Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 730
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
  • Пазарджик
Лали, случва се Simple Smile Ако не бъркам Николина Пиколина беше писала, че е минала през редукция след като при трансфер на 3 ембрита се оказва че е бременна с еднояйчни и двуяйчни близначета...

# 301
Момичета, не знам, дали това е чудо или наказание. Направо ми се плаче, като се сетя, че док говори само за едно бебе. Бог да ми е на помощ! Hug Praynig

# 302
Лали хем се радвам за теб, хем заради тази редукция не се радвам. Но и наче си е цяло чудоо. Simple SmileХубав ден момичата.

# 303
Много съм притеснена, имам чувството, че просто стоя на едно място.незнам дали някога ще стигна до момента Трансфер и да забременея.то ако не е за бактерии да се тревожа, сега пък е за цикъл. Незнам какво още ще ми се случи. Много, много съм отчаяна. И приятелят ми вече много се притеснява, вдига кръвно, нервен е, просто вече не се издържа. Заложили сме всичко на този опит, и ако не стане незнам... Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 304
  • Пазарджик
Ивчег, не така Naughty мисили позитивно - ще стане! това ще е твоят опит! скоро ще гушкаш твоето бебче! Hug
Лали положението ти е много гадно, но в името на това да бъде наред всичко с беб и да го родиш здвавичко и на термин ще направите каквото трябва! Няма как това да не те тормози, но и ти се опитай да мислиш, че всичко е за здравето на твоето беб Hug
Елинка съжалявам Hug

# 305
Момичета, благодаря ви за подкрепата.
Днес ще ходя при доктора, за да видим какво ще правим.
Проблемът е, че този опит е по фонда.Смятаме пак да подадем документи за втори опит, и пак да чакаме 1 година, защото просто не можем да съберем пари за самофинансиране.

# 306
Елина, съжалявам за отрицателния резултат. Чувството е меко казано неприятно  Hug
Лали, сигурно си много объркана, но се опитай да се успокоиш и знай, че докторът ще направи най-доброто за теб, както и за всички нас   bouquet
Ивчег, аз също бях започнала лекарствата за ЗЕТ, но ги спрях, заради открит полип. При мен също цикълът закъсня, но не толкова много като твоя. Чаках го около 29.02, а ми дойде днес. И аз като теб съм заложила всичко на този опит, защото най-вероятно това ми е последния шанс, много се надявам да е успешен. Искрено ти го пожелавам и на теб  Praynig
Днес определихме дата за хистероскопията - на 11-ти в понеделник съм в болницата.

# 307
Момичета ако случайно се окаже, че имам полип какво следва.

# 308
Ох,Лали,миличка.....  Sad и това ако не е ирония на съдбата..... Sad Въпросът е сериозен и си заслужава да пътуваш до някоя голяма,специализирана клиника,за да получиш и второ мнение...Много се надявам да е възможно да запазиш две от бебетата... Praynig Praynig Praynig

# 309
Ивчег, ако имаше полип щяхте да го видите до сега. Така че не си измисляй сама нови проблеми! Закъснението е най-вероятно от започнатите лекарства за ЗЕТ. Мисля, че пак от тях получих кафеникаво зацапване по средата на цикъла. А при полип следва хистероскопия, която при теб няма да се прави, защото от тук нататък всичко ще е наред  newsm51

# 310
  • Пазарджик
Ивчег, аз имах полип който открихме малко преди първото ми инвитро, но док каза, че не го притеснява въобще и пробвахме с него. Е не се получи, но не смятам, че е било заради полипа... След отрицателния резултат направих хистероскопия и това беше Peace

# 311
Благодаря Ви момичета. Дано наистина както е написала Дафити всичко да е наред. Ако имах полип щяха ли да го видят на прегледите покрай стимулацията, пункцията и на 7 ден от започнатите хапчета преди ткрансфер. Дано наистина закъснението да е от тях.  Стискайте ми палци.

# 312
Много е тихо в нашата темичка тези дни, нямаме ли момичета в процедури, какво става?
iv4eg, няма ли я още дългоочакваната лелка? Hug
Гига, как е положението при теб?
При мен започнаха да се проявяват с пълна сила симптомите на бременността, всякакви миризми се въртят около мен, гадене, но още удържам фронта и до повръщане не съм стигнала, сутрин пред 11 не мога да се вдигна от леглото, вкуса в устата ми е отвратителен, нямам апетит, от време на време ми се завива свят,без малко да припадам и така ooooh! Но, дано всичко с бебчетата да е наред, на другото ще издържа Crazy Зацапването ми се беше изчистило миналата сряда и в неделя пак се появи, за два-три дни пак спрях Клексана и Аспирина, днес, да чукна на дърво, май нямам нищо.

Със съжаление ще трябва да споделя, че Лали е приета по спешност днес в Селена с много голям кръвоизлив   cry Уж дежурната лекарка е казала при прегледа, че ембриончетата са си на мястото, но утре след прегледа при Ставрев ще стане ясно. Стискам и палци и се моля за нея и малките душички, да успеят да се задържат  newsm17 newsm17 newsm17

# 313
Белоснежка, при мен всичко е добре!  bouquet Чакаме лелката към края на месеца и започваме с подготовката. Дано при теб това зацапване вече да спре, а за гаденето...за добро е  Laughing
Лали  Praynig
george, при теб как вървят нещата? Hug
iv4eg, не се вкарвай във филми, нямаш полип, оправяй нещата със секрета и на старта... Hug

# 314
Белоснежка, Гига дойде ми вчера. Естествено с моя късмет лош късмет докато пътувах за Пловдив и в автобуса го усетих. Но така е по-добре, че иначе ще трябваше още лекарства, а се отрових вече. Ставрев каза, че нещата са добре. От днес отново ги започнах лекарствата естрофема, климарата и др. Ще ходя другата седмица на преглед и ще се надяваме нещата вече да са ок.
 Белоснежка така като те слушам за гаденето и си викам: боже как искам и аз да стигна до този момент.Няма да се оплаквам и ще ми се гади но карай. Simple Smile
За Лали много се наявам да е добре момичето и нейните съкровища. Аз си мисля, че ако ще редуцират едното сега ще е момента.Ще видим. Ще стискаме палци за нея.
Честит ви празник момичета.

Общи условия

Активация на акаунт