Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 502
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
Лали браво на теб.ХОП и аз тука в новата темичка,само положителни тестчета да има и  много newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32.хайде момичета да ни е на късмет и само радостни очички да има тук. Hug Hug Hug Hug

# 16
Здрасти Ками, къде се загуби мила? Как си? Simple Smile

# 17
Лелеее какво хубаво начало на новата тема! Тихо тихо и по пантофи честито Белоснежке!!!!!
Много се равдам, че пуснах тази тема за АГ СЕлена, вижте колко хубави новини си споделяме тук и ще продължава да е така!!!!!
Успех на всички!

# 18
  • Пловдив
Белоснежка работата е ясна. newsm53 Да видим сега следобед от резултата едно ли е   ylinfant или са двеееее.   ylinfant  ylinfant

# 19
Белоснежка  Hug, видя ли като ти казах за онези пъпчици по челото. Сега чакам и потвърждението  Peace

# 20
Момичета, колко хубаво стана тука, как бързо напълнихте темичката! Дай Боже, всекиму щастието да има дечица!
Белоснежка, побързах да пусна новата тема точно днес, защото бях сигурна, че ще ги видиш тези две чертички. С тези пъпчици и това зацапване от вчера просто нямаше какво друго да излезе. С теб трябва да вдъхнем много кураж на момичетата и да им покажем, че докторите в "Селена" са най-добрите. Моля се на Господ, да си бременеем спокойно до края и да си родим живи и здрави бебчета Peace
Момичета, бъдете сигурни, че скоро ще огрее слънце и над вашия дом. Hug

# 21
Запис и от мен  Simple Smile и стискам палци на всички Simple Smile. Дано тази година да е нашата Simple SmileSimple SmileSimple Smile.

# 22
Белоснежка,тихичко честито Hug.Как ни започна темичката ,браво.

# 23
Белоснежка Лали и от мен  Hug Hug Hug.целувам ви и ви гушкам.аз момичета работя усилено,и април месец ще ги слагам моите снежковци,тъкмо ще пекне слънчице ще е топличко,мислех март месец да е но съм кръсница на едно бебче,така че първо ще гушна бебенце и после си прибирам моите.следя ви тука да знаете мисля ви всички...  bouquet  bouquet  bouquet

# 24
Ками, спокойно, мила! Твоите ледени шушулки те чакат търпеливо да си ги топлиш през следващите 9 месеца и няма да те разочароват. С вяра всичко се постига! Hug Hug Hug Останала ти е най-приятната част от процедурата - трансферчето, така че се Praynig за теб.

# 25
Браво, момичета- стахотен завършек на старата тема и сега, с предстоящата хубава новина от Белоснежка- прекрасно начало на новата! Hug
Оххх, много се надявам докторите от Селена да са започнали най- успешната си, ударна серия от сполучливи ЗЕТ и ние всички да се наредим в бройката Grinning

# 26
Оххх, много се надявам докторите от Селена да са започнали най- успешната си, ударна серия от сполучливи ЗЕТ и ние всички да се наредим в бройката Grinning
[/quote]
Джордж, бъди сигурна, че е така!  newsm10

# 27
Ето ме и тук да дам отчет за хубавото ЧХГ - 421 На 20.02 ще видим сакчетата, дано от тук нататък всичко да върви нормално и без проблеми. Ето малко прашец за всички в късметлийската ни темичка
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 22:13 от *Белоснежка*

# 28
Ето това включване чаках, Белоснежка, честито  Hug Аз и не очаквах друго, при положение, че на 12-ти ден ти отчита уринарния тест. Направо с Лали сте в клуба на многодетните бъдещи майки.  Peace

# 29
 Party Чудесни новини! Приятно бременеене и късмет на всички останали   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт