Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 720
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
george_80, Гига на мен пункцията ми беше на 18.01. след това заради високия хормон отложихме трансфера и така ми дойде на време на 30.01. почнах си хапчетата преди трансфера и се очакваше да е на 16.02. но заради бактериите ги спрях. казаха да се лекувам и пак наново. Излекувах се и очаквах да ми дойде на 25.02. но днес още не ми е дошло. Ще чакам, за да видим какво ще стане.
Лали късмет днес   Wink
Плодчи Simple Smile Hug
Пантерка мислишли че е възможно Grinning
iv4eg, моят случай е същият, само че не ми закъснява, а от лекарствата, които приемах за трансфера и които спрях заради бактериите, ми идва по- често отколкото трябва. Явно на всеки се отразява по различен начин. След като си изчистила микробиологията, ясно че като дойде МЦ ще си направиш трансфера, а както е писала Гига- дай Боже да не дойде 9 месеца още:)Simple Smile

# 256
Лали ,Пинко прави редукция на две бебенца,мисля че я прави след 11гс.можеш да прочетеш историята и.Успех днес, и дано не се налага редукция.

# 257
  • Пловдив
iv4eg не знам какъв е твоя случай и по каква причина правите ин витро, но ако тръбите не са ти прекъснати......защо не направиш един тест за бременност.  Thinking

# 258
Ами не Разел уж са ми прекъснати. Ще видим. Simple Smile

# 259
Здравейте момичета ,аз рядко се включвам,но сега от сърце искам да пожелая много успех на Лали и на всички вас.Не забравяйте ,че вярата е много важна ,трябва да бъдем силни и всичко ,което желаем ще се случи!!!! Simple Smile

# 260
Да Ви се похваля излезе ми днес Микробиологията - чиста е  Simple Smile
Утре се отправям към Селена , да ми пуснат и другите изследвания и се надявам да успея да направя ЦС след обяд , а и резултатът да е ок , предполагам че веднага ще го разбера и ще Ви докладвам , така че ако може да ми стиснете едни палчета  Simple Smile
Успех и на Вас  Hug

# 261
# 262
Да Ви се похваля излезе ми днес Микробиологията - чиста е  Simple Smile
Утре се отправям към Селена , да ми пуснат и другите изследвания и се надявам да успея да направя ЦС след обяд , а и резултатът да е ок , предполагам че веднага ще го разбера и ще Ви докладвам , така че ако може да ми стиснете едни палчета  Simple Smile
Успех и на Вас  Hug
Успех Ния!
В Селена ли ще е снимката или в Транспортна болница?

# 263
Ния много късмет.

# 264
Благодаря Ви момичета за това , че ми стискате палци и сте до мен макар и индиректно  Hug
Снимката мисля че ще е в Селена , защото д-р Минев ми каза , че вече правят ЦС всеки ден и ще ми я направи д-р Ненев , не спомена нищо за ходене в друга болница , даже исках да попитам ако някой си е правил скоро ЦС да ми каже дали са започнали да ги правят в Селена

# 265
Привет, момичета! Доста се понаписали за един ден, докато ме нямаше. Чухме днес две силно тупкащи сърца. Едното биеше по-бързо от другото. Редукция, за съжаление, ще има към 11 г.с. Док не иска да поема риска от преждевременно раждане на нежизненоспособни бебета. Каза, че ако е сигурен, че ще стигнат поне до 8-ми месец, когато имат шанс да оцелеят, няма да прави редукция. Спомена, че има риск за другия ембрион, но бил минимален. Той е настоятелен за редукция, защото не може да даде гаранции с моята конизация, и се съгласихме. Док иска да поизчакаме до 11 г.с., ако едното все пак се саморедуцира. Редукция, серклаж и амниоцентеза не можели да се комбинират, дори трябвало да има разстояние между тях, защото било опасно. Доверявам се напълно на док и Господ да е с мен.
Велка, къде да прочета за Пинко?  newsm78
Паола, както винаги идваш да ме подкрепи. Благодаря ти! Успех и на теб! Hug
Ния, успех утре! Hug

# 266
Оф, Лали, незнам какво да ти кажа. Хем се радвам за двете ти сърчица, хем...
Затова ще ти пожелая успешни предстоящи процедури иииии едно здраво бебе до термин  Hug

# 267
Лали, всичко ще е наред,миличка!Ние ще успеем да се преборим за нашите мъничета, дали ще са по 1 или 2, няма значение! Нали знаеш, че и на мен също ми каза док. , че ако едното се редуцира самичко, ще е по-добре, че с моите проблеми със захарта може да стане сложно. Какъвто си ни е късмета, това ще е! Hug Hug Hug
И в чест на днешните сърчица вече може да имаме и бременна линийка, нали  Joy

# 268
 Hug  Много се радвам за теб Лали! Слушай си доктора и всичко ще бъде наред!
Честита Баба Марта момичета! Догодина всички да сме с румени и засмени бебчета!

# 269
Здравейте мили момичета !!!!!!!! 
Честита баба Марта ! Бели и червени ,румени засмени !
Много се радвам за Лали ,Белоснежка нека Господ е с вас и Дева Мария  да ви закриля.
Всичко е наред само спокойствие и хармония .
Успех  и на  останалите  момичета ! Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт