Професионални серии за коса - 29

• 55 950
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • в 1001-та нощ
....

И да споделя още нещо-след ампула ботокс последните два пъти слагам 2 мин.р-р и много ми хареса резултата,оабче не знам дали си внушавам,но след запечатката като,че ли повече се задържаше ефекта. Пък сме я нищили тая запечатка и нали не е нищо особено.

правилно си забелязала - аз също отдавна го забелязах - и тук не ми се влиза в излишни спорове  Peace

не мога да кажа каква е причината - предполагам комплексното взаимодействие на разни компоненти, които може да не са скъпи, но комбинирани в опр. пропорции дават този по-дълготраен ефект  newsm78 а може би в други продукти има в-ва, които правят ефекта по-нетраен - не мога да кажа, но констатацията ти е правилна и не случайна  Peace

# 601
Аз ботокса досега съм го ползвала при боядисване на корени, отмивам боята и слагам ампулата.
Преди ампулата съм измивала с Дийп Кеър, а след ная съм запечатвала веднъж с реконструктора на Чи и веднъж с маската Дийп Кеър. И в двата случая не е имало дълготраен ефект, а и уплътняване кой знае колко повече от тогава, когато съм ползвала само реконструктора. Rolling Eyes
Нещото, което най-много ме притесни обаче е, че никога не съм имала проблем с боята и съм си покривала добре белите коси, а откакто след боядисване на корени ползвам по-протеинов шампоан и маска бялото лъсва много бързо.

Сега реших да сменя тактиката  Mr. Green и всичко протеиново го слагах преди боя, в събота ще боядисвам, но мисля да отмия с друг шампоан (Чи за обем), след ампулата мисля да сложа овлажняваща маска Чи Инфра и ще видим дали наистина протеина ми е свалял боя. По запечатката MissNellie беше писала, че определя като "стандартна овлажняваща", затова реших да пробвам такъв вариант. Истинската запечатка не съм ползвала и пак няма да бъда кой знае колко обективна, но поне за себе си ще сравня трайността в тази комбинация.

MissNellie, благодаря за вниманието вчера, на мен ще ми бъде много интересна темата, която замисляш, за труда - ще бъде огромен така е, но и много полезен и вярвам оценен Heart Eyes

# 602
  • в 1001-та нощ
протеиновите шампоани са по-измивни, затова след боя аз ползвам шампоан за задържане на цвета и ако ползвам протеин, то той е ампула/концентрат или маска

на мен тонирнето ми пада, от нагряването на двустъпковия протеин

за трайността на ботокс ефекта, коментираме, че след запечатката е по-дълготраен,  не колко е траен с друга маска, за мен разликата е достатъчно осезаема, за да ми направи впечатление, при някой друг може да не е така  newsm78

# 603
Feeling, ти беше похвалила маската или балсама, не съм сигурна как го водят на ДЖойко от хидратиращата серия.
Гледам, че сега се предлага опаковката от 500мл. във фийлюник, дали можеш да споделиш дали все още си доволна и става ли за ежедневна употреба?    bouquet

Балсама беше. Всъщност е точно този, за който питаш, в същата опаковка от 500мл.   Heart Eyes
http://www.feelunique.com/p/Joico-Moisture-Recovery-Treatment-Ba … se-Dry-Hair-500ml

Става за ежедневна употреба, да. Даже мисля, че е страхотен за ежедневна употреба.
Единственият продукт, който хем хидратира идеално косата ми, хем не утежнява изобщо. В допълнение - блясъкът е несравним(РН 3.5-4.5) .     Hug

Ползвам го в комбинация с Бейн Сатин 2 и Л2 за най-добри резултати(при мен).

Ограничена серия е, да си знаеш. В тази опаковка излиза най-изгодно.   Peace
Аз го ползвам абсолютно всеки ден от началото на декември ( Feeling   bouquet че ме светна за него) и съм мноооого доволна, перфектна хидратация, без утежняване, комбинирам го с шампоана от серията. Също чудесен за ежедневна употреба  Heart Eyes
Чакам отзиви за новата маска на Джойко  Mr. Green

# 604
  • София
На Лумино контраст шампоана е непенлив и оставя усещането за недобро измиване , доста прилича на шампоана Крома рич на Керастас. Маската Лумино гланцира, не ми е достатъчно тежка и мазна, за мен е лека, но моята коса е много плътна, суха и на кичури.
vivi.vivi ,a.l.e.n.a, благодаря ви! Оставам си с Витамино Колора!  Peace

# 605
Никой не каза, че запечатката не е нищо особено, а се каза, че запечатката не се различава много от маската от серията. Поне на мен такива са ми спомените. Така, че е напълно в реда на нещата да има по- добър ефект, ако се ползва в комплект с маската.

# 606
протеиновите шампоани са по-измивни, затова след боя аз ползвам шампоан за задържане на цвета и ако ползвам протеин, то той е ампула/концентрат или маска

на мен тонирнето ми пада, от нагряването на двустъпковия протеин

за трайността на ботокс ефекта, коментираме, че след запечатката е по-дълготраен,  не колко е траен с друга маска, за мен разликата е достатъчно осезаема, за да ми направи впечатление, при някой друг може да не е така  newsm78

a.l.e.n.a, за ефекта на ботокс и запечатка казах, че не мога да коментирам, защото не съм имала запечатка и просто споделих своя опит с ползване на други маски след това.
Писах за проблем, който имам с отмиването на боя от протеинови продукти (не съм загрявала нищо) и намесата ти малко ме подразни сега, защото точно с теб сме коментирали този проблем на ЛС, многократно си споделяла "на мен от протеин не ми пада боята", давала си ми и съвети, които не искам публично да обявявам, но съм прилагала точно и с времето не намерих, че са удачни за мен.

Не казвам, че си ме подвела и не се оплаквам от нещо, уважавам те за това, което съм научила от теб, но споделих опит, който имам  и не е бил успешен с цел, ако някой има такъв проблем да ми даде съвет или да избегне същото при себе си.
Това е. И отсега казвам  - не искам спорове по темата.

Точно по същия въпрос за протеин след боя вече е имало във форума скандал и ти си го спомняш много добре затова не искам да става пак същото, още по малко да тръгва от мен.

# 607
Ще дам цитат на точните думи на MissNellie, понеже намесихме името й, за което се надявам да ме извини  bouquet
Запечатката е много стандартна и безинтересна на вид маска - доста посредствени кондициониращи съставки, и никакъв протеин, както и нищо друго, което да я отличава от коя да е друга маска и да заслужава името запечатка.

Маската от линията - съдържа съставките на ампулата в по-ниска концентрация. Ако може да се надгражда ефекта, с продължително ползване би трябвало да дава същия ефект, но може ли да се надгражда като протеин?

В заключение: запечатката пре-спокойно може да се пропуска, да се замени с нормална овлажняваща маска. Ако ампулата се ползва на изгорена коса, няма как да запълни изгорените участъци с кератин, предполагам въпросното раздуване ще маскира увреждането, но няма да спре накъсване например. За изгорена коса която има нужда от бързо оздравяване аз лично бих ползвала едновременно с протеин. За поддръжка бих редувала.

# 608
Ще дам цитат на точните думи на MissNellie, понеже намесихме името й, за което се надявам да ме извини  bouquet
Запечатката е много стандартна и безинтересна на вид маска - доста посредствени кондициониращи съставки, и никакъв протеин, както и нищо друго, което да я отличава от коя да е друга маска и да заслужава името запечатка.

Маската от линията - съдържа съставките на ампулата в по-ниска концентрация. Ако може да се надгражда ефекта, с продължително ползване би трябвало да дава същия ефект, но може ли да се надгражда като протеин?

В заключение: запечатката пре-спокойно може да се пропуска, да се замени с нормална овлажняваща маска. Ако ампулата се ползва на изгорена коса, няма как да запълни изгорените участъци с кератин, предполагам въпросното раздуване ще маскира увреждането, но няма да спре накъсване например. За изгорена коса която има нужда от бързо оздравяване аз лично бих ползвала едновременно с протеин. За поддръжка бих редувала.

Ох, много бързо го намери. Тъкмо бях пуснала търсачката и аз. Мерси!  bouquet

# 609
В какъв смисъл ограничена, че серията ще се спира или имаш предвид, че в сайта само отвреме навреме се появява опаковката от 500мл? Наистина е изключително изгодна, дано не я изтърва.  Laughing
Благодаря ти много, струва ми се, че е точно това което търся.  Embarassed

Точно така е - появява се от време на време.   Peace   Знам го, защото нямаше тази разфасовка 1-2 месеца и им пратих запитване. Не помня точният отговор, но се споменаваха промоционални комплекти. Ще потърся дали пазя мейла още, ако те интересува.   Peace

milavanila е допълнила някои неща.      bouquet

# 610
Ама и аз каква дискусия съм предизвикала само ooooh!
Това са моите наблюдения с ботокса и запечатката,и не, нямам впредвид,че запечатката е нищо,а,че не нищо oсобено. И аз съм  чела внимателно поста на Miss Nellie.

# 611
Анч, намерих го бързо, защото много неща като чета и са ми интересни си ги запазвам Hug, доста постове имам на дами от форума, които си припомням, ако нещо се забатача - правя го за себе си, не със намерение да се заяждам някога, а да бъда полезна.

sladurka, аз скоро си мислех, че е по-добре да не обелвам думичка в този форум, за да не предизвикам не дай боже някой конфликт, но, ако всички започнем да мислим така дали ще го има изобщо този форум? На мен ми е полезен от доста години, макар че преди съм влизала да чета само, ако имам нужда.

# 612
  • Пловдив
Мацки, какво ви става едно известно време, напише някой пост и след него още куп обяснения, че това е личен опит и не обвърза никой с него, и извинявания, и ама "да не се обиди някой" случайно и т.н. Я всеки да си пише каквото чувства и усеща, без да се притеснява, че ще го порицаят(това е форум все пак).
Всичко е много индивидуално и МисНели, акцентира на това преди няколко страници Peace.
Ето аз например не харесвам еластисайзер, при мен не се усети никакъв ефект, но на много форумки им допада, не е нужно(да не кажа, че е излишно) да търсим причина защо не ми харесва...

# 613
Като се спомена еластисайзър-а да попитам нещо-ясно ми е защо не бива да се ползва три дни преди хим.процедура,ама защо и три дни след newsm78 Искам да си сложа една доза,но се боядисах вчера.

# 614
Протеините хидратиращи продукти ли са  Embarassed?   Не ми отговаряйте,ако ви се стори много глупав въпроса?

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 13:16 от milisa

Общи условия

Активация на акаунт