Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 729
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, моля за вашите стиснати палчета. Утре ми е теста и в момента не съм на себе си. Praynig

# 286
Здравейте, моля за вашите стиснати палчета. Утре ми е теста и в момента не съм на себе си. Praynig

Стискам палци за най-страхотния резултат  Hug Praynig
Бъди спокойна , до колкото е възможно и вярвай  Hug

# 287
Стискам ти палци много силно. Praynig

# 288
Честит 3-ти март! bg
Елинка, силно стиснати палчета имаш от мен и сладоледените ми бебчета! Пожелавам ти утре да видиш подобаващо ЧХГ, скоро да си pregnant и на финала newsm04!

# 289
Елинка,стискаме палчета да се похвалиш с хубаво ЧХГ! Чакаме те с нетърпение  Hug Hug Hug

# 290
Момичета, благодаря ви много , но уви явно това не е бил моят път.
Както се казва за тото -"Не губете кураж има следващ тираж".

# 291
Момичета, благодаря ви много , но уви явно това не е бил моят път.
Както се казва за тото -"Не губете кураж има следващ тираж".
Елинка,много съжалявам Sad Знам,че думите в този неприятен момент са излишни, за това голяма прегръдка от нас и продължавай напред  Hug Hug Hug

# 292
e_lina   съжалявам  Cry Hug

# 293
 Hug Hug Hug Mila E_lin!

# 294
Елина,съжалявам .Не губи вяра,имай търпение и не спирай да се бориш.
Лали,Белоснежка,лентичките ви са страхотни.Знам колко са били мечтани Hug.
Ивче,цикъла дойде ли?
Ния ,да може да се забременее,но пък с тези нагънати тръби може и някоя извънматочна да се получи ,така че слушай лекаря си,лапарото е все пак по точна диагностика,а и е лека и щадяща операция,минава и заминава .Моята цветна снимка показа една проходима и една запушена тръба ,а на лапарото хидросалпингс,запушвания на двете тръби и сраснала едната  за яйчника.
Кой ще прави скоро тестче?Да стискаме палци.

# 295
Елинка, много съжалявам за отрицателния резултат! Hug Hug Hug Дай Боже, следващият опит да бъде твоят успешен! Praynig
Пантерка, как сте с бебка? Hug

# 296
Мили момичета. Още не ми е дошло. Ще се наложи да ходя на преглед. Звъннах и на сестрата и тя ми каза, че било нормално от лекарствата. Вие как мислите?

# 297
Ивче, спокойно, нормално е. Може да ти се удължи до 50 дни цикълът. Дано по-скоро те споходи тази лелка! Hug
Момичета, след среднощното прокървяване реших да отида на лекар в нашия град, който има най-модерната апаратура. Не знам, как да го кажа, защото все още и аз самата не мога да го асимилирам, но имаме две сакчета, като в едното има две ембриончета, т.е. към момента бебетата са три.

# 298
 Shocked Уау, Лали... ето това му се вика ЧУДО

# 299
Lali наистина е чудо,да са ти живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт