Прави ли някой ин витро в "Селена"? 3

• 55 706
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
Плодчи, Белоснежка Heart Eyes
Лали къде се загуби.

# 241
Цеци, успех днес на прегледа, дано има качествен/и фоликул/и и после пункция!

Чакаме да разкажеш как е минало.

# 242
Може те ли да ми кажете дали е хубаво лепенките Климара да се слагат на същото място където са били старите,защото аз слагам по 4 и вече няма къд да ги слагам.

# 243
Може те ли да ми кажете дали е хубаво лепенките Климара да се слагат на същото място където са били старите,защото аз слагам по 4 и вече няма къд да ги слагам.
Здравей e_lina!Аз съм с 3 лепенки Климара и като се прибавиха и огромните синини на корема от Клексана, трудно намирах къде да ги лепя, но на листовката изрично си пишеше, че новите лепенки не трябва да се слагат на мястото на старите. То при мен като махна старите, кожата даже беше леко зачервена и изобщо не съм се пробвала даже да ги лепя на същото място. Може да ги лепиш и на таза, док. последния път като ме видя на какъв хал съм и ми каза, че може и отзад на таза, като нацелиш пак мястото, което се пада успоредно на матката. Поне така може да редуваш, един път на корема, един път на таза  Hug Hug Hug

# 244
e_lina подкрепям напълно Белоснежка за това което е написала. И аз така бях първо с две, после с три. Мен ме болеше адски като ги отлепям, направо като се сетя  Crazy но после минава.
Не ги лепи върху мястото където са били точно преди отлепянето.
Момичета още си чакам да ми дойде Simple Smile

# 245
Благодаря ви за съветите момичета, довечера ще видя къде ще ги лепна.

# 246
Ивче, тук съм и следя зорко, кой какво прави. Hug
Плодче, радвам се, че си сред нас и пишеш отново! Hug
Цеци, разкажи повече за ин витрото на естествен цикъл в "Селена"! Много ми е интересно, защото, когато се интересувах, нямаше откъде да получа инфо. Успех! Peace
Ния, вярвай на това, което ти казва док, а не някой друг!   Hug
Елина, Белоснежка вече подробно ти е описала за местата за поставяне на пластирите. При мен бяха само 2 бр. и то до деня на кръвния тест и нямах кой знае какви трудности с местата им. Hug
Иветод, как сте с бебчо? Hug

# 247
Забравих да кажа, че утре ми е денят за преглед. Ще видим, колко сърчица има и дали всичко е наред. Подготвила съм си малко въпроси към Ставрев относно редукция, серклаж и амниоцентеза, дано да има време да си ги задам. Все пак евентуална редукция зависи от резултата от утрешния преглед. Praynig

# 248
lali bali , за утре  Praynig Praynig Praynig Hug

# 249
Лали, успех утре на прегледа за сърчица. Хубаво е, че си подготвила предварително въпроси към док.  Ще чакаме да разкажеш после.

Аз съм на вълна фетални морфологии /и аз си записвам въпроси към док да го питам другата седмица, когато съм на преглед/.

# 250
Lali, стиснати плаци и от мен за утрешния преглед! Дано всичко се развие по начина, по който ти си искаш!
Виждам, че има раздвижване в темичката и нови момичета. Успех на всички и бързичко да стигнете до желания резултат:) Hug
iv4eg, на теб кога ти беше пункцията. Пишеш, че МЦ ти закъснява. Аз пък съм точно обратния случай- 10 дни след пункция цикъл и след още 15- нов цикъл. Та общо взето постоянно съм в доста по- продължителен и обилен цикъл. Затова и реших да отложа ЗЕТ за още след месец или два, за да се нормализират нещата. Успех на теб и хайде и ти да се похвалиш скоро с положително тестче!
Гига, как си?

# 251
george_80 добре съм мила  Hug. Благодаря ти, че се сещаш за мен. От понеделник съм вече на работа. Взе да ми свършва зацапването след абразиото и във вторник на 6.03. съм на контролен преглед при Минев, за да види как се възстановявам и дали другия цикъл ще започнем отново с подготовката за трансфер. Смятам тези дни да си пусна и едно TSH, за да видя колко е спаднало. Това е от мен, а при теб какви са тия аномалии с твоя цикъл, но предполагам че е нормално и всичко ще се нормализира. Какво казва доки за това?
 iv4eg, да не ни зарадваш!?  Wink, или си като мен - аз декември от притеснение неможах да започна стимулация, закъсня ми 2 седмици и пропуснахме цикъла преди празниците, но януари всичко мина, за това не се притеснявай, а пък ако не дойде 9 месеца ще най-големия ти късмет - Божа работа  bouquet

# 252
Привет на новодошлите  Hug Успех на всички!
Лали, чакаме те с хубавите новини за сърчицата!   bouquet  bouquet  bouquet

# 253
Лали,успех днес!
Ивче,ми дано пък ни зарадваш ,никога не се знае.
Гига,бързо възстановяване на теб и скорошен трансфер.
Аз да ви кажа си слагах лепенките климара на едно и също място Grinning,зачервяваше се само по контура кожата .Аз ги слагах до 3 месец мисля че ,обаче последния месец на места ми излязоха пъпчици ситни а така сърбеше Simple Smile.
Цеци,стискам палци .
Аз утре съм на преглед.

# 254
george_80, Гига на мен пункцията ми беше на 18.01. след това заради високия хормон отложихме трансфера и така ми дойде на време на 30.01. почнах си хапчетата преди трансфера и се очакваше да е на 16.02. но заради бактериите ги спрях. казаха да се лекувам и пак наново. Излекувах се и очаквах да ми дойде на 25.02. но днес още не ми е дошло. Ще чакам, за да видим какво ще стане.
Лали късмет днес   Wink
Плодчи Simple Smile Hug
Пантерка мислишли че е възможно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт