Професионални серии за коса - 29

• 55 950
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Протеините худратиращи продукти ли са  Embarassed?   Не ми отговаряйте,ако ви се стори много глупав въпроса?
Не, нали заради това след тях се набляга на хидратирането.

mamaden, права си. От едно известно време в тази тема човек не смее да си "каже" мнението или ако си го каже ще се отсече, че продукта не се прилага в правилния момент и видиш ли ти си сбъркания, че при теб не действа, както при някой друг.
Другото е, че някои постове се приемат като лични нападки, което не смятам, че е правилно. Всеки има мнение и ако моето не съвпада с твоето не означава, че те нападам, а че просто дискутираме.  Confused

sladurka, имам обяснение "преди" защо не може да се ползва, но не и "след".  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 13:13 от Анч

# 616
Мацки, какво ви става едно известно време, напише някой пост и след него още куп обяснения, че това е личен опит и не обвърза никой с него, и извинявания, и ама "да не се обиди някой" случайно и т.н. Я всеки да си пише каквото чувства и усеща, без да се притеснява, че ще го порицаят(това е форум все пак).

mamaden, принципно си много права, но като ти се случи да ти наскачат само, защото си написала, че даден шампоан   Mr. Green  не ти заплита, пък на други заплитал, ще обясняваш, че е личен опит, не, ами и дебело ще подчертаваш и с големи букви ще пишеш.

Сори за офф-а, но се сетих за този виц:

Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: Питаш нещо и теб те питат.
Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

# 617
 Tired

Feeling, пробва ли онази маска на Шварцкопф?  Wink

# 618
Да разведрим обстановката, казваш.   Wink

За тази ли питаш?   http://zlatnaribka.com/ekspresna-maska-za-nepokorna-iztoshtena-k … -ml-423-3396.html

# 619
Аха, същата.
Аха, да разведрим.  
Joy
Малко в стил телеграма.  Laughing

А и друго се сетих. Някой ползвал ли е нещо на Logona?  Rolling Eyes

Аз да споделя, че дадох нов шанс на http://zlatnaribka.com/serum-za-iztoshtena-kosa-goldwell-rich-re … -ml-230-2896.html и останах приятно изненадана. Видях, че в състава има hydrolyzed silk и hydrolyzed keratin.  Heart Eyes

# 620
следващият път ще пробвам и ботокс маската(да точно малката поръчах)дано има смисъл от ампулата без тази запечатка Sad

sweety Simple Smile, не се притеснявай, че ще ползваш ампулата без запечатката. Повечето от момичетата, включително и аз я ползваме без запечатка, като слагаме друга маска след нея. От маските интенс и витамино колор аз ти предложих витамино колора, но има и други варианти, например 2-минутния реконструктор на Афоджий, Дийп Кеър, Анч, а и други момичета вече ползват след тази ампула протеина на Афоджий и са много доволни....варианти много Hug
Ботокс маската, която си взела аз лично я харесах и в момента пробвам с различни шампоани според това какво търся като ефект и според състоянието на косата, пробвай и ще си намериш комбинацията Peace
така ще направя,но за 2 минутния р-р малко се замислям,след него косата ми става малко твърда нз сякаш не е моя продукт,първия път бях мн доволна от него но после .......  bouquet

# 621
 hahaha

Да, хареса ми. Взех 2 опаковки, но съм ползвала само едната на следващото миене, след боядисването.
Измих с шампоана Архитект, след него маската + ултрасоник. Косата пое всичко сякаш. Мазничка ми се стори маската, но не ми утежни. За тънък косъм не знам как би било.   newsm78
Като отмивах, не усетих лигаво усещане, а само мека, коса. От първо ползване не бих казала, че ме впечатли кой знае колко - нормална овлажняваща маска. Нищо, което да ми остави траен спомен за уау усещане.
Тези дни ще пробвам втората опаковка и ако се интересуваш, ще ти пиша дали има промяна във възприятията ми.    Hug

# 622
sweety Simple Smile, твърдостта е, защото продукта е протеинов. Съвсем в реда на нещата е. Ползвай го с нещо хидратиращо след това- маска или финиш.  Wink

Feeling,  Hug
По описанието звучи доста примамливо и заради това питах. При мен със сигурност ефекта ще е друг. Така ми се струва. Чудя се и аз какво да пробвам вече, а никак не ми е нужно.  Joy

# 623
  • Пловдив
Мацки, какво ви става едно известно време, напише някой пост и след него още куп обяснения, че това е личен опит и не обвърза никой с него, и извинявания, и ама "да не се обиди някой" случайно и т.н. Я всеки да си пише каквото чувства и усеща, без да се притеснява, че ще го порицаят(това е форум все пак).

mamaden, принципно си много права, но като ти се случи да ти наскачат само, защото си написала, че даден шампоан   Mr. Green  не ти заплита, пък на други заплитал, ще обясняваш, че е личен опит, не, ами и дебело ще подчертаваш и с големи букви ще пишеш.

Сори за офф-а, но се сетих за този виц:

Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: Питаш нещо и теб те питат.
Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Е то това е някаква сбъркана народопсихология, малко без вина виновен Rolling Eyes
Съжалявам за лиричното отклонение от темата....но се изкуших Mr. Green
А като стана въпрос за шампоани Mr. Green, аз например не харесвам Беин Сатин 2, след 3-4 измивания, започна да ми оплита косата.

# 624
sweety Simple Smile, твърдостта е, защото продукта е протеинов. Съвсем в реда на нещата е. Ползвай го с нещо хидратиращо след това- маска или финиш. ясно Peace,благодаря

# 625
  • София
Аз да споделя...Снощи се намазах обилно с рициново масло и така преспах.Сутринта се изкъпах със шампоана за изтощена коса на Афоджий докато не започна да скърца косата, но се заплете жестоко и стана супер твърда... Sick За това реших да сложа после 2 минутния реконструктор,стоях 2-3 мин и отмих...После малко от Пол Мичъла в корените, кератиновия спрей със зелен чай и токата на Тиги.После изсуших и след това фиксирах къдричките с гела ми за къдрици...Ефекта върху косата ми е...УаУ  Crazy . Няколко колеги (вкл. и мъже) ме попитаха какво съм си правила на косата,изглеждала двойна и че е много хубава днес.. Flutter На пипане наистина си я усещам двойна Laughing Много съм доволна от резултата. В събота съм на изсветляване и след това ще сложа протеина с 2-мин реконструктор. Искам да ви попитам...коя маска би била по-подходяща за моята тънка и къдрава косица от тази с макадамията,която хвалите толкова и на Алфапарф с бамбука.За нея жената в магазинчето на Алабин ми каза,че била страхотна и наистина съживява и много изтощени коси,но май говореше за цялата терапия.. Rolling Eyes . Тази с макадамията в БГ никъде ли не се предлага? Tired

# 626
  • Бургас
Момичета  това заплитане ,което някой полу4ават от ш-на на Афоджии за изтощена коса ,да не би да е от това,че трябва да се слага само по веднъж newsm78 А някой спазвали ги това условие,аз го видях чак след като излязох от банята Mr. Green

# 627
  • София
Аз мисля, че се използва само преди терапията с протеина. Аз го нанасям втори път за седмицата и определено ми идва в повечко...Все едно ми се напротеинчва косата много от него,такова е усещането - суха,заплитаща си и твърда много коса...Но всичко се оправи, след като нанесох после 2 мин. р-тор де  Mr. Green
Сега ме сърбят ръцете да си поръчам Реню Ц, ботокса и хидратиращия шампоан на Афоджий..Големи подстрекателки сте.. Mr. Green (шегичка  Hug ) И маската с бамбук....и тоя месец май ще олекна с доста парички за тая коса Laughing

На свършване ми е и ботокс маската...Чудя се дали да я поръчвам отново,защото не я ползвах и без това както трябва...доста рядко се мажа с нея.Иска ми се и бамбука да поръчам,но трябва да избера една от тях ooooh!

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 15:00 от @ddicted_to_

# 628
  • sofia
Zdraveiте момичета
 , obrushtam se  kum  vas s edna molba da mi dadete niakolko suveta  za kosata mi.
 Blagodaria  predvaritelno Rolling Eyes
Kosata mi e kudrava sredo dulga, mislia che e suha , nabludavam che mi pada usileno i kato sravniavam s predi  niakaksi vechе ne e tolkova plutna samata  kosa. Imam niakolko problema , da namaalia kosopada na kosata si i da ia podhrania, suhsto taka da spomogna da mi padne po burzo boiata  ot kosata. ne sum se boiadisvala veche 6 meseca, predi polzvax bezamoniachan boia samo za ton na moia estestven cviat , no sega mislia che i boiata utejniava  polojenieto.
Po  vashi suveti i ot drugi momicheta ot forumi polzvam  Maxi hair, po 1 na den za kosospoda, shampoana mi e na redken  all soft, i polzvam maska za kosa s placenta sreshtu kosopad, sushto i  keratinovia 2 min rekonstruktor.  , Ne si izpravim kosata il mnogo riadko , no ia susha s difusera pochti 2 puti na sedmica.
 Drug osnoven problem mi e che kudricite mi ne stavat oformeni s kakuvto i stilizant da  izpolzvam ,s piana ili sprei stoiat na klekchki , biah si vzela curl mousse na lakme  no toi  e mnogo slab  kato fiksacia i na drugia den  niama nishto ot tiah.
Bihte li mi kazali kude gresha , i kak triabav da  promenia grijite za kosata si , i nai mnogo iskam da stane dulga i zdrava.

# 629
krisi007 пиши  на кирилица,изцъклих се докато ти прочета поста  Peace

Общи условия

Активация на акаунт