001-та нощ
Ааа, значи довечера само маслата, а протеина да е след процедурата.Веднага ли след изсветляването мога да сложа протеин или да изчакам след няколко къпания? Rolling Eyes Много ти благодаря Алена за препоръките! Ще ги спазя! Hug

на този етап - не виждам причина да не слагаш, може и след самото третиране, след като отмиете римувъра - докато косата е още влажна; но може и после у дома  Peace

поне сега не се сещам за причина да се отлага

серум ботокс също ще е отличен - веднага след процедурата, серум ботокс и протеин върху него  Peace ако имаш протеинова маска  Peace

а на следващото измиване, т.е. преди него реню С  Hug

хубаво е и да ползваш богати маски и приглаждащи финиши - имам предвид да изгладят косъма, не да отнемат обем  Peace

a.l.e.n.a , благодаря ти! Ама аз к'ва съм патка  ooooh! - питам за шампоаните от серията. Та да разбирам, че Колорът е по-мазен ли?  newsm78

ами - витамино колор е за бодисана коса, а лумино контраст е за коса на кичури, затова, като маска е по-интензивна, по-маслена, но е по-лека от интенса

с шампоаните предполагам е аналогично  Blush

витамино колор е по-лека серия от лумино контраст  Peace

# 565

Та днес видях това, http://www.feelunique.com/p/Joico-K-Pak-Revitaluxe-Bio-Advanced- … e-Treatment-480ml, вероятно е ново, как ви се струва момичета ?

Супер е съставчето,  определено са се постарали, виждам необичайни за продукт за коса неща, ще ми интересно да тествам . Добавено в кошницата е, ще дам отзиви.

aiki_ira аз съм почитател на воденето на дневници за установяване на закономерности, например при мигрена, кожни проблеми...много ефективно е  Peace  Не следя темата винаги, но винаги може да пратиш ЛС ако имаш въпрос. А темата колко е голяма...не ми се говори направо! От доста време съм замислила бюти блог с насоченост като постовете ми тук, но само като си помисля колко много информация е, а искам да е систематизирана и лесна за вникване, и направо ми се отщява да почна.

Dusty_wind  ние на едно и също място ще ходим,нали? Но май ще се разминем.
Въпроса с косата при такъв климат  е малко сложен - от една страна, слънцето е доста силно, имаш и допълнителни изсушаващи фактори като морска вода и химикалите  в басейните. От друга страна, стилизиращите продукти, които предпазват от влагата, съдържат много силно изсушаващи алкохоли, и филмообразуващи агенти. Т.е. противопоставят се продуктите.
 За същите условия , ето моя план - 2 седмици преди това много интензивни грижи, много протеин, много хидратация, на почти всяко миене. На място, леки копринени шалове и шапки колкото може повече, косата естествена, без стилизиращи продукти. Преди влизане във водата, намокраяне с обикновена вода, за да се напои с нея, след излизане от водата, изплакване пак за да се отмият химикали/сол. СПециално за слънце продуктите ми са спрея без отмиване от оранжевата серия на Редкен и млякото за слънце от Кпак серията на Джойко, като си имам и маслото с частички на Нюкс, ако има нужда, добавят няколко капки и от него под спрейовете.
А, между другото, аз имам комплект за козметика за пътуване, много практичен, пълен с малки шишенца, спрейчета, бурканчета, лек и компактен, позволява ми да донеса със себе си доста неща, защото не мъкна тежките опаковки.
Нещо такова  или  такова

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 17:55 от MissNellie

# 566
  • sofia
здравейте, искам да пробвам номера с парната  баня , искам да сваля  по бързо остатъци от една боя, но не съм много наясно кои масла да смеся. Благодаря Simple Smile

# 567
  • Бургас
На Лумино контраст шампоана е непенлив и оставя усещането за недобро измиване , доста прилича на шампоана Крома рич на Керастас. Маската Лумино гланцира, не ми е достатъчно тежка и мазна, за мен е лека, но моята коса е много плътна, суха и на кичури.

# 568
здравейте, искам да пробвам номера с парната  баня , искам да сваля  по бързо остатъци от една боя, но не съм много наясно кои масла да смеся. Благодаря Simple Smile

Зехтин.   Peace

Та днес видях това, http://www.feelunique.com/p/Joico-K-Pak-Revitaluxe-Bio-Advanced- … e-Treatment-480ml, вероятно е ново, как ви се струва момичета ?

Супер е съставчето,  определено са се постарали, виждам необичайни за продукт за коса неща, ще ми интересно да тествам . Добавено в кошницата е, ще дам отзиви.

О, ще чакам.      bouquet 

# 569
Момичета някой да е ползвал http://zlatnaribka.com/rekonstruktor-s-keratin-i-zelen-chaji-aph … -ml-424-3400.html чудех се между него и http://zlatnaribka.com/koprinen-vyzstanovqvasht-kompleks-chi-sil … 0-ml-94-2087.html но избрах на chi , има ли нужда да взимам и двете или само с коприната?

Общи условия

Активация на акаунт