Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 724
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, борбени момичета! Честита Баба Марта! Нека тя ви донесе здраве, щастие, късмет и по едно или две здрави и красиви бебчета! Прегръдки и целувки от мен и моите снежинки! Hug Hug Hug

# 271
Честита Баба Марта милите ми. Много здраве и положителни тестчета през март и останалата част от годината. Всеки който чака, нека види положителният си тест Simple Smile
Лали мила, радвам се, че си добре. За мен наистина е по-правилно това което ти е казал д-ра да го направите. Сигурна съм, че и аз ще съм като теб, заради конизацията и ще ме мъчат същите въпроси. Колко време трябва да мине от редукцита до серклажа?
На мен още не ми е дошло. Днес ми е 32 ден,т.е. 5 ден закъснение. и мисля да се обадя на Ставрев да го питам. Но ме притеснява какво ще каже, и сигурно ще ме извика, а от Стара Загора хич не ми се пътува пак. Какво да правя според вас-да се обаждам ли или да почакам още.Моля ви за съвет. Приятен мартенски ден  Heart Eyes

# 272
Честита Баба Марта и от мен момичета!
Здраве и пролетно настроение и положителни тестчета за всички очакващи!

Лали, сигурна съм, че сте взели правилно решение с док. Всичко ще е наред.

ПП. Можеш да прочетеш за редукцията при Пинко е в темата за Артхолиците.

# 273
  • Пазарджик
Честита Баба Марта! Бъдете всички здрави и засмени!
Лали Hug Това с редукцията е гадно, но...щом се налага... дано всичко се подреди както трябва и си имаш здраво бебче на термин Peace за Пинко , можеш да прочетеш в темата на анонимните артохолички, тук в проблемното. Тя май само там пише.
Белоснежка, не знаех че и при теб положението е такова... Дано не се налага да правите това и гушнеш здраво и ревливо бебче Peace
Всичко ще е наред и при двете ви Hug
Ивчег, и ти се настройваш предварително за редукция... Дано си имаш едно хубаво и здраво туптящо сърчице и не се налага и ти да минаваш през това  Peace Според мен можеш да изчакаш още преди да звъннеш на Ставрев.
Стискам палчета на всички които са на прегледи днес Hug

# 274
Благодаря ти Нанина, много съм притеснена. Направо стоя на работа и от очите ми капят сълзи, без да ги искам. Немога да повярвам, че това е поредната пречка от живота. Незнам какво да правя просто.

# 275
Честита Баба Марта на всички прекрасни бъдещи и настоящи мами! Бъдете весели и засмени и нека само щастие да цари в душите и сърцата ви! Hug Heart Eyes

# 276
Честита Баба Марта,мили момичета!Лали ,знаеш ,че винаги съм до теб и те подкрепям,защото се познаваме лично!На всички останали пожелавам много щастливи мигове през следващите месеци!

# 277
Здравейте и Честита Баба Марта!
Моята Цветна снимка мина днес беше в Селена. Резултата ми е : Матка - нормална форма , големина и ясни контури на кухината.
Дясна Маточна тръба - нагъната ампуларна част- пропуска КМ
Лява Маточна тръба - нагъната - пропуска КМ
Общо количество контрастна материя - 8 мл.
д-р Ненев
След снимката д-р Ненев дойде и ми каза , че ми предлага Лапароскопия , тъй като са ми нагънати тръбите,и най-вероятно за това не става бебето но най-добре да говоря с д-р Минев.
В сряда имам час за д-р Минев , до тогава ще се побъркам от притеснение.Според Вас резултата ми добър или лош е и имам ли шанс за естествено забременяване?

# 278
Здравей Ния ,аз имах същия проблем с тръбите.Правих две лапароскопии за пластика на тръбите ,но пак се нагъваха,накрая ми ги отстраниха и стигнах до ин витро.Мисля ,че шансовете за нормално забременяване са много малки,но въпреки това се консултирай с лекаря си.Пожелавам ти успех!

# 279
Ивчея, четох някъде, че цикълът може да закъснее от 30 до 50 дни. Ако все пак се притесняваш, звънни в клиниката! Hug
Иветод, намерих постовете на Пинко. Благодаря ти! Hug
Ния, мисля, че трябва да се направи лапароскопия, за да се направи по-добра диагностика на тръбите. Всички момичета сме минали през тази оперативна намеса. Hug
Паола, радвам се, че се включваш със съвети! Peace

# 280
Благодаря за отговорите момичета Hug
Още не съм говорила с д-р Минев , ще попитам и него в Сряда , но все пак си мислех че има шанс , нали са проходими?
Не съм много наясно с тези неща  Sad

# 281
Честита баба Марта!Днес ми се обадиха от болницата ,входящият ми номер е 15373.Сигурно при мен инвитрото ще е чак през началото на 2013г.,нямам търпение.Niq~23 не се притесняваи,при мен нещата са подобни и доктора каза,че е възможно.При мен нагъната беше едната тръба пропускаше трудно течност,а другата я прекъснаха.Правих 4инсеминации за съжаление неуспешни,но ти можеш да имаш повече късмет,всичко е възможно.

# 282
Белоснежка, не знаех че и при теб положението е такова... Дано не се налага да правите това и гушнеш здраво и ревливо бебче Peace
Всичко ще е наред и при двете ви Hug
Нани,при мен доктора се притеснява заради кръвната захар, но за сега стойностите ми са в норма, а вече от 10 дена не съм на лекарствата, изписаха ми Инсулин, за да го имам под ръка, ако започнат да се покачват, но за сега успявам с диетата. Дано не ми се налага да стигам до Инсулина. Та, заради тези проблеми, док. се надява едното да се редуцира само, въпреки,че те имат съвсем малка разлика и се развиват нормално за седмиците си. Иначе за редукция не става въпрос, само ако самичко се редуцира.  NaughtyВсичко е въпрос на късмет, аз се настроих,че ще са 2, но и да не са, само живо и здраво поне едничко да докарам до 9 месец, ще е най-голямото щастие за нас.

# 283
Белоснежка, много ми хареса лентичката ти! Hug Да си ги износиш и двете до девети месец!

# 284
Белоснежка, Лали страхотни лентички си имате.Дай боже на всяка една от нас да си имаме такива още следващите месеци.

Общи условия

Активация на акаунт